Ονειροκρίτης Μαλλιά

μαλλιά, ονειροκρίτης

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Για παράδειγμα, ξανθά μαλλιά στο όνειρο σημαίνουν γονιμότητα και εγκυμοσύνη για τη γυναίκα και προστριβές για τον άντρα ενώ κοντά και κατσαρά μαλλιά σημαίνουν αποτυχίες. 

Αν είστε παντρεμένη και ονειρευτείτε κακοχτενισμένα μαλλιά σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε την απιστία του συντρόφου σας και η σχέση ή ο γάμος θα διαλυθεί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τραβάς τα μαλλιά σου ή μαλλιά κάποιου άλλου αλλά δεν πονούν, θα περάσεις άσχημες μέρες. Κατά μία άλλη ερμηνεία ωστόσο ο πόνος είναι χαρά.

Ονειρα με μακριά μαλλιά σημαίνουν στενοχώριες. Ειδικά, αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα είναι απρόσεχτη στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά.

Αν δείτε όνειρο με τον εαυτό σας σκεπασμένο με μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε κακές πράξεις σε τέτοιο σημείο που θα αποβληθείτε από την κοινωνία των συντηρητικών ανθρώπων. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα απομονώσει τον εαυτό της σ’ ένα δικό της κόσμο, διακηρύσσοντας το δικαίωμα της να διασκεδάσει όπως θέλει.

Μαύρα μαλλιά

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του πως έχει μαύρα κατσαρά μαλλιά,  σημαίνει πως θα ξεγελάσει τον κόσμο με την ευχάριστη συμπεριφορά του. Είναι ακόμη πολύ πιθανό πως θα εξαπατήσει τις γυναίκες που θα τον εμπιστευθούν. Αν μια γυναίκα δει πως τα μαλλιά της είναι μαύρα και σγουρά, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να αποπλανηθεί.

Ξανθά, κόκκινα και καστανά μαλλιά

Αν δείτε στo όνειρο σας γυναίκα με ξανθά μαλλιά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γίνετε καλός εραστής στο σεξ και οι γυναίκες θα σας λατρεύουν. Αν ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας έχει κόκκινα μαλλιά, σημαίνει πως θα σας κατηγορήσει για απιστία. Τα κόκκινα μαλλιά συνήθως σημαίνουν αλλαγές.

Αν δείτε όνειρο με καστανά μαλλιά, θα είστε άτυχος στην επιλογή της καριέρας σας. Αν όμως τα δείτε φροντισμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, η τύχη θα σας χαμογελάσει.

Κουρεμένα μαλλιά ή μακριά μαλλιά

Αν δείτε πως κόβετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα είσαστε γενναιόδωρος σε πολυτέλειες προς κάποιο φίλο. Η λιτότητα θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της γενναιοδωρίας.

Αν δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν ή να είναι μαλακά και πλούσια, σημαίνει ευτυχία και πολλά λεφτά. Για τη γυναίκα που θα δει πως συγκρίνει μια άσπρη και μια μαύρη τρίχα που έχει πάρει από το κεφάλι της, προβλέπεται πως θα διστάσει να αποφασίσει μεταξύ δύο αντρών που θα της κάνουν πρόταση γάμου με δαχτυλίδι.

Αν ονειρευτείτε απεριποίητα μαλλιά, η ζωή σας θα πάρει πολύ άσχημη τροπή: οι επιχειρήσεις ή η δουλειά σας δεν θα πάει καλά και ο γάμος θα είναι πρόβλημα.

Αν μια γυναίκα δει πως δεν μπορεί να χτενίσει τα μαλλιά της, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα χάσει έναν αξιόλογο άντρα λόγω απρόσεκτης συμπεριφοράς.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει στo όνειρο της άλλες γυναίκες με γκρίζα μαλλιά, σημαίνει πως αυτές οι γυναίκες θα μπουν στη ζωή της σαν εχθροί στις σχέσεις της με κάποιον άντρα συγγενή, ή στις σχέσεις της με τον αγαπημένο της.

Αν ονειρευτείτε πως κουρευόσαστε, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα απογοητευτείτε.

