Ονειροκρίτης » Άγγελος

Ονειροκρίτης Άγγελος

αγγελος ονειροκριτης

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία-  συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία. Διαβάστε αναλυτικά τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αγγέλους.

Ετσι, αν δείτε αγγέλους στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα ή ότι θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν έχετε επιχειρήσεις, ο άγγελος σημαίνει επιτυχίες και λεφτά.  Όσο περισσότεροι είναι οι άγγελοι που θα δεις, τόσο πιο ευχάριστο μήνυμα θα πάρεις και τόσο πιο καλό είναι το όνειρο.

Αν ονειρευτείς έναν άγγελο να σε παίρνει στις φτερούγες του, σημαίνει ότι θα πετύχεις σε όλα σου τα σχέδια και θα αποκτήσεις καλή φήμη και δόξα.

Αν είσαι ανύπαντρη και ονειρευτείς άγγελο να σου μιλάει, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι είτε σύντομα θα γνωρίσεις έναν ωραίο άντρα είτε σύντομα θα σου κάνουν πρόταση γάμου και θα ντυθείς νύφη.

Αν δεις όνειρο ότι ένας άγγελος σου μιλάει και σε παρηγορεί για κάποιο πρόβλημά σου, σημαίνει ότι η στενοχώρια που έχεις θα φύγει ενώ αν είσαι άρρωστος θα γιάνεις.

Αν ονειρευτείς άγγελο να πετάει γύρω σου ή μέσα ή κοντά στο σπίτι σου, σημαίνει ότι θα έρθει μια γρήγορη είδηση και μεγάλη χαρά. Αν είσαι παντρεμένη, άγγελος που πετάει σημαίνει ότι θα μείνεις έγκυος.

Όσοι υποφέρουν από αρρώστια και δουν άγγελο ντυμένο στα λευκά σημαίνει ότι θα γίνουν γρήγορα καλά. 

Αν όμως είσαι άρρωστος και δεις έναν μεγαλοπρεπή και βλοσυρό αρχάγγελο, σημαίνει ότι η υγεία σου θα χειροτερέψει. Επιπλέον, αν δεις συγγενή να του μιλάει αρχάγγελος, σημαίνει θάνατο. Εξαίρεση: αν δεις τον Διάβολο να σου μιλάει ή να τον πολεμάς σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά και θα έχεις ευτυχία.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι έχεις γίνει άγγελος, σημαίνει ότι σχεδιάζεις κάτι πολύ κακό που θα έχει άσχημες συνέπειες για την οικογένεια ή τον γάμο σου. 

Τέλος, αν δεις άγγελο να σε δαγκώνει ή να σε χαρακώνει με ξυράφι σημαίνει καταστροφή: είτε το δαχτυλίδι που σου έδωσε ο αγαπημένος σου είναι ψεύτικο και δεν σε αγαπάει είτε έρχεται κάποια φυσική καταστροφή (σεισμός, πλημμύρα). Αν δεις τέτοιο όνειρο, καλό είναι να προσέχεις και να αποφεύγεις τη θάλασσα ή επικίνδυνα σπορ.

 

Σχόλια

Γειά σας! Χθες είδα στον ύπνο μου εμένα και τον πρώην μου να καθόμαστε σε απόσταση ο ένας από τον αλλο στο κενό χωρίς να μετακινουμαστε μου είπε κάτι στην αρχή με στεναχώρησε μετά με καθησύχασε στη συνέχεια ήθελα να με πλησιάσει να Μ αγκαλιάσει να με φιλήσει και το ένιωθα τόσο έντονα αλλά δεν μπορούσε να με πλησιάσει ούτε εγώ ούτε αυτός γύρισα το κεφάλι μου και είδα ότι μας κρατούσαν ακίνητοι πολλοί άγγελοι...Τι σημαίνει αυτό?

Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο το οποίο με έκανε κάπως ανήσυχο... Ήμουν σε έναν πολυσύχναστο σχετικά δρόμο με κίνηση όταν ξαφνικά βλέπω μια γιαγιά να πέφτει κάτω στην μέση του δρόμου και όλοι να περνάνε από πάνω της σαν να μην την βλέπουν.. Πάω να την βοηθήσω όταν ξαφνικά με πλησιάζει μια κυρία και μου λέει προσεχτικά έχει πρόβλημα με. Την καρδιά της... Την βάζουμε στο πεζοδρόμιο ώστε να μην την πατάνε και προσεύχομαι στον Αρχάγγελο Γαβριήλ να την βοηθήσει, αυτή πετάγεται λες βρήκε ζωή και μου λέει ο μάγος αβραάμ θα με βοηθήσει στην συνέχεια πλησιάζει μια μαύρη νεράιδα και μου δίνει ένα κουτί λεγωντας για να γίνει καλά απαιτείται μια θυσία.. Μέσα στο κουτί ήταν μια σαρανταποδαρουσα με το που το άνοιξα πετάχτηκε πάνω μου και μετά το τσίμπημα της η σκηνή με την σαρανταποδαρουσα επαναλήφθηκε 3 ακόμα φορές... Είναι κάπως περίεργο όλο αυτό.. Μετά ξύπνησα φωνάζοντας...

Καλησπέρα χτες το βράδυ είδα ένα όνειρο που με άγχωσε. Είδα ότι ήμουν σπίτι μου μαζί με την συννυφαδα μου και βλέπαμε ειδησεις και είδαμε ότι ένα αγορακι αρρώστησε και χρειαζεται βοηθεια. Η συννυφαδα μου δάκρυσε, μετά βλέπω την σκηνή μπροστά μου. Είδα έναν άνδρα να κάθεται μπρουμητα πάνω στο αγοράκι είχαν ένα σώμα και δυο διαφορετικά κεφάλια. Ο άνδρας που ήταν μπρουμητα φορούσε λευκα ρούχα και είχε φτερά αλλά όχι σαν αυτά που νομίζουμε ήταν φτερά από δερμα ανθρώπου. Τα μαλλια του ήταν μακριά αλλά λίγα σαν να είχε χάσει μαλλια. Κάποια στιγμή φανηκε το προσωπο από το αγοράκι Κ μου χαμογέλασε ήταν πολύ όμορφο. Το προσωπο πάντως του μεγάλου άνδρα δεν το είδα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο γνωρίζει κανείς;

Είδα ότι ήμουν με τον αδελφό μου και την αδελφή μου στο δωμάτιο με ολα τα παιχνίδια και περιμέναμε στο τραπέζι έναν έναν δαίμονα να έρθει και να τον πολεμήσουμε με προσευχές. Η τελευταία δοκιμασία ήταν να έρθει ο ίδιο ο Διαβολος. Προσπαθήσαμε να τον διώξουμε με προσευχές αλλά για κάποιον λόγο δεν τα καταφέραμε.... εμφανίστηκε με μια άσπρη πανοπλία και ήταν έναν άντρας με άσπρο δέρμα και μαύρα μαλλιά που όταν οι προσευχές δεν έπιαναν νομίζαμε ότι δεν είναι ο διαβολος.... μετά σταματήσαμε ξαφνικά. Μας έκανε να σωπάσουμε. Οι γονείς μας ήταν στο διπλανό δωμάτιο, στην κουζίνα μαζί με τον σκύλο μας. Όταν βγήκαμε από το δωμάτιο μαζί του ο διαβολος ζήτησε καρφίτσες από τον πατέρα μου. Και άρχισε να μας πετάει καρφίτσες με τέτοια δύναμη που όταν ξύπνησα τις ενοιωθα πάνω στο κορμί μου. Πρώτη ήμουν εγώ. Πρώτα κυνήγησε εμενα. Πρώτα ήταν η δικιά μου σειρά. Θυμάμαι να τρέχω γύρω γύρω από τον τειχιο που ένωνε υην κουζίνα και το σαλονι ενώ οι γονείς μου έκλαιγαν αγκαλιά. Με πέτυχε πολλές φορές αλλά εγώ δεν σταμάτησα να προσπαθώ να αποφύγω. Στο τέλος με χτύπησε με μια σύριγγα με ένα μπλε υγρό μέσα. Ήταν το τελειωτικό. Και εκεί ενοιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Και ξύπνησα απότομα και μες στον πόνο και στην στεναχώρια.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ξυριστική μηχανή

ξυριστική μηχανή, ονειροκριτης
Ειδες μια ξυριστική μηχανή στο όνειρό σου; Δες τι μπορεί να σημαίνει. Κατά τον ονειροκρίτη, η ξυριστική μηχανή που θα δεις στο όνειρό σου προμηνύει γενικά στενοχώριες και ιδιαίτερα στην ερωτική...

Γάλα, γαλατάς

γάλα, ονειροκρίτης
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά...

Δαχτυλίδι

δαχτυλίδι, ονειροκρίτης,
Τα όνειρα με δαχτυλίδια δεν θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι ανύπαντρη, ονειρευτείς στον ύπνο σου ότι σου...

Αβάπτιστος

βαφτίσια, αβάφτιστος, ονειροκρίτης, συγγενής, αυτοπεποίθηση, προβλήματα, στενοχώριες
Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες. Αν ονειρευτείς ότι δεν έχει βαφτιστεί κάποιο φιλικό ή συγγενικό...

Λουλούδι, λουλούδια

λουλούδια, λουλούδι, ονειροκρίτης
Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης. Έτσι, τα κόκκινα...