Ονειροκρίτης Γάτα

Γάτα ονειροκρίτης

Οι γάτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα. Παίζουμε μαζί τους όλη μέρα, πως να μην τις δούμε και στον ύπνο μας όταν ονειρευόμαστε. Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια γάτα, σημαίνει γενικά κακοτυχία, αν δεν καταφέρετε να τη διώξετε. Αν δείτε πώς η γάτα σας επιτέθηκε, σημαίνει ότι έχετε εχθρούς οι οποίοι λένε άσχημα λόγια και αμαυρώνουν τη φήμη σας ενώ έχουν βάλει στο μάτι και την περιουσία σας. Αν όμως είδατε πως διώξατε ή σκοτώσατε μια γάτα που σας επιτέθηκε, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε όποια εμπόδια έχετε, θα αποκτήσετε αρκετά λεφτά και το κύρος σας στην κοινωνία.

Αν δούμε μια θυμωμένη γάτα στο όνειρό μας αυτό σημαίνει ότι έρχονται οικογενειακοί καβγάδες.

Αν ονειρευτούμε γάτες να τσακώνονται άγρια σημαίνει ερωτική αντιζηλία. Αν ακούσετε στον ύπνο σας γάτα να σκούζει ή να νιαουρίζει άγρια, κάποιος που το παίζει φίλος σας κινεί γη και ουρανό για να σας βλάψει (αν είστε γυναίκα, πιθανώς κάποια φίλη θέλει τον άντρα σας). Αν όμως ονειρευτείς μια γάτα να νιαουρίζει χαϊδευτικά είναι σημάδι ότι θα έχεις ένα ήσυχο κι ευτυχισμένο σπιτικό.

Μαύρη γάτα στο όνειρο θεωρείται σημάδι για δυστυχία, αρρώστιες, θάνατο και γενικά καταστροφή. Σημειώστε όμως ότι η μαύρη γάτα για τους Σκωτσέζους σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: καλοτυχία! 

Κατά τον ελληνικό ονειροκρίτη, πάντως, η άσπρη γρήγορο γάμο για τις γυναίκες. Για τους άντρες αν δείτε μια καθαρή ή άσπρη γάτα, σημαίνει μπερδέματα, που ενώ θα φαίνονται ανώδυνα, θα αποδειχτούν πηγή στενοχώριας και απώλειας πολλών χρημάτων.

Αν ονειρευτείς ότι σε γρατσουνίζει γάτα σημαίνει πως κάποιος δικός σου θα σου κάνει κακό. Αν δείς αίμα να τρέχει από τη γρατσουνιά, σημαίνει ότι το κακό που θα σου κάνει είναι μεγάλο. Παρόμοια, αν ονειρευτείς πως η δική σου γάτα σε γρατσούνισε, ένας εχθρός θα σου πάρει μέσα από τα χέρια κάτι που κυνηγάς εδώ και καιρό...

Αν δείτε πως συναντήσατε μια λεπτή, μικρόσωμη και βρώμικη γατούλα, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα για κάποιον που λείπει. Πιθανόν κάποιος φίλος είναι ετοιμοθάνατος αλλά αν είδατε πως τη διώξατε από μπροστά σας, ο φίλος σας θα αναρρώσει ύστερα από μια μακριά και δυσθεράπευτη αρρώστια.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια γάτα να τρίβεται πάνω σας φιλικά, σημαίνει ότι θα σας εξαναγκάσουν να ξεκινήσετε έναν αγώνα για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Σημαίνει επίσης ότι καλοπιάνετε κάποιον εχθρό με την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ένα μυστικό που πιστεύετε ότι σας αφορά. Πιθανόν να ανησυχείτε μήπως δημοσιεύσει πράγματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, οπότε θα προσποιηθείτε ότι είστε φίλοι για να μάθετε τι σχεδιάζει.

Κατά μια παρόμοια ερμηνεία, αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι κρατά και χαϊδεύει γάτα, ή γατάκι, θα επηρεαστεί και θα κάνει κάποια άσχημη πράξη εξαιτίας της προδοσίας άλλων.

Αν δείτε στο όνειρό σας άγγελο ή την Παναγία να χαϊδεύει γάτα, σημαίνει ότι θα έχετε καλοτυχία.

Όταν ένας έμπορος ονειρευτεί γάτα, θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί στο έπακρο, γιατί οι ανταγωνιστές του πρόκειται να του «κόψουν» τη δουλειά, και θα αναγκαστεί να λάβει άλλα μέτρα, πέρα από τη μείωση των τιμών.

