Μαμα και τριανταφυλλα

Ειδα την μητερα μου που εχει φυγει απο την ζωη, με καρε μαλλια κ καλοντυμενη να κατεβαινει απο αυτοκινητο που καθομουν εγω συνοδηγος (στο αυτοκινητο ομως μεσα δεν την εβλεπα), να κρατα κ να μου δινει ενα μπουκετο λευκα τριανταφυλλα κι εκεινη να παιρνει αλλα.....Να προχωρα κ να πηγαινουμε σε νοσοκομειο βραδυ κ να ειμαστε στον προαυλιο χωρο κ να λεω εγω: μη μου πειτε οτι την εβγαλε παλι κι εκεινη την στιγμη να της ξαναδινωτα τριανταφυλλα διοτι αυτο το ατομο δεν το θελω με τιποτα κ να της λεω: σιγα μην του παω κ λουλουδια κι εκεινη γυριζει και μου λεει: Μαρια...Εκει ξυπνησα αλλα εχω την αισθηση οτι το ονειρο δεν ειχε τελειωσει...Την μητερα μου την βλεπω παντα οταν εχει κατι να μου πει....!!!!
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.