Χτύπησε η κόρη μου στο κεφάλι

Ενώ παίζαμε με την κόρη μου στο πάτωμα ξαφνικά με καβάλησε στην πλάτη και όπως σηκώθηκα έπεσε και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αμέσως την άγγιξα στο σημείο που χτύπησε και χωρίς να δω αίμα ένιωθα το σημείο πρησμένο και το αίμα να τρέχει και έψαχνα την μήτερα της να με βοηθήσει .Η μικρή δεν πονούσε και είχε τις αισθήσεις της.
Δημήτρης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.