Γυναίκα αράχνη

Ήταν καλοκαίρι και ήμουν στο χωριό μου. Έπαιζα ρακέτες στον κήπο της γιαγιάς μου όταν ξαφνικά ξέσπασε μια πυκνή ομίχλη και δεν μπορούσα να δω τίποτα. Δίπλα μου εμφανίστηκε ένας γεράκος και μου είπε "Πήγαινε γρήγορα μέσα στο σπίτι. Θα σε φάει. Τρέχα! " έδειχνε με τον δάχτυλο του τον λαχανοκηπο της γιαγιάς μου και τότε το πρόσεξα. Στον λαχανοκηπο υπήρχε μια γιγάντια μαυρη αράχνη. Όταν γυρισα το κεφάλι μου πισω ο γεράκος είχε εξαφανιστεί και εγώ έτρεξα κατευθείαν στο σπίτι. Άνοιξα το συρτάρι της κουζινας και έβγαλα ένα μεγάλο μαχαίρι και έτρεξα στην κρεβατοκάμαρα των παππουδων μου που κοιμόταν ο αδερφός μου. Έκρυψα το μαχαίρι μέσα σε ένα συρτάρι με ρουχα και αρχισα να τον ταρακουνηθεί για να ξυπνήσει. Όταν με ρωτησε τι έγινε του απάντησα ότι είδα μια μεγάλη αράχνη στον κήπο και ότι θέλει να μας κανει κακό. Του είπα επίσης ότι άμα δει την αράχνη από πουθενα να με φωνάξει και να παρει το μαχαίρι που έχω κρυψει στο συρτάρι. Εκείνος μου εγνεψε καταφατικά και εγώ έκλεισα όλες τις πορτες και τα παραθυρα του σπιτιού. Ο αδερφός μου ήρθε τρέχοντας από το μπάνιο και μου είπε ότι έρχεται. Τότε εγώ άνοιξα το συρτάρι άρπαξα το μαχαίρι και ένα τηλέφωνο, ο αδερφος μου ξεκλείδωσε και αρχίσαμε να τρεχουμε. Όμως αντί να παμε προς τα πανω που είχε κόσμο πλεον κατευθυνομασταν προς τα χωραφια. Ο αδερφός μου βρισκοταν από μπροστά και φώναζε για βοήθεια ενώ εγώ ένιωθα αδυναμη και δεν μπορουσα να πω λέξη. Για μια στιγμή κοίταξα πισω μου και η αράχνη είχε παρει την μορφή γριας γυναίκας που φορούσε ένα μαυρο φόρεμα. Κοίταξα παλι μπροστά και είδα τον αδερφό μου να μπαίνει ασφαλής στο σπίτι μιας γειτόνισσας. Όταν πήγα να μπω και εγώ εκείνη η γριά με άρπαξε από το καλή και αρχισαμε να παλευουμε. Τότε εγώ έβγαλα το μαχαίρι μου και την κάρφωσα στο στήθος επτά φορές και μια φορά στο στόμα. Πριν πεθανει μου είπε "Θα ξαναγυρισω να είσαι σίγουρη για αυτό. " και μετά έγινε σκόνη. Εγώ τυλιξα το μαχαίρι με την μαντίλα της γριας που ήταν το μόνο πραγμα που είχε απομείνει από αυτήν και το πεταξα στα σκουπίδια. Μετά είδα ότι λυποθυμησα και εκεί μετά ξυπνησα
Ευαγγελία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.