Απόπειρα δολοφονίας

Είδα ένα αρκετά μεγάλο όνειρο και μέσα σε αυτό είδα και ότι περπατούσα και ξαφνικά βλέπω να με πλησιάζουν η μητέρα μαζί με τον πατέρα μου και μετά με το αμάξι του ήρθε και ο ένας μου ο αδερφός και προσπάθησε ο μπαμπάς μου μου έβαλε ενα σαν χάπι στο στόμα για να με σκοτώσει αλλά αντέδρασα κατευθείαν του είπα τι κάνεις πας καλά; και το έφτυσα αμέσως και μετά ήρθε και ο αδερφός μου και με την βία προσπαθούσαν να μου ανοίξουν το στόμα για να μου το βάλουν μεσα το χαπι για να με δηλητηριάσουν υποθέτω και προσπαθούσα κι εγώ να αντιδράσω και μετα άρχισα να τρέχω και αυτοί με κυνηγούσαν μέχρι ενα σημείο και μετά τους ξέφυγα...ενιωθα στο όνειρο πολύ άγχος και πολυ φόβο
Κατερίνα Παπαδοπούλου

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.