Τέλός, αν ονειρευτείς γάτα να κυνηγάει κάποιο ζώο, π.χ. μια πάπια ή μια κότα, τότε σημαίνει ότι σε έχουν βάλει στο μάτι.

Σχόλια

Ειδα πως ειμουν στο αμαξι και περασε μια γατα ασπρο με καφε αλλα δεν την πατησα. Τι σημαίνει;

Καλησπέρα.θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περίεργο όνειρο που το είδα πριν σχεδόν από τρια έτη.στην Κέρκυρα όπου ζούσα μέχρι τα δεκαεπτά μου χρόνια είχα έναν γάτο τον καρδινάλιο(έτσι τον είχα ονομάσει), είχαμε πολύ καλή σχέση και ήθελα να τον παρω μαζί μου στην Αθήνα που ήρθα για σπουδές αλλά οι γονείς μου δεν με άφησαν. Το όνειρο μου εξελίσεται σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου: στο σπίτι μου στο χωριό, καθόμουν στον καναπέ και ο καρδινάλιος κάθονταν στν δικό του καναπέ απέναντι από εμένα. Τοτε πλησιασε και εκεί ένιωσα ότι δεν θα τον ξαναδώ και ότι ήθελε πολλά να μου πει. Δεν μου μίλησε με κοίταζε έντονα στα μάτια και μου είπε να είμαι καλή στα μαθήματα μου, να αγαπάω τους ανθρώπους και με ευχαρίστησε θερμά που του έδωσα να καταλάβει τι θα πει αγάπη. Όταν άρχισα να τον πλησιάσω για να τον χαιδεψω εξαφανίστηκε από τον καναπέ. Τον κυνηγούσα σε όλο το σπίτι για να τον πάρω αγκαλιά κι εκείνος μου έδωσε να καταλάβω ότι απαγορεύεται να τον χαιδεψω πόσο μάλλον να τον πάρω αγκαλιά. Όταν φτάσαμε στο σαλόνι άνοιξε η εξώπορτα βίαια, δεν έβλεπα τί υπήρχε έξω παρά μόνο ενα τεράστιο άσπρο φως και ο καρδινάλιος να κατευθύνεται προς αυτό. Πριν φύγει από το οπτικό μου πεδίο και χαθεί μέσα στο φως μια αόρατη δύναμη με έσπρωξε προς το πάτωμα σαν να απαγορευονταν να τον ακολουθήσω εκει μέσα. Μερικά δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστει μ είπε σαγαπαω και να προσέχεις. Το όνειρο τελείωσε όταν το κινητό μου τηλέφωνο χτύπησε. Ηταν ο παππούς μου από την Κέρκυρα μου είπε ότι ο καρδινάλιος χτες το βράδυ εξαφανίστηκε. Υπαρχει περίπτωση να ήθελε οντως να επικοινωνήσει μαζί μου; Ήταν όντως κάτι μεταφυσικό όλο αυτό;

Καλημέρα σας. Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο σας επισημάνω. Ονειρεύτηκα όμως ότι μια άσπρη γάτα τυλίχθηκε γύρο από τον λαιμό μου έντονα και με δάγκωνε και εσθανωμουν ότι μου έπινε το αίμα χωρίς να δω ούτε μια κηλίδα ξύπνησα από την μητέρα μου που είχε ξυπνήσει από τις φωνές μου και συνέχιζα να εσθανομαι ότι πονάω στο σημείο αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω την απάντηση σας

Είδα την γάτα που ταΐζουμε έξω από το σπίτι μου.(καφέ με λίγο άσπρο)Ήταν σκοτάδι, την χάιδεψα και μου νιαούρισε σαν να πονάει κάπου. Μέτα πιο καθαρά είδα να έχει φύγει η σάρκα της τόσο πολύ όπου έβλεπα την καρδιά της να "χτυπάει". Έψαχνα απεγνωσμένα ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με κάποιον ειδικό και μετά ξύπνησα. Τι σημαίνει;

Είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε ο μαύρος γάτος μού πού έχει χαθεί

Ειδα στο ονειρο μου, το γατακι μου (χρωματος-ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ και ΚΑΦΕ αν χρειαζεται) να βγαζει κι αλλα καινουρια μικρα δοντια και τα παλια να τα πεταει οπου βρισκει και καποια με πετυχαν στο προσωπο και επρεπε να τα βγαλω!!!Ενω καποια αλλα να εχουν καρφωθει στη εξωπορτα του σπιτιου μου.Επισης θελω να προσθεσω οτι το γατακι μου φαινοταν σαν δαιμονισμενο και οτι ολα αυτα βρισκοντουσαν στο πραγματικο μου σπιτι!!!Τρομαξα πολυ !!! Απαντηστε μου, σας παρακαλω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! Υ.Γ.-Δεν βλεπω καθολου θριλερ!Τα φοβαμαι πολυ ολα τα ειδη!

