Είδα αυτόν που μου αρέσει

Χθες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην αυλή του σχολείου μου και ήταν και αυτό που μου αρέσει εκεί.Μετα γνώρισα μια κοπέλα που ήταν μικρή σε ηλικία και την συμπάθησα.Στη συνέχεια όμως έμαθα πως αυτή η κοπέλα είχε σχέση με αυτόν που με ενδιαφέρει και ξενέρωσα πολύ! Στεναχωρήθηκα αρκετά αλλά μετά δεν με ένοιαζε.Το τελευταίο που θυμάμαι είναι ότι τον έβρισα κι όλας.Μετα από αυτό πήγα σε έναν χώρο που δεν ξέρω ακριβώς που ήταν , αλλά συνάντησα έναν φίλο μου και είχε εκεί δυπλα ένα ασανσέρ.Αφου ανέβηκα μέσα είδα και έναν συμμαθητή μου και στην συνέχεια κατεβήκαμε μαζί με το ασανσέρ.
Καλλιόπη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.