Ονειροκρίτης Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

ονειροκρίτης νεκρός πεθαμένος

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μαλιστα αν τον ακούτε να λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δεν θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Σχόλια

Στο όνειρο μου έριξα σε ενα τάφο αγιασμό με το σημείο του σταυρού. Μετά εριξα αγιασμό, σε αλλους άλλους δύο νεκρούς που ήταν σκεπασμένοι με σεντόνι. Ξαφνιάστικα και σηκώθηκα όρθιοι. Ο ένας είναι νεαρός συγγενής. Μου χαμογέλασε χαρούμενος και έφειγαν και οι δύο περπατώτας.

Καλημέρα σας, είδα ένα όνειρο που μου έχει αποτυπωθεί έντονα στη μνήμη και προσπαθώ να καταλάβω τί θέλει να μου πει. Είδα ότι βρέθηκα σε ένα νεκροταφείο, όπου όλοι οι τάφοι ήταν ανοιχτοί, οι πεθαμένοι ήταν έξω δίπλα από αυτους ξαπλωμένοι, άλλοι από αυτούς είχαν αρχίσει να ξυπνούν και άλλοι φαίνονταν να κοιμούνται ακόμη. Υπήρχαν τραπέζια εκεί επίσης όπου καθόταν κόσμος, θεώρησα συγγενείς τους και μιλούσαν όλοι μαζί. Εγώ πήγα σπίτι μου και φώναξα την αδερφή μου να το δει αυτό και εκείνη τρόμαξε όταν είδε αυτό που σας περιγράφω, η ίδια όμως ήμουν πολύ ήρεμη και χαρούμενη θα έλεγα με την ανάσταση που έβλεπα. Τί δείχνει όλο αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είδα χθες τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ κ 3.5 μήνες να είναι στην κουζίνα του σπιτιού του καθισμένος στο τραπέζι απο την αντιθετη μερια που καθοταν παντα πολύ αδυνατισμενος , διπλωμενος μέχρι το λαιμό με ένα άσπρο σεντόνι να το πω που ήταν κομμένο σε λωρίδες( για σάβανο το σκέφτηκα όταν ξύπνησα )φαίνονταν μόνο λίγο τα χέρια που κρατούσε ένα μικρό πιάτο κ προσπαθούσε να φάει αλλά δεν ήταν καλά σαν να πονούσε κ βλέποντας τον του φώναζα γιατί δεν έτρωγε τώρα που έλειπα κ έχει γίνει έτσι κ έβαλα κ τις φωνές στα παιδιά μου που δεν τον πρόσεχαν κατά την απουσία μου .Φοβήθηκα κ στεναχωρηθηκα που τον είδα έτσι γιατί πάρα τα 85 του χρόνια ήταν ομορφαντρας καμιά σχέση όπως τον είδα. ...αν έχετε κάτι να μου πείτε τι να γίνεται εκεί πάνω που βρίσκεται να περνάει χάλια ? Να πεινάει ? Μήπως να του φτιάξω κόλλυβα ?

Ειδα τον πεθαμένο μπαμπα μου την ημέρα της γιορτής μου , οτι μου εφερε λουλούδια με αγκάλιασε αλλα δεν μου μίλησε. Τι σημαινει;

Χαίρεται... Το βράδυ ή γυναίκα μου που γιόρταζε,Ελένη την λένε, είδε στον ύπνο τον παντελιδη ο οποίος της πρόσφερε για την γιορτή της 3 κόκκινα τριαντάφυλλα και αφού της ευχήθηκε χρονιά πολλά τη φίλησε στο μάγουλο. Τι σημαίνει όλο αυτό γιατί αγχώθηκε?

