Ονειροκρίτης » Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

Ονειροκρίτης Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

ονειροκρίτης νεκρός πεθαμένος

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μαλιστα αν τον ακούτε να λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δεν θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Σχόλια

Ημουν στο νεκροταφείο με την γιαγιά μ (που πέθανε πριν λίγες μέρες) και μ έλεγε ότι το μνήμα της το θέλει σε σχήμα καραβιού..όσο ζούσε η γιαγιά είχε προστάτη της τν άγιο Νικόλαο...μήπως αυτό ζητάει,την εικόνα;

τι σημαίνει οταν ονειρευτεις να περνας απο το σπιτι του νεκρου πατερα σου με φιλες σε αφτοκινητο και τις καλεις για φαγειτο εκει και οτι δεν εχει κανενα μεσα στο σπιτι καιτο προσπερνας και μετα πηγενεις στο νεκροταφιο να ψαξεις τον ταφο του και μετα απο τοσες προσπαθειες δεν τον βρησκεις και μετα ξυπνας και καταλαμβενεις οτι εψαχνες σε λαθος νεκροταφιο

Είδα τον παππού μου που ήταν παππάς και έχει πεθάνει χρόνια να εμφανίζεται την ώρα που καθόμασταν με την οικογένεια μου σε τραπέζι νομίζω και τον έβλεπα μόνο εγώ να μου λέει ότι ή χάθηκε ή τους έχασα... Δε θυμάμαι κάτι άλλο. Καλυμάφι δε φορούσε και όταν έφυγε, μου μίλησε η μάνα μου υποτίθεται και της λέω είδα τον παππού και ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει; ότι τον ξεχάσαμε;

Στο όνειρο μου έριξα σε ενα τάφο αγιασμό με το σημείο του σταυρού. Μετά εριξα αγιασμό, σε αλλους άλλους δύο νεκρούς που ήταν σκεπασμένοι με σεντόνι. Ξαφνιάστικα και σηκώθηκα όρθιοι. Ο ένας είναι νεαρός συγγενής. Μου χαμογέλασε χαρούμενος και έφειγαν και οι δύο περπατώτας.

Καλημέρα σας, είδα ένα όνειρο που μου έχει αποτυπωθεί έντονα στη μνήμη και προσπαθώ να καταλάβω τί θέλει να μου πει. Είδα ότι βρέθηκα σε ένα νεκροταφείο, όπου όλοι οι τάφοι ήταν ανοιχτοί, οι πεθαμένοι ήταν έξω δίπλα από αυτους ξαπλωμένοι, άλλοι από αυτούς είχαν αρχίσει να ξυπνούν και άλλοι φαίνονταν να κοιμούνται ακόμη. Υπήρχαν τραπέζια εκεί επίσης όπου καθόταν κόσμος, θεώρησα συγγενείς τους και μιλούσαν όλοι μαζί. Εγώ πήγα σπίτι μου και φώναξα την αδερφή μου να το δει αυτό και εκείνη τρόμαξε όταν είδε αυτό που σας περιγράφω, η ίδια όμως ήμουν πολύ ήρεμη και χαρούμενη θα έλεγα με την ανάσταση που έβλεπα. Τί δείχνει όλο αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είδα χθες τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ κ 3.5 μήνες να είναι στην κουζίνα του σπιτιού του καθισμένος στο τραπέζι απο την αντιθετη μερια που καθοταν παντα πολύ αδυνατισμενος , διπλωμενος μέχρι το λαιμό με ένα άσπρο σεντόνι να το πω που ήταν κομμένο σε λωρίδες( για σάβανο το σκέφτηκα όταν ξύπνησα )φαίνονταν μόνο λίγο τα χέρια που κρατούσε ένα μικρό πιάτο κ προσπαθούσε να φάει αλλά δεν ήταν καλά σαν να πονούσε κ βλέποντας τον του φώναζα γιατί δεν έτρωγε τώρα που έλειπα κ έχει γίνει έτσι κ έβαλα κ τις φωνές στα παιδιά μου που δεν τον πρόσεχαν κατά την απουσία μου .Φοβήθηκα κ στεναχωρηθηκα που τον είδα έτσι γιατί πάρα τα 85 του χρόνια ήταν ομορφαντρας καμιά σχέση όπως τον είδα. ...αν έχετε κάτι να μου πείτε τι να γίνεται εκεί πάνω που βρίσκεται να περνάει χάλια ? Να πεινάει ? Μήπως να του φτιάξω κόλλυβα ?

