Χελώνες και καταιγίδα

Έβλεπα ότι σε πολυ γνωστό μου ποτάμι μάζευα μικρές χελώνες (δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα χελώνες εκεί) και μετά πήγαμε στο εστιατόριο που ήταν στην αντίθετη μεριά του δρόμου από ότι πραγματικά. Την ώρα που ήμουν στο εστιατόριο με άλλα πρόσωπα τα τα οποία δεν γνωρίζω, έξω άρχισε να σκοτεινιάζει και να φυσά πολύ δυνατά και έκανε ένα μεγάλο κύμα που ξεκίνησε να έρχεται προς το εστιατόριο. Ευχαριστώ
Ευαγγελία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.