Είδα στονυπνο μου οτι ήμουν σε ενα σπιτι γεμάτο σαρδέλες στο πάτωμα τοσεςπολλεσ που δυσκολευουμουν να περάσω προσπάθησα να βγω στην αυλή αλλα και εκεί γεμάτες σαρδέλες οπου λ αν κοίταζα μοιαζανε σαν όραμα γτ οταν βγηκα εξω τελικα είχε ήλιο κ πισίνες αλλα γεμάτες σαρδέλες κ μια γατα να προσπαθει να της πιασει και ναην μπορεί και ξαφνικα εμφανίζεται ενας άγνωστος άντρας πολύ ωραιος κου λέει μην ανυσηχησ και με πιάνει κ με φιλάει..

Την είδα σε απόσταση από εμένα σε δρόμο που περπατουσα και μόλις την αντικρισα δαγκωσα την γλώσσα μου καίσως μέτρησα μέχρι το 10 από μέσα μου.Μετά δεν την ξανά κοίταξα. Μου φάνηκε το όνειρο τόσο αληθινό.

Καλησπέρα σας Είδα ένα όνειρο που όπως περπατούσα σε έναν μικρό δρόμο βρήκα μια γάτα την οποία την έσωσα από κάποιο εχθρικό περιβάλλον Η γάτα ήταν τιγρέ - σαν αγριόγατα Όμως εκεί που την πήγα (δεν θυμάμαι πώς βρέθηκε εκεί - αλλά δεν θυμάμαι να την κρατάω) η γάτα αγρίεψε και ήθελε να μου επιτεθεί. Κατάφερε να με δαγκώσει στο αριστερό μου χέρι όπως προσπαθούσα να την διώξω. Δεν είδα αίμα, αλλά είδα να περπατάει κοντά σε κέτσαπ και το κεφάλι της ήταν αρκετά μεγάλο - σα να μεταμορφώθηκε Τελευταία σκηνή του ονείρου που έχει στο στόμα της ακόμα το χέρι μου, να φωνάζω τον άντρα μου να βοηθήσει και εγώ με το δεξί μου χέρι να της χτυπάω το κεφάλι βίαια και ασταμάτητα Εκεί ξύπνησα

Είδα μια πορτοκαλί γάτα και με αντιπαθούσε μικρουλα

Είδα την δικιά μου γάτα (λευκή) να την κουρευουνε.Τι να σημαίνει αυτο;;

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ, ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΥΛΙΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ. Τι σημαίνει αυτό;;

Στο όνειρο μου βλέπω τον γάτο μου να φέρνει στο σπίτι ένα πεθαμένο μικρό ελαφάκι το οποίο στην συνέχεια δαγκώνει και γρατζουνά παρόλο που φαίνεται να είναι νεκρό... έχει αίμα γύρω από το ελάφι και εγώ με την αδελφή μου βλέπουμε την σκηνή απο το παράθυρό του σαλονιού... ήταν νύχτα... στην συνέχεια γίνεται μέρα απότομα και όλες οι πόρτες ανοιχτές, το νεκρό ελαφάκι εξαφανίστηκε και λέω στην αδερφή μου "δώσε τίποτα να φάει ο γατούλης, δούλεψε σκληρά στο κυνήγι του" Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, δεν έχω ιδέα.. Πρέπει να ανησυχώ;

Καλησπέρα! Όταν ήμουν πιο μικρή συνήθιζα να βλέπω το ίδιο όνειρο πολλές φορές όμως την τελευταία φορά που το είδα ήταν λίγο διαφορετικό!Ημουνα σε ένα μέρος που έμοιαζε με τσίρκο και βγήκα έξω και ο ουρανός ήταν μωβ. Σε όλες τις προηγούμενες φορές προχωρούσα και μετά από λίγο έβλεπα τρεις μάγισσες μπροστά από μια σιδερένια γκαραζοπορτα και δεν με άφηναν να πέρασω χωρίς όμως να μου κάνουν κακό αλλά την τελευταία φόρμα καθώς προχωρούσα είδα μια καλή μαύρη γάτα που όμως μπορούσαμε να μιλάμε τηλεπαθητικα!Πιο μετά είδα τις μάγισσες και εγώ εκείνη την ώρα θυμήθηκα ότι ήταν όνειρο και το έλεγα ενώ οι μάγισσες έλεγαν ότι δεν είναι!!!Τι μπορεί να σημαινει; Ευχαριστώ!

