Μια μαυροφορεμένη γυναίκα

Ήμουν στο κρεβάτι και κοιμόμουν και ξαφνικά νιώθω μια απίστευτη υπνηλία να με πλυμμηρίζει τόσο δυνατή που αισθανόμουν σαν να είχα πάρει τα πιο ισχυρά υπνωτικά χάπια. Κι εκεινη την στιγμή ακριβώς δίπλα μου εμφανίζεται μια μαυροφορεμένη γυναίκα με κουκούλα και αρχίζει να τινάζει το σεντόνι μου επάνω και να λεει: -δεν κοιμήθηκες ακόμη; Όλο το σώμα μου είχε μουδιάσει και η πλάτη μου ένιωθα να καίγεται από το τίναγμα με το σεντόνι που μου έκανε.ε Ταυτόχρονα φώναζα μαμα και ούρλιαζα για να με ακούσουν μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να με βοηθήσουν! Πραγματικά ένιωθα ότι είμαι ξύπνια και ότι δεν κοιμόμουν! Για μια στιγμή ήμουν σίγουρη ότι ήμουν ξύπνια! Πάρα πολύ έντονο όνειρο και μετέπειτα ήθελα να κλάψω από την έντονη αίσθηση του τρόμου μου.
Βάνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...