Ονειρα με μαλλιά που πέφτουν ή γκρίζα μαλλιά

Για τη γυναίκα που θα δει όνειρο πως τα μαλλιά της πέφτουν και αρχίζει φαλάκρα, προβλέπεται πως θα πρέπει να κερδίσει μόνη της τα απαραίτητα για να ζήσει, επειδή η τύχη έφυγε μακριά της.

Για τον άντρα ή τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάτασπρα μαλλιά, προβλέπεται πως θα έχει μια ευχάριστη και χαρούμενη ζωή.

Για τον άντρα που θα δει όνειρο πως έπεφταν τα μαλλιά του, προβλέπεται πως θα χάσει λεφτά που έχει δανείσει ενώ είναι πιθανό να κολλήσει κάποια αρρώστια.

Αν δείτε πως τα μαλλιά σας γίνονται γκρίζα, σημαίνει θάνατο και κολλητική αρρώστια στην οικογένεια κάποιου συγγενή ή φίλου.

Για τον άντρα που θα δει πως χαϊδεύει τα μαλλιά μιας γυναίκας ή μιας νύφης, προβλέπεται πως θα απολαύσει τον παθιασμένο έρωτα μιας αξιόλογης γυναίκας που θα τον αγαπήσει.

Αν ονειρευτείτε πως τα μαλλιά σας είναι στολισμένα με λουλούδια, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σας πλησιάζουν προβλήματα τα οποία τελικά δεν θα είναι τόσο τρομερά όσο φαίνονται. Για την γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της γίνονται άσπρα λουλούδια, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσει ικανοποιητικά, αν χαλυβδώσει την ψυχή της και έχει ψυχραιμία.

Αν ονειρευτείτε πως μία τούφα των μαλλιών σας γίνεται γκρίζα και πέφτει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα απογοητευτείτε στις επιχειρήσεις σας και αρρώστια θα σκιάσει τις όμορφες στιγμές σας.

Αν δείτε πως τα μαλλιά κάποιου γίνονται εντελώς άσπρα σε μια νύχτα, ενώ το πρόσωπο φαίνεται νέο, προβλέπεται κάποιο ξαφνικό τραγικό γεγονός και μεγάλη λύπη. Για μια νέα γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα χάσει τον αγαπημένο της από ξαφνική αρρώστια ή ατύχημα. Είναι πιθανό να έρθει σε δύσκολη θέση λόγω κάποιας αδιακρισίας εκ μέρους της. θα πρέπει να είναι προσεκτική με τις συναναστροφές της.

Σχόλια

Η μητέρα μου είδε στο όνειρο της ότι οι 2 μου ξεδερφες μου κοιτουσαν τα μαλλιά που είναι μακριά και ξανθά έλεγαν είναι πολυ λαδωμένα

Είδα όνειρο ότι ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου καστανοξανθα (ειμαι καστανή) δεν θυμάμαι όμως εάν τελικά το έκανα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Καλημέρα τα μπερδεμένα μαλλιά τι ερμηνεία έχουν;

ειδα οτι επιανα τα μαλλια μου και αυτα επεφταν τουφες τουφες τι σημαινει αυτο?

Γεια σας! Ειδα ενα ονειρο ο,τι μασουσα τα μαλλια μου ..δεν θυμαμαι περαιτερω λεπτομερειες ..αυτο συγκρατησα απο ολο το ονειρο

Είδα ότι είχα ένα παιδάκι (αγοράκι συγκεκριμένα) το χρώμα των μαλλιών του είναι καστανοξανθα και ήταν μακριά μέχρι τον ώμο με μπουκλιτσες και του τα κουρεψα κοντά... Τι σημαίνει αυτό????

Τα μαλλια μου ειναι μαυρα κ λιγο πιο κατω απο τους ωμους μου.(το φυσικο ειναι καστανο) Ειδα πως στα μαυρα μου μαλλια καποιος,δεν θυμαμαι ποιος ή δεν ειδα ποιος,μου ειχε κανει ξανθες ανταβιες κ ειχα νευριασει πολυ!μετα ξυπνησα!σημαινει κατι αυτο?

briskomoun sto neroxiti tou mpaniou kai ebgaza me ta xeria mou trixes apo to stoma mou kai ekini ti stigmi mou stelni minima mia kopela pou mou aresi, i8ela na tin apantiso, ala mou itan adinaton dioti i trixes olo kai polaplasiazontan kai diskolebomoun na anapnefso ( se oli ti diarkia tou onirou ego aferousa trixes kai prospa8ousa na paro to kinito sta xeria mou, mou fanike pos olo afto kratise 10 lepta)

Είδα όνειρο ότι έφτιαχνα τα μαλλιά ενός φίλου μου και την ώρα που του έβαζα λέει αφρό αυτά κολλούσαν μεταξύ τους και έπεφταν ..και εγώ προσπαθούσαν να τα σταθεροποιήσω για να μην το καταλάβει.. τι σημαίνει αυτό..