Γεια σας εγω ειδα στο ονειρο μου την μητέρα μου να κρατάει μια μαυρηφίλη γάτα και να μου λεειπεις πως θα την αγορασουμε

Ειδα πως ημουν στο αυτοκινητο της μητερας μαζι με την δελφη μου και την μητερα μου και τοτε ειδα σε μια γωνια του δρομου το ενα απο τα τρια γατακια μου.Εκεινη τη στιγμη ενα μπλε αυτοκινητο που το οδηγουσε μια γυναικα χτυπησε το γατακι.Ταυτοχρονα εστριβε ο μπαμπας μου απο το αλλο ρευμα του δρομου και σταματησε και μας ειπε να μαζεψουμε το γατι.Εγω το πηρα και το ακουμπησα πανω μου.Υστερα το πηγαμε για ακτινογραφια. Και ειχε σπασει τεσσερα κοκκαλα απο τη σπονδιλικη του στηλη.Τι σημαινει αυτο;

Είδα στον ύπνο μου να μπαίνω μέσα σε ένα 'σπίτι' με ανοιχτές πόρτες,η μια έκλεισε ξαφνικά πήγα την άνοιξα αλλά δεν πέρασα μέσα και στο παγκάκι του σπιτιού ήταν μια γκριζοασπρη γατούλα με γαλανά μάτια ήταν καθαρή ,την πήρα αγκαλιά και το γατάκι αυτό τριβοταν επάνω μου Τι σημαίνει;

Λοιπον ειδα στο όνειρο μου οτι αραζα σε ενα σπιτι με την φιλη μου και βλέπαμε ταινιες μεχρι που αποφασίσαμε να κανουμε χασισι.. εβλεπα κανονικά οτι εσπαγε το μαυρο(εγω στην πραγματικη ζωή εχω κανει αλλα δεν ειναι η συνήθεια μου) και εκεινη την ωρα ειδα μια ασπρόμαυρη γατα η οποία ηταν δικια μου να ορμάει σαν τρελη κ να γλυφει το μαύρο εγω τηη εδιωχνα και την μαλωνα .. μετα έφυγε καπου κ οταν ξανα γυρισε ηταν πολυ μαστουρωμενη κ καπως καταλαβα οτι ηταν εγκυος στην.αρχη γελούσα για το πως φερόταν αλλα μετα αρχισα να ανησυχώ και να την δίνω να τρωει και να πίνει ξινόγαλο για καποιο λογο .. μετα εβλεπα οτι περνουσαν οι ωρες , την ειχα αγκαλια κ εφυγα απο το σπιτι να βρω κτηνίατρο, ημουν στους δρομους αλλα δεν.εβρισκα τιποτα επειδη ηταν πολυ αργα ετσι ειδα καπου την.μαμα μου κ της τα ειπα ολα μετα αλλαζει ολο το σκηνικό και βλεπω οτι εχω φυγει.χωρις την.γατα γτ και καλα την εδωσα σε εναν κυριο που μιλουσαμε .. φευγω για το σπιτι με.την μαμα και συνανταω την γατα παρατημένη σε ενα πεζοδρόμιο και γυρω της κοσμο με το που με.είδε ηρθε καταπάνω μου και την.ξανα πηρα αγκαλια εκει ξυπνησα.. να σημειωσω οτι σε ολο το ονειρο εκλαιγα παρα πολυ

