Εξομολόγηση σε αυτόν που μαρεσει

Είδα πως του είπα ότι θέλω να μαι μαζί του και με ήθελε κι αυτός. από αμφιβολία τον ξανά ρωτούσα πωπω ένιωσα πολύ ωραία στο όνειρο να τώρα που το γράφω είναι πολύ κενό πάντως θέλω να ξέρω αν αυτό Μ δίνει καμία ελπίδα αν το υποσυνείδητο μου κατάλαβε κάποια έκφραση του ότι με θέλει κι αυτός Επίσης είδα όνειρο με τον Σούπερμαν που έπινε πολύ καφέ και πετούσε γύρω από δύο ψηλά κτήρια μετά κάποιος έβαλε ανιχνευτή Καφεινης στα δύο κτήρια και κάθε φορά που πετούσε ο Σούπερμαν έκανε μπιμπ και απαγορευόταν να πιει καφέ
Παντελ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.