Κάπνισμα και ταξίδι με αυτόν που μου αρέσει...

Είδα ότι ήμουν μέσα σ' ένα πλοίο και πήγαινα σε κάποιο νησί. Μαζί μου μέσα στο καράβι ήταν και κάποιοι παλιοί συμμαθητές μου και το αγόρι που μου αρέσει. Στην συνέχεια είδα ότι κάπνιζα μπροστά τους ενώ δεν καπνίζω και μετά το όνειρο τελείωσε.
Πελαγία

Γιάννα

πριν από 3 χρόνια

Είδα και εγώ το ίδιο ακριβώς όνειρο πρόσφατα αλλά κάπνιζα με την φίλη μου(δεν καπνίζω) με την οποία δεν κάνουμε παρέα. Και έχω όντως άγχος όπως αναφέρει ένα άλλο λήμμα του Ονειροκρίτη.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.