Σκαλες, φουστες. Αγκαθια

Γεια σας. Ειδα χθες βραδυ οτι κατεβαινα μια σκαλα με τον αντρα μου. Οχι με πολλα σκαλια αλλα πολυ φαρδια. Σα να καλυπτε το πλατος ενος δρόμου.. Σα να ειμαστε σε νησι. Σκαλα απο τσιμεντο ή πετρα. Περιποιημενη. Μπορει κ να μην ηταν δεκα τα σκαλια. Στο τέλος της ειχε ενα μαγαζακι που απ εξω ειχαν κρεμασει κλαρωτες φουστες μακριες κ πολυ χρωμες. Και λεω στον αντρα μου. Κοιτα πουλανε φουστες για να παμε στον Αγιο Παϊσιο. Και με ρωταει γιατι; του λεω γιατι πρεπει να φοραω μακρια φουστα. Παμε να παρω μια. Μετα δεν θυμαμαι Επισης πριν δεκα μερες ειδα ενα αλλο ονειρο. Οτι ο αντρας μου ηταν μεσα σε ενα σπιτι. Ισογειο σαν χωριου κ απ εξω ειχε σιδερεμια πορτα με ηλικυκλικα σιδερα απο πανω για να βαζεις αναρριχομενα φυτα. Αντι για λουλουδια ομως ειχε κλαδια με αγκαθια. Μαυρα αγκαθια Σαν τα κλαδια στο κεφαλι του Ιησού. Μονο που ηταν μαυρα. Εγω ηθελα να περασω. Αρχισα να τα κοβω. Δεν με πονουσαν. Τα εκοβα με ψαλθδι καποια. Τελικα καταφερα να κανω περασμα κ μπηκα. Εκει βρισκοταν ενας αντρας αγνωστος. Οχι μεγαλος γθρω στα 40. Δεν θυμαμαι προσωπο. Αυτος εβαζε τα αγκαθια. Τα χερια του απο τον καρπο ως τον αγκωνα αλλα απο την εσωτετικη πλευρα ήταν γεματα αγκαθια. Υποδορια ηταν κ φαινοταν αλλα αυτος δεν πονουσε. Με ρωτησε αν καρφωθηκα κι εγ ω του εχειξα τον αντιχειρα που ειχε μπει μονο ενα πολυ μικρο αγκαθακι σαν ακιδα. Ηταν εξω εξω κ το τραβηξα. Δεν πονουσα Θυμαμαι οτι του ειπα να μηβαζει αγκαθια κ τιποτε αλλο μετα Αυτα. Αν έχετε κάποια εξηγηση το εκτιμώ
Ελένη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.