Ειδα στον υπνο μου οτι ήμουν σε ενα μαγαζι και σε αυτο το μαγαζι βρηκα ενα παρα πολυ μικροσκοπικό μωρο το οποίο πρεπει να ηταν άρρωστο και το πηρα στην αγκαλια μου και αρχισα να τρεχω εξω από τον χώρο(το μωρο σταματούσε κατα διαστήματα να αναπνέει)μόλις λοιπόν βγηκα από τον χώρο και ξανακοιταξα τα χέρια μου ειδα οτι κρατούσα ενα μικρό γατάκι το οποίο κατι ειχε στο κεφάλι του,χτυπημένο ηταν;ετσι γεννήθηκε;δεν ξερω το έβαλα μαζι με έναν φίλο μου σε μια κουτα και μόλις πηγα να ξαπλώσω διπλα του να το προσεχω ειδα δυο μεγάλες γατες να προσπαθουνε να το φανε και αυτο να νιαουρίζει,εκεινη την ωρα τις έδιωξα και το έβγαλα εξω να το κρατήσω διπλα μου και εκεινη την ωρα άρχισαν να περνανε πολλα σκυλιά αλλα μεγαλα αλλα μικρα αλλα με φίμωτρο αλλα χωρίς και ολα γαβγιζαν μεταξύ τους

Εγώ είδα πως πήγα στο σπίτι μου, άλλα έμενε ένα ζευγάρι που είχε 100 γάτες, οι οποίες είχαν πολλά χρώματα γκρι, μαύρο , πορτοκάλι και κάτι περίεργα μοβ μπλε πράσινο και ροζ. Εγώ πήρα συνολικά τις η πρώτη ήταν άσπρη με ροζ νύχια ροζ βούλες πάνω τις και τέτοια η δεύτερη ήταν το ίδιο αλλά σε μπλε και οι δύο ήταν φιλικές στο τέλος λίγο πριν φύγουμε (ήμουν με τους φίλους μου )είπα να δω και εκείνη την μαύρη που είχε μια φίλη μου πριν και την χαϊδεύε .επίσης αυτές οι μαύρες γάτες είχαν μόνο τα νύχια τους άλλο χρώμα αλλά ήταν φώσφοριζε έχω πήρα εκείνη με τα μπλε νύχια την χαιδεψα μόνο όταν πήγα να την βγάλω και μετά την άφησα στο τραπέζι.έπειτα από αρκετή ώρα είπαμε να φύγουμε και παω να την πάρω για να την βάλω μέσα και εκείνη την στιγμή άρχισε να μιλάει και να κάνει σαν τρελή σαν να πείρε κάτι και τρελάθηκε τότε άρχισε να λέει νομίζω " θέλω να σε ξρατσουνησω " και εγώ άρχισα λίγο να απομακρυνομαι αλλά μετά ξανά πλησίασα για την ηρεμισω άλλα έκανε ακόμα πιο υστερικά και τότε ξέφυγε και άρχισε να με κυνηγάει όμως εγώ ξέφυγα και την γάτα την έβαλαν στο κλουβί τις (Αα η γάτα ήταν μαύρη καταμαυρη με ψηλά πόδια ήταν λίγο λεπτουλα είχε τεράστια μπλε νύχια και μάτια δεν θυμάμαι αλλά μπορεί μπλε ) Τωρα που το θυμήθηκα είχε και έναν σκύλο εκεί και ήταν τι γείτονα μου σε αντίθεση με την πραγματικότητα ήταν ήρεμο και δεν δάγκωσε κανέναν (ήταν μεγάλο άσπρο με κάτι μεγάλες καφέ μαύρες βούλες και ήταν μαλλιάρο όπως στην πραγματικότητα )παρακαλώ απαντήστε σήμερα!!!!

Ειδα στον υπνο μου μια ασπρη μικρομακωμενη γατα που συνεχεια ετρεχε και καποιες φορες ανεβαινα πανω της και με επερνε στην πλατη της και με πηγαινε και ..αλλα θυμαμαι οτι συνεχεια ετρεχε!! Τι σημαινει αυτο?? :)

Είδα στον ύπνο μου μικρά γατάκια και να τα δηλητηριαζουνε από δύο ανθρώπους που στην πραγματικότητα τα λατρεύουν, και να τα σκεπάζουν με ένα κόκκινο πανί.

Ειδα κουφη σηκωμένη με κεφάλη γκρίζας γάτας να μπαίνει στο χώρο μου.

