Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μαύρη γάτα μες στο σπίτι μου

Άκουσα θόρυβο, άνοιξα την πόρτα του παταριού και πήδηξε μια μαύρη γάτα μέσα στην μπανιέρα. Της πάτησα την ουρά και αυτή με κοιτούσε μες στα μάτια σαν να μου έλεγε: " Άφησέ με και θα φύγω. " Η μουσούδα της ήταν σκυλίσια. Εγώ τη χτυπούσα για να τη σκοτώσω, αλλά στο τέλος την πήρε η μεγάλη μου κόρη, την έβγαλε έξω σ' ένα πάρκο και την έβαλε να ορκιστεί ότι δε θα ξανάρθει.
Άννα

ονειροκριτης

πριν από 6 χρόνια 9 μήνες

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται αναποδιές... Από την άλλη πλευρά η γάτα στο όνειρο σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις. Εσύ είδες πως η γάτα ήταν στο πατάρι, που σημαίνει προβλήματα ή αρρώστιες στο σπίτι, αλλά λες ότι την διώξατε που σημαίνει είτε ότι θα υπερνικήσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν ή ότι θα αποκτήσεις κάποια λεφτά είτε ότι θα πάρεις ανταμοιβή για κάτι που θα πετύχεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Το φιλί είναι το αυθεντικό σύμβολο της αγάπης και του έρωτα οπότε αν ονειρευτείς είτε να δίνεις είτε να παίρνεις φιλί, θα έχεις ευτυχία και σύντομα θα δεις τα λεφτά σου να γίνονται περισσότερα. Εξαίρεση αν δεις να φιλάς τον αγαπημένο σου.