εκδρομη οικογενοιακη στο δασος και φωτια

πηγαμε εκδρομη στο δασος και αναβοντας την ψησταρια που συνδεοταν με κατι αλλο στην κορυφη του δασους εκανε βραχηκυκλωμα και αναψε φωτια.ολοι λεγαμε οτι θα πεθανουμε σαν να μην μας νοιαζει οτι θα πεθανουμε.η φωτια ομωσ ηταν πολυ ψηλα στην κορηφη και μπορουσαμε να φυγουμε αλλα δεν το καναμε.τραγουδουσαμε τραγουδια που ειχαν σχεση με θανατο αλλα η κορη μου εκλαιγε που δεν φευγαμε να σωθουμε αφου μπορουσαμε.η φωτια κατεβενε πολυ αργα και η κορη μου φωναζε κλαιγοντας οτι δεν θελει να πεθανει.το ονειρο το ειδε η κορη μου.
ΟΛΓΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;