Το Ψυχοσάββατο είδα στο όνειρο μου ότι είμαστε στο σπίτι του παππού μου,που έχει πεθάνει, και ήταν και η γιαγιά μου εκεί όρθια και μιλούσε (ενώ είναι κατάκοιτη)Ο παππούς ήταν στα τελευταία του και κάποια στιγμή βγήκε από το δωμάτιο του, μου είπε ότι ήθελε να μου δώσει κάτι και μου έδωσε μια λίρα χρυση, ένα κόκαλο σπασμένο δεμένο με κλωστή σαν σπαγγο και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Μετα είπε κάτι για την γιαγιά που δεν θυμάμαι και πήγε πάλι στο δωμάτιο του.Τι μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατί έκλαιγα πολύ στο όνειρο

Είδα στον ύπνο μου τον παππού μου που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα να φτύνει στο πάτωμα και εγώ ενώ τον είδα έκανα ότι δεν τον είδα αυτός ζητάει από την θεία μου να φέρει την σφουγγαρίστρα να τα μαζέψει αλλά εκείνη μου λέει να το κάνω εγώ επειδή εκείνη κάνει μπάνιο..Πάω να το κάνω και μου φωνάζει και μου λέει τόση ώρα κάνεις πως δεν με βλέπεις και τώρα θυμήθηκες να φέρεις την σφουγγαρίστρα...και άρχισε και μου φώναζε πολύ και ψιθύριζα και εγώ πολλά άσχημα πράγματα...και μετά που ήρθε η μάνα μου της είπα τι έγινε και έβριζα τον παππού και εκείνη άρχιζε να μου φωνάζει πως μιλάς έτσι για τον πατέρα μου και να ξεκινάει ένα κυνηγητό που κατέληξε με εκείνη να με στριμώχνει στις σκάλες και εγώ επειδή δεν έχω που αλλού να πάω να την ρίχνω από εκεί...Τι σημαίνει αυτό?

eida ston ipno mou ton nekro pe8ero mou san na ksanape9ene...den ton akoumpisa oute tou milisa apla imoyn mes sto spiti kai apo oli ti katastasi itan sta teleytea toy,,,ti simenei?

Χτες είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο . Ο σύντροφος μου έχει πεθάνει από ατύχημα το 2010 από τότε δεν τον έχω δει ποτέ στον ύπνο μου παρά μόνο όταν έμεινα έγκυος . Τότε είδα ότι ήρθε με ένα αυτοκίνητο και μου έφερε ένα μωρό . Χτες ( έχω γεννήσει εδώ και δυο εβδομάδες ) τον είδα να εμφανίζεται μπροστά μου χαμογελαστός μου έφερε λουλούδια και μου είπε ότι ποτέ δεν πέθανε απλά κρυβόταν με αγκάλιασε και με φίλησε . Ήταν πολύ ζωντανό τι είναι αυτό τώρα ;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΑΣΑ ΤΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.ΧΘΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠ ΤΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

Ειδα στο ονειρο μου τον παππου μου που εχει πεθανει να μηλαμε και να του λεω γυρισες απο το χωριο και οτι μου ελυψε και οτι δεν θα ξανα αργυσει να γυρισει τοσο πολυ και μετα μου ειπε να του χαλασω κατι λευτα και καθομουν πολυ ωρα και μετραγα τα λευτα μου και τελικα δεν μπορουσα να του τα χαλασω και τα χαλασε η μανα μου

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αδερφός, αδερφή, αδέρφια ονειροκριτης
Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον...

ονειροκρίτης δάχτυλο, ερμηνεία ονείρου με δάχτυλο
Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα...

Κουνούπι ονειροκρίτης ερμηνεία ονείρου
Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα...

σπυρί, σπυριά, κακό σπυρί, ονειροκρίτης, ερμηνεία ονείρου
Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και...

Αχλαδιά,  αχλάδια ονειροκριτης
Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αχλάδια και αχλαδιές; Αν δεις στο όνειρό σου αχλάδια, νόστιμα και ζουμερά, είναι προμήνυμα πως θα αποκτήσεις απρόσμενα κέρδη. Αν όμως δεις...
Διαδώστε: