Ο πρώην άρχισε να τρέχει

Λοιποοον!!!!!Ειδα ένα όνειρο μετά από πολύ καιρό που αφορά τον πρώην μου.Αυτην την περίοδο είμαι σε μια άλλη σχέση ωστόσο φοβάμαι πως δεν τον έχω ξεπεράσει ακόμα.Στο όνειρο φαινόμουν εγώ σε μια καφετέρια να κάθομαι.Μετα από λίγη ώρα μπήκαν μέσα στην καφετέρια κάποιοι κοινοί μας φίλοι οι οποίοι όμως παρ’ολο που έχουμε καλή σχέση δεν μου μίλησαν και απεναντίας ήταν ψυχροί και απόμακροι.Απο έξω από το μαγαζί είδα μια φιγούρα χωρίς όμως να καταλαβαίνω σε ποιον ανήκει,μέχρι που βγήκα έξω και τον είδα.Στεκοταν εκεί και με κοίταζε κάπως στεναχωρημένα μπορεί και θυμωμένα όμως σίγουρα υπήρχε θλίψη στα μάτια του.Μεχρι να του μιλήσω άρχισε να τρέχει μακριά μου πολύ γρήγορα.Το όνειρο τελείωσε με εμένα να τρέχω από πίσω του και να προσπαθώ να τον βρω.Θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει αυτό για εμένα και για εκείνον και γιατι μετά από τόσο καιρό ξανά είδε όνειρο μαζί του.Ευχαριστω πολυυυ
Χαρά Παπαδόπουλου

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.