Πρώην κολλητή

Είχα μια κολλητή σε όλο το γυμνάσιο και στην πρώτη λυκείου αλλάξαμε πορείες. Άλλαξε πολύ και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της και μετά από ένα τσακωμό αποφάσισα να μην της ξανά μιλήσω καθώς δεν την θεωρούσα καλή παρέα πια. Μου στοίχισε αλλά είχα πληγωθεί πολύ πριν το κάνω. Στο παρελθόν με είχε παραμελήσει και με είχε κάνει να νιώσω πολύ άσχημα έτσι πήρα αυτή τη απόφαση. Δεν βλέπω πια τι κάνει στη προσωπική της ζωή. Η ίδια όμως βλέπει πάντα τι ανεβάζω. Υπάρχει μια σιωπηλή Έχθρα μεταξύ μας. Είδα λοιπόν ότι τα είχαμε βρει ξανά . Στο όνειρο ήμουν παρά πολύ χαρούμενη και σκεφτόμουν να τα βρω μαζί της και στην πραγματικότητα. Φάνηκα να παραμελώ τις άλλες μου φίλες για εκείνη χωρίς να το σκεφτώ.ημουν πρόθυμη να τη ενημερώσω για όσα είχαν συμβεί στη ζωή μου όσο έλειπε. Την πήρα λοιπόν τηλέφωνο μετά τη βόλτα μας αλλά το σήκωσε η μητέρα της και μου είπε πτι ήταν άρρωστη (ήταν παρά πολύ συχνά άρρωστη και στην καθημερινή της ζωή )
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.