Ειδα τον πεθαμένο μπαμπα μου την ημέρα της γιορτής μου , οτι μου εφερε λουλούδια με αγκάλιασε αλλα δεν μου μίλησε. Τι σημαινει;

Χαίρεται... Το βράδυ ή γυναίκα μου που γιόρταζε,Ελένη την λένε, είδε στον ύπνο τον παντελιδη ο οποίος της πρόσφερε για την γιορτή της 3 κόκκινα τριαντάφυλλα και αφού της ευχήθηκε χρονιά πολλά τη φίλησε στο μάγουλο. Τι σημαίνει όλο αυτό γιατί αγχώθηκε?

Το Ψυχοσάββατο είδα στο όνειρο μου ότι είμαστε στο σπίτι του παππού μου,που έχει πεθάνει, και ήταν και η γιαγιά μου εκεί όρθια και μιλούσε (ενώ είναι κατάκοιτη)Ο παππούς ήταν στα τελευταία του και κάποια στιγμή βγήκε από το δωμάτιο του, μου είπε ότι ήθελε να μου δώσει κάτι και μου έδωσε μια λίρα χρυση, ένα κόκαλο σπασμένο δεμένο με κλωστή σαν σπαγγο και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Μετα είπε κάτι για την γιαγιά που δεν θυμάμαι και πήγε πάλι στο δωμάτιο του.Τι μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατί έκλαιγα πολύ στο όνειρο

Είδα στον ύπνο μου τον παππού μου που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα να φτύνει στο πάτωμα και εγώ ενώ τον είδα έκανα ότι δεν τον είδα αυτός ζητάει από την θεία μου να φέρει την σφουγγαρίστρα να τα μαζέψει αλλά εκείνη μου λέει να το κάνω εγώ επειδή εκείνη κάνει μπάνιο..Πάω να το κάνω και μου φωνάζει και μου λέει τόση ώρα κάνεις πως δεν με βλέπεις και τώρα θυμήθηκες να φέρεις την σφουγγαρίστρα...και άρχισε και μου φώναζε πολύ και ψιθύριζα και εγώ πολλά άσχημα πράγματα...και μετά που ήρθε η μάνα μου της είπα τι έγινε και έβριζα τον παππού και εκείνη άρχιζε να μου φωνάζει πως μιλάς έτσι για τον πατέρα μου και να ξεκινάει ένα κυνηγητό που κατέληξε με εκείνη να με στριμώχνει στις σκάλες και εγώ επειδή δεν έχω που αλλού να πάω να την ρίχνω από εκεί...Τι σημαίνει αυτό?

eida ston ipno mou ton nekro pe8ero mou san na ksanape9ene...den ton akoumpisa oute tou milisa apla imoyn mes sto spiti kai apo oli ti katastasi itan sta teleytea toy,,,ti simenei?

Χτες είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο . Ο σύντροφος μου έχει πεθάνει από ατύχημα το 2010 από τότε δεν τον έχω δει ποτέ στον ύπνο μου παρά μόνο όταν έμεινα έγκυος . Τότε είδα ότι ήρθε με ένα αυτοκίνητο και μου έφερε ένα μωρό . Χτες ( έχω γεννήσει εδώ και δυο εβδομάδες ) τον είδα να εμφανίζεται μπροστά μου χαμογελαστός μου έφερε λουλούδια και μου είπε ότι ποτέ δεν πέθανε απλά κρυβόταν με αγκάλιασε και με φίλησε . Ήταν πολύ ζωντανό τι είναι αυτό τώρα ;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΑΣΑ ΤΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.ΧΘΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠ ΤΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

Ειδα στο ονειρο μου τον παππου μου που εχει πεθανει να μηλαμε και να του λεω γυρισες απο το χωριο και οτι μου ελυψε και οτι δεν θα ξανα αργυσει να γυρισει τοσο πολυ και μετα μου ειπε να του χαλασω κατι λευτα και καθομουν πολυ ωρα και μετραγα τα λευτα μου και τελικα δεν μπορουσα να του τα χαλασω και τα χαλασε η μανα μου

Εγω ειδα τον μπαμπα μου που στην πραγματικοτητα δεν ζει να κοιμαται στη κρεβατοκαμαρα της μαμας μου και εμεις να κοθομαστε στο σαλονι κ να της λεω πως θελω να τον δω και δεν με αφηνε να παω και πηγα κρυφα κ μπηκα μεσα και τον ειδα ξαπλωμενο σε ασπρα σεντονια κοιμοταν χαμογελαστος αλλα ειχε βαμμενα μαγρα νυχια και εκλαιγα και του φωναζα μπαμπα μου μπαμπα μου και ξυπνησε και μου ειπε οπως μου ελεγε μικρη καλημερα αγαπη μου και τον αγκαλιασα και με φιλησε και ειπα επειδη τον εχω ξαναδει πολλες φορες κ παντα ξυπναω ειπα..παλι ονειρα θα ειναι κ θα ξυπνησω..την ωρα π τον αγκαλιαζα κ μ ειπε η μαμα μου που ηταν διπλα δεν θα ειναι ονειρο.. Τι σημαινει αυτο;

Εγώ είδα τον νεκρό παππού μου να μιλάει δυνατά (δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε) και να επιμένει να τον ακολουθήσω. Σε κάποια στιγμή με τράβηξε από το χέρι αλλά εγώ δεν τον ακολούθησα και τελικά έφυγε μόνος του. Ήμασταν στο υπνοδωμάτιό μου και ήταν ηλιόλουστος ο χώρος χωρίς ίχνος σκοταδιού.

Η μητερα μ ειδε στον υπνο της οτι μιλουσε με τη νεκρη πεθερα της. τι σημαινει;

Καλησπέρα παιδιά ή μητέρα μου είδε στο όνειρο τους γονείς της ότι εμφανίστηκαν με ένα πύραυλο και με πήρανε μαζί και εκείνη έκλαιγε είναι κακό;

Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου ότι η γιαγιά μου, μου ζητούσε 35 ευρώ και της ειπα δεν εχω γιατί τα ζητάς; Μου είπε οτι μας ειχε πάρει όλους καινούργιες κουβέρτες πικέ. Όπως κοίταξα κάτω είδα κουτιά που έλεγαν οτι ηταν απο το νησί τη Θάσο ο προορισμός τους. Μόλις άνοιξα το δικό μου το κουτί όμως μέσα ειχε μια μεγάλη πετσέτα κι εγω την πήρα και την έβαλα χαρούμενη στους ώμους μου κι ευχαρίστησα την γιαγιά μου. Επίσης πριν ενα μήνα ξαναείδα την γιαγιά μου και καθόμασταν μαζί σε έναν καναπέ κι εγω την ακουμπούσα...ολο το χέρι μου ακουμπούσε στο δικό της. Ενώ ειχα σταυροπόδι και οι μπότες που φορούσα ηταν μια χαρά...μετά απο κατω ο πάτος ηταν μισοβγαλμενος. Τί σημαίνουν όλα αυτα; Μπορείτε να μου δώσετε μια εξήγηση;

ειδα στο ονειρο μου τον παππου μου που πεθανε πριν απο 2 χρονια. Ηρθε στο σπιτι με το μπλε του αυτοκινητο και γω τον κοιτουσα απο το ματακι της πορτας που ανεβαινε τα σκαλια και τον ρωτησα θες καφε; και μου λεει ναι. και πηγα στην κουζινα και ξεκινησα να φτιαχνω καφε και καθως κοιτουσα απο το παραθυρο εβλεπα την αυλη μου στην δικια μας την αυλη ειχε καλο καιρο και στην αυλη του γειτονα χιονιζε καποια στιγμη εγινε το αντιθετο και μετα ξανα ηλιος στην αυλη μας. πανως εγω στο παππου μου δν πηγα καφε ουτε πηγα κοντα του......

kalimera sas. Eida ston ipno mou oti i pethane i adelfi mou (pou zei) kai oti ekei pou stekomoun sto parathiro me plisiase i giagiaka mou (poy pethane prin 7 mines) kai me rotise ti exo? Ego tis ipa mono oti oloi osoi agapo me egkatalipoun. Kai mou apantise oti ego den se exo egkatalipsi eimai edo. Tis ipa oti pos eisai? Exeis pethani. Kai mou apantise den exo pethani eimai edo. To prosopo tis itan iremo toso iremo ixa na to do prin emfanistoun ta simadia tis anias. Kai eixe kai ena blema psilo aplanes mporei kai skeftiko. Ti na simeni afto??

Ειδα στον υπνο μου τη φιλη μου πεθανε πριν3 μηνες, να μου στελνει βιντεακια στο κινητο με τον εαυτο της, ζωντανη αλλα με την εμφανιση που ειχε τον τελευταιο καιρο απο την παλιοαρρωστια. ομως ειχε καλη διαθεση, ειμασταν κ οι οι δυο σε καλη διαθεση τι σημαινει αυτο? κ μετα κατεθειαν αλλαξα ονειρο κ ειδα καποιον αγνωστο, την πλατη του, ουτε τον ηξερα, να κουλουριαζονται 2 φιδια πανω του δεν συνεβη τιπτα κ ξυπνησα

Ειδα στον ύπνο μου τον νεκρό ξάδερφό μου οτι ήταν ζωντανός και μιλούσαμε. Ξαφνικά βρεθηκαμε να κατεβαινουμε κρεμασμένοι απο το μπαλκόνι της οικοδομής που έμενε και αυτός έπεσε πανω σε ενα μπαλκόνι με λουλούδια και σπαρταρουσε και απο εκεί έπεσε πιο κατω.Απέναντι ηταν ο πατέρας του που στο όνειρο δεν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει κσι συνέχισε να κάθεται αμεριμνος. Μετα ξυπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει ;;

Τι μπορεί να σημαίνει;;;

ειδα στο ονειρο μ οτι η πρωην γυναικα μου κρατουσε αγκαλια την πεθαμενη κορη μας.(η κορη μ πεθανε 4 μερες πριν γενηθει. το 2016 ειχε γινει αυτο) ειχε μεγαλωσει αρκετα,και τραβηξε η γυναικα μ ενα βιντεο μαζι της καθως παιζανε. μ το εστειλε ετσι στα καλα καθουμενα, πηγα και την βρηκα εξω απο το σπιτι της με το παιδι μας χαρουμενο και ευτιχησμενο, ηρθε και μ εδωσε το χερι της και το πηρα και καθισαμε ολοι μαζι και γελαγαμε και παιζαμε, τις κρατησα και τις 2 οσο πιο σφιχτα μπορουσα στην αγκαλια μ. τοτε κατι με σηκωσε απο το κρεβατι πλ αποτομα και φωναξα τα ονοματα τους. τι σημαινει ολο αυτο?????????

Καλησπέρα, ονειρεύτηκα πως βρισκόμουν με τη γιαγια μου(Η οποία έχει φύγει από την ζωή πριν 1 χρόνο) στο σπίτι της,και εισεβαλε ένα σκούρο καφε προς μαύρο,φίδι και προσπαθούσαμε να το διώξουμε..με κυνηγουσε όπου πηγαινα . Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Ειδα οτι ειμουν εγω και δυο φιλες μου και μπεναμε στα λεωφορεια να παμε καπου αλλα εγω επρεπε να σταματησω αλλου και αυτες αλλου και μετα εγω κατευηκα αλλα δεν ειξερα τον δρομο και χαθηκα αλλα μετα θυμιθηκα και βγηκα στον αι γιαννη ( ενα μερος που παω συχνα με τις φιλες μου) αλλα ο αι γιαννης ηταν χωριο τοτε και πολυ μακρια απο το σπιτι μου και μετα ειρθε μια γυναικα που νομιζω ηταν η μαμα της μιας φιλης μου και μου λεει τι εγν γτ χαθηκατε και δεν ερχεστε πια και εγω αρχισα και εκλεγα και της λεω γτ λειπει η φαιδρα ( η μια φιλη μου) και μετα αυτη εφυγε πολυ μιστιρια ηταν και ενας γερος ειρθε μετα και μου ειπε να παω μαζι του πανω στο κεφενιο και του ειπα οχι σε λιγο (δεν θα πιγενα το ειπα για να γλυτοσω γιατι φενοταν οτι ειθελε κατι αλλο) Μετα μπηκα σπιτι τις φιλης μου αλλα δεν εμιαζε με το σπιτι της και καποιες πορτες αρχισαν και εκληναν μονες τους και εγω αφησα το κινητο μου και μπηκα στο μπανιο και κοιταξα απο τον καθρεφτη και πισω μου ηταν μια φιλη μου που τωρα δεν μιλαμε επδ τσακοθηκαμε σαν δεμονισμενη σαν μαυρη σκια και τα φωτα αναβοσβισαν μολις την κοιταξα και βγηκα εξω και εκλεγα φωναζα πιγα στο διαδρομο να βρω το κιν μου και ειχε εξαφανιστει και ετρεχα πανω κατω γτ μονο αυτο ειχα για να με εντοπισουν γτ ειμουν τελειως μονη σε ενα χωριο δεν ειξερα κανενα η μαμα της φιλης μου εξαφανιστικε και εκει που το εψαχνα μπηκα στο υποτιθετε δωματιο της φιληςμου και ειδα ενα μικρο κοριτσι να κοιταει τις εικονες της (ηταν κατι σαν παιθαμενει μπορει και να ειχε παιθανει) και μετα ολες οι πορτες εκλησαν κληστικα μεσα και εκλησαν και τα φωτα μετα ξυπνησα

Είχα πως η μητέρα μου η οποία δεν ζει ηταν ζωντανή κ μιλουσαμε σε ένα αυτοκίνητο σαν να ηταν ζωντανή κ μου χαμογελούσε κ ηταν σαν να είχα πιστέψει πως είχε γυρίσει για πάντα στη ζωή

Σε προστατεύει πιστεύω και έχει την έννοια σου

Είδα ότι θα έκανα ένα χειρουργείο και έξω θα με περίμεναν οι γονείς μου που έχουν πεθάνει..εν τω μεταξύ αυτή τη περίοδο τρέχω με κάποια Θεματα υγείας

eida tin giagia kai ton papou m p einai nekroi m milousan tous akouga tous milousa k gw irthe kai o pateras m autos einai zwntanos alla mallon den tous evlepe egw eimoun xaroumeni kai piga kai agkaliasa ton papou m kai eklega

Καλημερα.ονειρεθτικα τον αντρα μου που εχει πεθανει εδω κ 2μηνες απο αρρωστια 2φορες τη μια να μου λεει οτι δεν τα πηραμε ολα .κ χθες να καθεται με σταυρωμενα τσ χερια κ να κλαιει. Τι μπορει να συμαινει αυτο;

Η μαμά μου είδε έναν νεκρό που να της μιλάει και αυτή καταλάβαινε τα λόγια του,στην πραγματικότητα είναι νεκρός και τον είδε καλοντυμένο!! Τι σημαίνει αυτο;;

Είδα στον υπνο μου κοπέλα νέα με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά να είναι νεκρή πάνω σε κάτι σκουπίδια. Στην συνέχεια φώναξα τον πατέρα μου και την βάλαμε σε μια σακούλα σκουπιδιών. Αυτή όμως ζωντάνεψε και έτρεξε καταπάνω μου και τότε την ξανά σκοτωσα ή ο πατέρας νου δεν θυμάμαι. Την κοπέλα δεν την ξέρω αλλά με τρόμαξε πολύ το πως με κοίταξε και έτρεξε πάνω μου! Τι μπορεί να συμβολίζει αυτό ;

Ειδα στο ονειρο μου οτι η γιαγια μου (που εχει πεθανει στην πραγματικοτητα) πεθανε. Δηλαδη καποιος μου το ειπε υποτιθεται στο ονειρο, την γιαγια μου δεν την ειδα σαν εικονα. Μετα αυτο που ειδα ηταν ενα πεθαμενο φιδι και σκεφτηκα αχ πως εγινε ετσι η γιαγια μου (στο ονειρο και αυτο). Τι μπορει να ειναι σας παρακαλω απαντηστε μου.

Pin ligo kero exasa ton patera m me ton opio i mitera m ixe xorisi prin pola xronia kai exthes to vradi ton ide ston ipno tis zitontas tis na ton filisi ala ekini den ton filise ..... ti mpori na simeni ????

Prosfata pethane i mama mias filis m i opoia me eixe san paidi ts.... kai simera tn eida sto oneiro m leei itan nekri dn tn eixan thapsi akoma kai i miroudia ts itan polu asximi.. otan tn plisiasa itan akinito meta omos tn akouga na m milaei alla mono egw mporousa na tn akousw, itan diarkos se ena krevati kai poles fores m elege oti ts leipoun pragmata....px na akousi ena sigkekrimeno tragoudi kai diafora alla....Imoun o monadikos anthropo pou tn akouge!!! Ti erminia exei auto to oneiro?? Gt kamia apo ts parapanw dn kolai me auto pou eida :(

Είδα στο όνειρο μου οτι έψαχνα με την γιαγιά μου(η γιαγιά μου έχει πεθάνει) την αδερφή μου και εγώ έκλαιγε επειδή νόμιζα οτι έχει πεθάνει είσασταν σε εβα βουνό εντωμεταξύ με είδα μικρή οταν την έψαχνα..

Είδα τον νεκρό πατέρα ενός φίλου μου και την μητέρα του που ζει και εκείνον μόνο που αυτός ήταν ντυμένος κοπελα

Είδα στον ύπνο μου τη γιαγιά μου η οποία έχει πεθάνει εδώ και κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα και τον παππού μου ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια να κάθονται σε ένα τραπέζι πίσω μας και να διασκεδάζουν και εγώ έκλαιγα που τους έβλεπα τι σημαίνει αυτό ;

Είδα την πεθαμαινει αδερφή μου στον ύπνο μου 2 φορές σε 3 νύχτες.. Τη πρώτη φορά της είπα πώς δεν πρέπει να ξαναρχισει το τσιγαρο αφού το έκοψε 2 χρόνια και μου απαντησε ότι αν το πεθειμηση θα αναψει ένα. (Ήταν κοντά μας και μια φίλη μας που άρχισε το τσιγαρο μετά από 2 χρόνια που το είχε κοψει) Τη δεύτερη μέρα της είπα ότι την αγαπώ, μου χαμογελασε και μου είπε σωσε με και μετά απλά εξαφανιστικε. (Η αδερφή μου πεθανε μετά από σχεδόν 2 χρόνια μαχης με το καρκινο. Στο όνειρο την είδα όπως ήταν πριν αρρωστησει)

Είδα στον ύπνο Μου,ότι ήμουν σε ένα χωριο(κοντα σε εκεινο που έχει καταγωγή η μητέρα μου) και ήμουν σε μια κηδεία που έβλεπα πολλούς συγγενείς του πατέρα Μου,τον ίδιο μου τον πατέρα και την αδερφή μου..(Η μητέρα μου δεν ήταν εκει)...Ο νεκρός ήταν ηλικιωμένος αλλά δεν τον γνωρίζω(ο πατέρας μου έκλαιγε πολύ και του έλεγα ησύχασε αφού δεν τον ήξερες και ολας)...Σε εκείνο το χωριό ζουν συγγενείς τις μητέρας μου ηλικιωμένοι αλλά και ένας παλιός μου ερωτας(που προσπαθώ να τον βγάλω από την ζωή μου)....Τι μπορεί να σημαίνει?

Είδα ότι ό Αδερφός μου ο οποίος είναι πρώην χρήστης ότι λέει πήδηξε από ένα όροφο σε μια οικοδομή και αυτοκτόνησε... το συναίσθημα του ήταν πολύ κακο μέσα στην απελπισία και δεν ήθελε από πια να ζήσει και ταυτόχρονα παραπερα αυτόν ζωντανό να λέει ότι δεν θέλει να πάει να δει τον νεκρό γιατί τώρα που και καλά είναι στην απεξάρτηση θα τον επιρεαζε αρνητικά ψυχολογικά το όλο θεαμα... Και επίσης η φαγούρα του αδερφού μου που πήδηξε από την ταράτσα Ενώ στην αρχή όλοι νομίζαμε ότι έχει πεθάνει εγώ φώναζα τρέξε να φωνάξετε ένα ασθενοφόρο μπορεί να έχει επιζήσει... Και ότι πολύ έχων σωθεί από τέτοια πεσιματα.... Και όντος τελικά επέζησε... Αλλά όταν συνήλθε είχε στο μυαλό του πάλι να ξαναπροσπαθησει να πέσει από την ταράτσα... Και επίσης Όταν ήταν κάτω ξαπλωμένος στο έδαφος είδα αίμα και είδα το ένα του ποδι χωρίς παπούτσι να φεναιταιμόνο η παρούσα με τα δάχτυλα... τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά???

Είδα στον ύπνο μου οτι καθάριζα μια εκκλησία. Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να φύγω και να κλειδώσω... Ξαφνικά είδα ότι στις θέσεις κοιμόταν η μαμά μου (η οποία είναι ζωντανή) μαζί με τον μπαμπά μου( ο οποίος δεν ζει) ... Είναι καλό αυτό

Ειδα στο ονειρο μου τον μικρο μου τον γιο νσ τον βαφτιζω αλλα συνχρονος να γινονται κ 2 κηδειες νεων κοριτσιων. Αυτά τα 2 κορίτσια φαίνονταν ότι ήταν πεθαμένος αλλά ανήσυχες. Στο τέλος της λειτουργίας σηκώθηκαν τους ευχήθηκα καλό Ταξίδι κ έφυγαν. Αυτές ήταν πολύ χαρούμενες που θα πήγαιναν αλλού. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το ονειρο? Με τάραξε πολυ.

Τις τελευταίες μέρες ονειρεύομαι συχνά τραυματισμούς. Είδα τον άντρα μου πολύ άσχημα χτυπημένο - ννα του λείπει το πόδι - και να μου ζητάει νερό , ότι συναντάω στο δρόμο μου πολύ άσχημα τραυματισμένα σκυλιά. και χθες ότι ήμουν σ' ενα δωμάτιο με τον πρώην άντρα μου και στο ίδιο δωμάτιο περιφερόταν και συγύριζε η γιαγιά μου που έχει πεθάνει.

Ειδα την γιαγιά μ Που έχει πεθάνει να είναι καλοντυμενη κ αδυνατισμενη μ το που την ειδα έπεσα στην αγκαλιά της κ εκλαιγα μ λυγμούς ,εφυγα λιγο πιο πέρα αργότερα γιατί καθότανε μ την μαμά μ κ την θεία μ και για ν ηρεμήσωαπο το κλάμα κ ήρθε ν με καθησυχάσει

Είδα στον ύπνο μου ένα νεκρό κορίτσι μέσα σε ένα φέρετρο και μετά όταν και καλά πήγα σπίτι έφυγε από το φέρετρο και ήρθε σε εμένα ένα χλωμό κοριτσι και κάτι μου έλεγε Αλλά δεν καταλάβενει τίποτα τι είναι αυτο;

Η αδερφή μου είδε στον όνειρό τις τον άντρα μου που είναι ήδη πεθαμένο ντυμένος με κοστούμι και είχε έρθει να μας βγάλει από την φιλάκι που ήμασταν κρατούμενη και πλήρωσε την εγγύηση ήταν λίγο θυμωμένος με την κατάσταση τι σημαίνει?

Καλημέρα, είδα στο όνειρο μου έναν διάσημο άνθρωπο ο οποίος έχει πεθάνει στην πραγματικότητα, στο όνειρο μου να είναι σαν κάτι μεταξύ ζωντανού και πεθαμένου και θυμάμαι κόσμο να κλαίει, μετά μια κυρία που τον κουβαλούσε ήρθε και τον άφησε εκεί που καθόμουν εγώ πήγα κοντά του από όσο θυμάμαι μου είπε κάτι αλλά δεν καταλάβαινα και ύστερα έφυγε

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ψέμα, ψέματα

ψέματα, ψέμα, ονειροκρίτης
Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα. Ετσι...

Πέσιμο, πτώση

πτώση, πέσιμο, ονειροκριτης, ερμηνεία
Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι...

Καρκίνος

καρκίνος, ονειροκριτης,
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Ολοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι...

Γλυκό, γλυκά

Γλυκό, γλυκά ονειροκρίτης
Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το...