Γεια σας! Εγώ είδα ένα ονειρο Πώς ημουν στο πατρικό μου σπίτι και μπαίνω στο δωμάτιο μου και ήταν σκοτάδι αντικρίζω μια γάτα.Η γάτα αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο παχουλό και μαυρη και εγώ ήθελα να την βγάλω από το δωμάτιο πέρασε από τα πόδια μου και πήγε στον σαλόνι που εκεί την είδα ο αδερφός μου (αν κ δεν είμαι σιγουρη) και την πήρε αγκαλιά. Σας παρακαλώ απαντήστε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είδα στον ύπνο μου ότι με δάγκωσε μια άσπρη γατα στο χέρι και έτρεχε αίμα ενώ είχα χάσει και το κινητό μου..Η γάτα δεν έφευγε με τίποτα..Μόλις όμως μπήκα μέσα στο σπίτι με καποιο τροπο και είπα στον μπαμπά τι έγινε η γάτα μόλις βγήκε ο μπαμπάς να τη διωξει έφυγε..Τι σημαίνει αυτό??..

Ειδα στον υπνο μου οτι μου επιτεθηκε μια ανοιχτοχρωμη γατα (ασπρο με κατι αλλο) μου δαγκωσε το χερι και πραγματικα ενιωσα πονο ενω κοιμομουνα... εβγαλε και αιμα ! Αλλα τελικα καπως της εσπασα τα σαγονια και την σκοτωσα . Τι σημαινει αυτο ; ειδα το παρομοιο με τις γρατζουνιες αλλα αυτη με δαγκωσε λες και ειναι σκυλος

Ειδα στον υπνο μου ψαρακια μικρα να μου τσιμπανε τα ποδια σε καθαρα νερα και μετα τα ψαρια εγιναν γατες μαυρες που με περιτριγυριζαν αλλα απο αγαπη τι σημαινει?

Καλημέρα σας εγώ είδα στο όνειρο μου ότι κοιμόμουν με το παράθυρο ανοιχτό και ότι μπήκε μέσα μια μαύρη γάτα και ξάπλωσε δίπλα μου δεν έκανε κάτι ούτε με γρατζουνισε απλά με κοιτούσε πολύ έντονα και όταν άνοιξα τα μάτια μου έφυγε τρέχοντας σηκώθηκα να την πιάσω και με άφησε να την πιάσω από την μέση της καθώς την έπιασα με έλουσε κρύος ιδρώτας και φόβος και την άφησα πάλι να βγει από το παράθυρο και ξανά ξάπλωσα.το παράξενο είναι ότι σαν σαν δεν έβγαλε κάποιο νιαούρισμα η οποιοδήποτε ήχο ήταν ήσυχη και ούτε με τραυμάτισε

Υπάρχει κάποιος που να μου εξηγήσει το όνειρο μου .η μήπως διαλέγεται.

Ο γάτος μου έφυγε απτην ζωή πριν κανένα μήνα και τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο πχ να κάθομαι χαλαρά με την οικογένεια μου και να σκάει μύτη εκείνος κάποιες φορές όπως τώρα (4:42 το πρωί) φρικάρω γιατί νιωθω ότι είναι στο δωμάτιο μου..αυτός ο γάτος είχε θέμα με το να κατουράει παντού και γιαυτο τον είχαμε για λίγο καιρό στην απομόνωση και απλά νιώθω τύψεις..απλά τα όνειρα είναι τόσο αληθινά με το συγκεκριμένο θέμα και το ποιο κουλό από όλα είναι ότι την άλλη φορά έβλεπα να με κοινηγα και τα μάτια του να είχαν αλλάξει (είχε γαλάζια και ήταν μαύρα) και ξυπνάω πάλι αργά το βράδυ και βλέπω το φως εκεί που τον είχαμε να έχει ανάψει..

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Εγκυμοσύνη, έγκυος

έγκυος εγκυμοσύνη ονειροκρίτης
Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη! Όταν μια έγκυος βλέπει στο όνειρό της πως είναι ήδη έγκυος, πιθανώς να την περιμένουν...

Σάπια, σάπιο

σάπια, ονειροκριτης, σάπιος, σάπια φρούτα,
Τα όνειρα με σάπια πράγματα είναι πολύ κακοί οιωνοί. Αν δεις σάπια φρούτα στο όνειρό σου να περιμένεις κάποια αρρώστια ή οικονομική καταστροφή. Αν δεις σάπια κρέατα να ξέρεις ότι οι προσδοκίες...

Υγρασία, μούχλα

υγρασία, μούχλα, ονειροκριτης
Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα; Γενικά, η...

Μαύρο, μαύρα

μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα
Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει...

Τηλεόραση, οθόνη

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση. Αν ονειρευτείς μια λευκή οθόνη σημαίνει ευτυχία και πολλά πλούτη. Αντίθετα,...

Καρκίνος

καρκίνος, ονειροκριτης,
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Ολοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι...
Διαδώστε: