Ονειροκρίτης » Θυμός - οργή

Ονειροκρίτης Θυμός - οργή

ονειροκρίτης θυμός οργή αγανάκτηση νεύρα

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Γενικά, όταν ονειρευόμαστε τον εαυτό μας να έχει θυμό, θεωρείται πως είναι θετικό όνειρο. Μπορεί να έρθουν καλές μέρες για τις δουλειές και την προσωπική σου ζωή. Έτσι, αν δεις στο όνειρό σου πως εσύ είσαι θυμωμένος ή θυμωμένη, να περιμένεις επιτυχίες.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, το να δεις ότι έχεις θυμό γενικά κι αόριστα προοιωνίζει ίσως κάποιες δυσκολίες και στενοχώριες στα αισθηματικά και προσωπικά, που θα είναι όμως προσωρινές. Μπορεί να περάσεις μια δύσκολη περίοδο, να χωρίσεις από το πρόσωπο που αγαπάς ή να βιώσεις οικονομικές δυσκολίες. Επίσης μπορεί να βγάλεις κακή συμπεριφορά προς τον περίγυρο και τους φίλους σου που θα σε οδηγήσουν σε τσακωμούς και δίκαιη αγανάκτηση από τους άλλους. Αν είσαι άντρας και δεις πως είσαι οργισμένος, το όνειρο σημαίνει οικονομικές δυσχέρειες. Για μια γυναίκα το ίδιο όνειρο, μπορεί να σημαίνει ερωτική απογοήτευση. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα αυτά δεν θα κρατήσουν για πάντα και θα βρεις λύση για να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι έχεις θυμό ή οργή μέσα σου για κάποιο γεγονός, θα περάσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά θα βρεις λύση στη δύσκολη στιγμή. Αν δεις τον εαυτό σου να είναι πολύ θυμωμένος και να ξεσπάει με ανακούφιση, να περιμένεις κάποια χαρά ή λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επίσης, αν δεις στον ύπνο σου ότι σε έχει κυριεύσει ο θυμός, και ξεσπάς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποια υπόθεση που θεωρούσες χαμένη και χωρίς ελπίδα θα έχει τελικά καλή έκβαση από εκεί που δεν το περιμένεις. Για παράδειγμα θα κερδίσεις δίκη, αγώνα ή θα πας πολύ καλά σε κάποιο διαγωνισμό.

Από την άλλη πλευρά όμως, αν στο όνειρο σου έχεις οργή και θυμό, χωρίς να ξεσπάς κάπου τα νεύρα σου και το κρατάς μέσα σου, αυτό μπορεί να είναι οιωνός είτε για κάποια στενοχώρια είτε ότι κάποιοι θα σε πικράνουν γιατί θα φανούν αχάριστοι.

Γενικά, το όνειρο όπου κάποιος άλλος τρέφει θυμό εναντίον μας και είναι νευριασμένος, χωρίς όμως να το δείχνει, θεωρείται προμήνυμα για χαρές και ευχαρίστηση. Αν όμως δεις στο όνειρό σου αυτό το πρόσωπο να εκφράζει έντονα τον θυμό του για εσένα, ή να βγάζει μίσος, μπορεί να σημαίνει ότι έχεις κάνει εχθρούς και τα έχεις βάλει με άτομα που δεν έπρεπε.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου κάποιον άλλον να έχει θυμό, για κάποιο θέμα που δεν γνωρίζεις, σημαίνει ότι μάλλον θα ακούσεις άσχημα νέα. Αν ονειρευτείς άλλους να είναι οργισμένοι και να βγάζουν επιθετικότητα, πολλές φορές είναι σημάδι για κακές εξελίξεις στις επιχειρήσεις και δύσκολες στιγμές στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αν όμως ονειρευτείς τον σύζυγο σου θυμωμένο ή τη σύζυγο θυμωμένη, αυτό περιέργως θεωρείται οιωνός για ευτυχία και οικογενειακή θαλπωρή.

Για τους ανύπαντρους που βλέπουν το πρόσωπο που αγαπάνε να είναι θυμωμένο, μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνουν καυγά για ασήμαντο λόγο.

Είσης, αν στο όνειρο ο σύντροφός σου είναι θυμωμένος μαζί σου, αυτό ερμηνεύεται ως αφοσίωση και ότι δεν πρέπει να έχεις αμφιβολίες για τα αισθήματά του για εσένα.

Παρόμοια, αν μια νεαρή γυναίκα δει στο όνειρό της τον αγαπημένο της να έχει θυμό, αυτό ερμηνεύεται ότι το πρόσωπο αυτό τρέφει αληθινά αισθήματα για την ίδια. Αν ο αγαπημένος της είναι ιδιαίτερα οργισμένος μαζί της, ίσως σημαίνει πως θα έχει διαφωνίες με αυτόν για κάποιο θέμα που τους απασχολεί ή θα προκύψει σύντομα.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι πολλά άτομα ή ένα ολόκληρο πλήθος είναι θυμωμένο ή εξαγριωμένο με εσένα και κινούνται με μανία εναντίον σου, μπορεί να σημαίνει ότι φοβάσαι για τα σχέδια που καταστρώνουν κάποιοι πίσω από την πλάτη σου, πιθανώς στην εργασία σου. Επίσης, το όνειρο αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως κινήσεις που κάνουν κάποια άτομα για να σε πλήξουν. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, ίσως πρέπει να κινηθείς εναντίον τους.

Αν ονειρευτείς φίλους ή συγγενείς να είναι θυμωμένοι μαζί σου για κάποιον λόγο, χωρίς να ξέρεις γιατί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν δεις ότι αντιμετωπίζεις τον θυμό με ηρεμία και λογική, χωρίς εκνευρισμό, αυτό σημαίνει ότι θα βρεις λύση. Το να βλέπεις στο όνειρό σου άλλους να είναι θυμωμένοι με εσένα αλλά να απαντάς με λογική, ίσως σημαίνει ότι θα βοηθήσεις φίλους σου να βρουν λύση σε κάποια διχογνωμία που έχουν.

Αν ονειρευτείς πεθαμένο να είναι θυμωμένος ή χειρότερα εξαγριωμένος με κάτι, σημαίνει ότι κάποια υπόθεση έχεις αμελήσει και δεν θα σου βγει σε καλό.

Αν δεις τον πρώην σου να έχει θυμό και νεύρα, θεωρείται δείγμα ότι τον ξεπερνάς. Αν τον δεις να βγάζει το άχτι του σε κάτι, τότε ίσως σημαίνει απλά ότι τον σκέφτεσαι ακόμα.

 

Σχόλια

Γκορίδης μου εκθέτει τα γεννιτηκα της όργανα και εγώ την μαλωνω

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Εφημερίδα

εφημερίδα, ονειροκρίτης
Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά...

Ψάρι, Ψάρια

Ψάρι,  Ψάρια  ονειροκρίτης
Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά...

Μπίρα, μπύρα

μπύρα, ονειροκρίτης,
Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη και ονειρευτείς μπύρα, ο γάμος σου θα πάει καλά και είναι πιθανόν να...

Σαλιγκάρι

σαλιγκάρι, ονειροκρίτης
Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί. Ετσι, αν...

Χωράφι (καλλιέργεια)

χωράφι, καλλιέργεια,
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη. Αν ονειρευτείς χωράφι με καλλιέργεια...

Γίδα, κατσίκα

γίδα, κατσίκι, κατσίκα, ονειροκρίτης
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν. Αν ονειρευτείς ότι αρμέγεις κατσίκα και...

Στραγάλια

 ονειροκρίτης, στραγάλια,  κουτσομπολιό,
Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια,...

Μοτοσυκλέτα, μηχανή, μηχανάκι

Μοτοσυκλέτα, Μηχανή, μηχανάκι
Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με...