Ευτυχια που μετατρεπεται σε δυστυχια

Ο αρραβωνιαστικος μου ειδε σε ονειρο εμενα και εκεινον στο γαμο του μεγαλυτερου αδελφου μου. Ζηλευαμε λεει το ποσο υπεροχα ηταν ολα και αναρωτιομασταν ποτε θα παντρευομασταν και εμεις. Υπηρχε πολλη ευτυχια καθολη τη διαρκεια της τελετης. Μετα ξαφνικα κατι εγινε, κατι πηγε στραβα και υπηρξαν φωνες και ουρλιαχτα. Σε αυτο το σημειο μου ειπε οτι δεν ειχε εικονα, δεν μπορουσε να δει παρα μονο να ακουσει. Πιο μετα θυμαται οτι φυγαμε τρεχοντας. Και εκει τελειωσε το ονειρο του. Τι μπορει να σημαινει αυτη η αποτομη αλλαγη ευτυχιας σε δυστυχια? Μπορει να συμβει κατι κακο στον γαμο του αδελφου μου?
Τριανταφυλλενια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.