Εντομα νυχτεριδα ποντικια και γατες

Ειδα πως εμπαινα στο δωμάτιο της αδελφης μου και ηταν γεματο εντομα και υπηρχε μια νυχτεριδα και ενα ποντικι... εγω τρομαξα και φωναξα την μανα μου για να δει τι γινοταν και κλεισαμε στην συνέχεια την πορτα του δωματιου για να μην πανε στο υπολοιπο σπιτι.... Ομως η αδελφη μου ανοιγε την πορτα κι εμείς της λεγαμε να μην την ανοιγει και μετα απο δυο φορες που της το ειπαμε την εκλεισε... μετα απο λιγο πηγα να ελέγξω το δωμάτιο ανοιξα την πορτα και ειδα πολλες γατες (οχι ομως μαυρου χρώματος) οι οποιες κυνηγουσαν τα εντομα και το δωμάτιο ειχε καθαρισει και μια απο αυτες την χαιδεψα κιολας... Τι σημαίνει το όνειρο μου?
Εμμανουελα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.