Είδε η μητέρα μ στον ύπνο της πως ήθελε να μ πλέξει τα μαλλιά αλλα αυτά ηταν ίσια και αραιά. Στη πραγματικότητα τα μαλλιά μ ειναι σγουρά πολυ και πλούσια. Δεν βρήκα σημασία που να ταιριάζει παραπάνω . Αν κάποιος ξέρεις θα χαρώ να διαβάσω σχόλιο. Ευχαριστώ

Είδα ότι ξύπνησα και κοίταζομουν στον καθρέφτη και τα μαλλιά μου ήταν ένα ασυμετρο καρέ με ξανθό ομπρέ. Είχα ξάφνιαστει από την αλλαγή αλλά η αντίδραση μου ήταν ουδέτερη. Γενικα δε μου αρέσουν τα κοντά μαλλιά και περίμενα ότι θα ουρλιάζα αν γινόταν στην πραγματικότητα ενώ εγώ απλά καθόμουν και τα χαζεβα και σκεφτόμουν πως στις φίλες μου δνε θα αρέσει το ομπρέ.

Είδα στον ύπνο μου ότι τα μαλλιά μου είχαν μέσα σαλιγκάρια η γυμνοσάλιαγκες και προσπαθούσα να τους βγάλω αλλά δεν μπορούσα και έκλαιγα παρά πολύ καθώς προσπαθούσαν να με βοηθήσουν και μετά την προσπάθεια μου. Τι μπορεί να σημαίνει ;

Ειδα τα μαλλιά μιας κοπέλας κοντα

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα μακρια μαλλια,οπως και εχω, αλλα λιγο πιο μακρια και πηρα τη μηχανη και ξυρισα το μισο μου κεφαλι. Και μετα τα μισα μαλλια που ειχα τα πηγαινα απο την ξυρισμενη πλευρα. Τι μπορει να σημαινει?

Eida oti mouxs vgei riza kai oti ithela na to vapsw tovapsa mauro (opws toxw kai sthn pragmatikotita) k leei oti me duskoleue gt eixe teliwsei h vafh epeidi evapsa kai se allo stomo apo thn idia

Ονειρεύτηκα μία πολύ κοντινή μου φίλη να έχει τρομερή αραίωση στο τροχωτό της κεφαλής της. Το χρώμα και το μάκρος των μαλλιών ήταν όπως και στην πραγματικότητα (μαύρα μεσαίου μήκους). Υποτίθεται πως δεν το γνώριζα το πρόβλημά της και το έμαθα πρώτη φορά στην τυχαία συνάντηση που είχαμε. Η φίλη μου φαινόταν υπερβολικά στενοχωρημένη.

Εγώ είδα στον ύπνο μου κάτι που δε το βρήκα στις περιπτώσεις . Έκανα λέει πάρτυ έκπληξη σε μια κοπέλα που ούτε την ήξερα και πήραν τα μαλλιά μου φωτιά από το κερί και είχε γεμίσει όλος ο χώρος καπνό κ δε βρίσκαμε με τίποτα που έχουν πάρει φωτιά να τα σβήσουμε όποτε συνέχιζαν να καίγονται . Έχει κανεις ιδέα τι σημαίνει ;

Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι χάιδευα τα μαλλιά μου στο σημείο πάνω από το μέτωπο και μετά από λίγη ώρα μου έπεσαν έπιανα το δέρμα του κεφαλιού μου.

Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου το σύζυγο μου μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου μας να του περνάω κάτι σαν βαφή και τα μαλλιά του έγιναν γκρίζα και καρέ ίσια, άλλα το πρόσωπο του ήταν νέο, όπως είναι και μου είπε αμάν δεν μου πάνε καθόλου τα γκρίζα μαλλιά, είμαι χάλια. Στην πραγματικότητα τα μαλλιά του είναι μαύρα κοντά και σπαστά. Πως ερμηνεύετε αυτό το όνειρο?

Καλησπερα σας εγω ειδα ενα όνειρο με μια γνωστη μου η οποία πεθανε ο αντρας της ενώ ειναι ζωντανος...το θέμα ειναι οτι ημουν κ εγω εκει κ αυτη αντι να θρηνει ηταν βαμμενη με πολυ κοκκινο χρωμα χειλη ματια μαγουλα κ ξανθια κ ειναι ξανθια αυτο τι σημαινει;

Καλησπέρα, είδα στον ύπνο μου ότι μου έλουζαν δύο γυναίκες του οικογενειακό μου περιβάλλοντος τα μαλλιά μου, στο μπάνιο του σπιτιού μου και μου τα περιποιοντουσαν. Τι συμβολίζει;

Είδα ότι μια κοπέλα που δεν την ήξερα είχε μακριά μαλλιά μπλε και μου ζήτησε να την κουρεψω και κάθε φορά που κουρευα μια τούφα από τα μαλλιά της αυτά γινόντουσαν μαύρα τι μπορεί να σημαίνει αυτο

Εγω ειδα πως ο πρωην μου ηρθε να με βρει σε ενα μεγαλο σπιτι που εμενα με μια τεραστια σκαλαα....μου εφερε και εμ κινητο για να δω το βιντεο της ζως του το ξεκινησα ειδα μια γυναικα με ξανθα μαλια του εκανα συνεχεια ερωτησεις κι ετσι δεν ειδα ολο το βιντεο για να μαθω το νοημα και το τελος της ιστοριας, ειδα γελια παιδια γαμο, ολα μαζι...καθοταν απεμαντι μου τα μαλλια του απο χρυσαφενια εγιναν ασπρα, οπως ταα μουσια ακομα και τα φρυδια του, στεναχωρηθηκα γι αυτο και τον παρατηρουσα...μου αφησε το κινητο και εξαφανιστηκε! Ετρεξα ανεβηκα να δω που ηταν αλλα ματαια, χαθηκε!! Με πλημυρισε στεναχωρια, μου εδωσε να καταλαβω πως θα πεθανει! Τον αγαπησα πολυ αυτον τον ανθρωπο...

Άντρας που στην πραγματικότητα έχει πλούσια μαλλιά τον είδα στον ύπνο μου με ξυρισμένο κεφάλι . Αυτό τι σημαίνει

Εγώ είδα ότι ο πατέρας μου είχε Πόλα μαύρα Μάλια αφάνα.

καλησπερα σας. εγω ονειρευτηκα τις προαλλες ενα δικο μου άτομο να εχει χασει τα περισσοτερα μαλλια του και τα δοντια του ναναι σε αθλια κατασταση. αυτες οι εννοιες που λετε ισχυουν για το ατομο το οποιο ειδα να ειναι ετσι ή για μενα ή κτ αλλο? ευχαριστω πολυ

Είδα όνειρο πώς σαν τα μαλλιά ήτανε μαύρα πολύ μακριά έπιασα φωτιά και τα εκαπσα και είχαν γίνει ανάλαφρα καστανοκσανθα και ένιωθα πολύ ωραία με το νέο λουκ.

Παρόμοια όνειρα στον Ονειροκρίτη

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ληστεία, κλοπή, διάρρηξη

ονειροκριτης ληστεία, κλοπή, διάρρηξη
Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις...

Ψάρι, Ψάρια

Ψάρι,  Ψάρια  ονειροκρίτης
Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά...

Βουλή, κοινοβούλιο

βουλή, ονειροκριτης
Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο...

Βουλευτής, βουλευτές

ονειροκρίτης, βουλευτής, βουλευτές,
Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο......

Γλυκό, γλυκά

Γλυκό, γλυκά ονειροκρίτης
Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το...

Παντελόνι, παντελόνια

Παντελόνι, παντελόνια, ονειροκρίτης
Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα...

Γρίφος, γρίφοι

Γρίφος, γρίφοι, ονειροκρίτης
Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους...

Μοτοσυκλέτα, μηχανή, μηχανάκι

Μοτοσυκλέτα, Μηχανή, μηχανάκι
Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με...

Υγρασία, μούχλα

υγρασία, μούχλα, ονειροκριτης
Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα; Γενικά, η...
Διαδώστε: