Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νεκροι

Ειδα στους νεκρους γονεις μου σε καποιο σπιτι ηταν τσακομενοι η μητερα μου στεναχωρεμενη και μετα φιλοι τον εφεραν η μητερα χαρουμενη με φωναξαν οι φιλοι και ειδα τον πατερα εξω σε αυλη να ψενει και να συνομηλα μαζι τους
Μαρια

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 3 μήνες

Μαρία, το να δεις τους νεκρούς γονείς σου στο όνειρο θεωρείται καλό σημάδι εκτός κι αν σου λένε ακαταλαβίστικα πράγματα, που δεν συμβαίνει εδώ. Ίσως το γεγονός ότι η μητέρα σου φαινόταν στενοχωρημένη να δείχνει ότι ήθελε κάτι ή ότι έχεις κάποιο απωθημένο με αυτήν (κάτι που θα ήθελες). Αλλά το γεγονός ότι στο τέλος ήταν όλοι χαρούμενοι δείχνει ότι όποιο κι αν είναι το θέμα θα ξεπεραστεί. Γενικά το όνειρο αυτό σημαίνει τύχη.

 

vasiliki

πριν από 8 χρόνια 3 μήνες

ειδα στο υπνο μου να βρισκομαι στο χωριο με συγγενεις, πολυ κοσμο, στο σπιτι στην γιαγια μου, ηταν και η γιαγια μου ,που εχει χρονια πεθανει, την ειδα στο κρεβατι χαρουμενη να την αγκαλιαζω και να την φιλαω, το ιδιο κι εκεινη και να την ρωταω πως της φαινεται ο συντροφος μου, που ηταν κι αυτος εξω απο το σπιτι, και να τον εγκρινει λεγοντας οτι της αρεσει.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια.