Κουρευομουν/ συνάντησα νεκρό μπαμπά μου.

“Είδα πως πήγα στον κομμωτής μου κ ζήτησα να μου φρεσκάρει λίγο το μαλλί να δίνει όγκο γιατι ένιωθα ένα βαρος ψυχολογικό. Βιαζόμουν γιατι θα σχολάνε το παιδι μου. Τελικά με κούρεψε η κοπέλα και και τα έκοψε στραβά. Στην αρχή δυσαρεστήθηκα αλλα οταν τα διόρθωσε έφυγα ευχαριστημένη σχετικά. Φεύγοντας συνάντησα τον πεθαμένο πατέρα μου, έφυγα μέρα. εμφανίστηκε καλοδιάθετος και ήμουν πολυ χαρούμενη που τον είδα. Στην συνέχεια ενώ είχε ήλιο μετά ξαφνικά ήταν σαν νωρισ Απόγευμα πριν δύσει ο ήλιος.Βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας και ψάχναμε λεωφορεία να παμε σπιτι. Τον αγκάλιασα κ ήμουν πολυ χαρούμενη. Όταν περπαταγαμε μάλλον με ακολουθούσε δεν τον ακολουθούσα εγώ. Αλλα μου είπε κάτι σαν συμβουλή δεν το θυμάμαι αυτολεξεί αλλα ήταν σαν προειδοποίηση οτι αυτό που βλέπω δεν ειναι οπως φαίνεται, κάτι τέτοιο και να προσέχω”. Ευχαριστω με των προτέρων. Συγνώμη αν έγραψα πολλά αλλα με συγκλόνισε αυτό το όνειρο.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;