Γάμος φίλης που δεν πηγα

Παντρευόταν η φίλη μου μεσημέρι και εγω νόμιζα βράδυ με αποτέλεσμα να μην πάω στο γαμο. Κατάλαβα από φωτογραφίες στο ίντερνετ ότι ήταν μεσημέρι και έκανα λαθος οπότε αμέσως την πήρα τηλέφωνο.. το απόγευμα λοιπόν που τελείωσε το γάμο πήρε το αμάξι της φορώντας το νυφικό και ήρθε και με πήρε από το σπίτι. Εγώ της ζητούσα συγγνώμη και εκείνη δεν είχε θυμώσει ίσα ίσα και σε όλη την διαδρομή την κοιτούσα με το νυφικό και της έλεγα πόσο της πάει. Μέχρι εκεί έφτασε τ όνειρο μου
Μικαελα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.