Ονειροκρίτης » Σκυλί, σκύλος

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

σκύλος ονειροκρίτης

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεαζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινουριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλει αλλα δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Αγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δεν σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια

Είδα στον ύπνο μου οτι το σκυλί ηταν σαν κοιμισμένο λες και του είχαν δώσει κάτι, αλλα το είδα κουτάβι ενω ειναι ήδη μεγάλο και. Ποτέ δεν το πήρα κουτάβι. Και νευριασα με τη κτηνίατρο ενω εγω ένιωσα την απειλή.

Γεια σας, Εγώ είδα ένα πολύ παράξενο όνειρο που αρχικά περισσότερο με τεύχος κόμικς του DC Universe μπορεί να χαρακτηριστεί παρά όνειρο αλλά με τρόμαξε πολύ και θα ήθελα κάποιος να μου πει αν ερμηνεύεται η αν έχει κάποιους συμβολισμούς.Ειδα την Σουπεργκερλ (την ξαδέρφη του Σούπερμαν) να παλεύει με ένα ρομποτικό άγριο σκυλί που έμοιαζε με ντόπερμαν και ήταν σίγουρα λυσσασμένο.Παλευε με αυτό στην πόλη της Μετροπολης για να σώσει υποτίθεται τον κόσμο αλλά το σκυλι φαινόταν να είναι πολύ πιο δυνατό άψυχο και λυσσασμένο όποτε κατασπάραξε την ηρωίδα και δεν άφησε τίποτα πίσω παρά μόνο το κουφάρι της.Μονο το πνεύμα της πρόλαβε να καλέσει τον Σούπερμαν ο οποίος (ξάδερφος της) περιποιήθηκε ότι απέμεινε από εκείνη και βοήθησε την μετάβαση της ψυχής της από την Μετροπολη σε ένα αστρικό σύμπαν των πνευμάτων ενώ η ψυχή υης ακόμα έκλαιγε καθώς απόχαιρετουσε τον κόσμο την πόλη της Μετροπολης που τελικά δεν μπόρεσε να προστατεύσει από το ρομποτικό σκυλί που εμελλε να επιτεθεί και στους κατοίκους της πόλης.Ξερω ότι ακούγεται γελοίο το όνειρο που είδα αλλά με τρόμαξε παρά πολύ και πετάχτηκα ταραγμένη από τον ύπνο μου.Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση για το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό το όνειρο ,αν υπάρχουν συμβολισμοί κλπ .Να αναφέρω επίσης ότι το όνειρο ήταν σαν να έβλεπα το επεισόδιο της σειράς στην τηλεόραση μαζί με τον πατέρα μου.Αφου σε κάποια στιγμή γύρισα και του είπα μπαμπά το επεισόδιο είναι απίστευτα βίαιο ,τα σιχάθηκα πια αυτά τα κόμικς και τις άγριες σκηνές τους.

Καλημέρα, Είδα στν ύπνο ότι πέθανε ο σκύλος μου από γεράματα (όντως είναι μεγάλο σε ηλικία). Έπειτα είδα ότι τσακοθηκα με την μητέρα μου κ πήγα να μείνω σε μια εκκλησία που στον πάνω όροφο ειχεδωματια!!!

Σήμερα είδα όνειρο πως ημουν στο σπιτι του αγοριού μου ( και ήμουν οντως εκει την ωρα που το έβλεπα) και ήμουν στο διάδρομο του σπιτιού,και βλεπω το σκυλι που εχουν, και πήγα να το σηκώσω για να το πάρω αγκαλιά επειδη ειναι μικρό το σκυλάκι και έτσι όπως παω να το σηκώσω ηθελε να κάνει την ανάγκη του του εφυγε ενα σκατο πριν προλάβω να το σηκώσω αλλα εγω τον σήκωσα και το πηγα στο σημείο που είχαν βάλει την πανα για να κάνει την ανάγκη του εκει κ γω το κρατούσα και έτσι όπως το κρατούσα εχεζε και τα πάτησε κιολας αλλα εγω το σήκωσα για να μη τα πατήσει αλλο. Δεν ακούμπησα τα σκατα , απλα τα είδα. Τι σημαίνει;;

Ειδα σκατα καιαλλια σκυλου

Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της τον πατέρα μου να κόβει το κεφάλι του σκύλου μας. Τι σημαίνει αυτό?

Γεια σας είδα έναν σκύλο μαύρο μεγάλο να μου γαβγίζει εγώ τρόμαξα και πήγα να φύγω αλλά μου μίλησε και μου είπε μη φύγεις και τότε σηκώθηκε στα 2 του πόδια με αγκάλιασε και άρχισε να με γλύφει στο λαιμό ένιωσα πολύ αγάπη . Το αφεντικό του ήταν εκεί και μας έβλεπε χαμογελαστός "τώρα βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν τα λόγια αυτά μου τα είπε το αφεντικό του ή όντως ο σκύλος του". Το αφεντικό του ήταν ένας γνωστός μου

Γεια σας είδα έναν σκύλο μαύρο μεγάλο να μου γαβγίζει εγώ τρόμαξα και πήγα να φύγω αλλά μου μίλησε και μου είπε μη φύγεις και τότε σηκώθηκε στα 2 του πόδια με αγκάλιασε και άρχισε να με γλύφει στο λαιμό ένιωσα πολύ αγάπη . Το αφεντικό του ήταν εκεί και μας έβλεπε χαμογελαστός "τώρα βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν τα λόγια αυτά μου τα είπε το αφεντικό του ή όντως ο σκύλος του". Το αφεντικό του ήταν ένας γνωστός μου

Καλησπέρα. Είδα στον όνειρο μου ότι κάποια συγγενικά μου πρόσωπα βρήκαν τον σκύλο μου καμένο. Όταν πήγα να τον δω εγώ ήταν σαν να μην υπήρχε τίποτα εκεί, οι άλλοι τον έβλεπαν και μου έλεγαν πως κάποιος τον σκότωσε και είναι ετσι αλλά εγώ δεν μπορούσα να δω τίποτα το παράξενο, κανένα νεκρό σκυλο

Εγω ειδα ασπρο σκυλο να μου γαβγιζει και να μην θελει να πλησιασω κοντα του!!!! Οταν εφευγα λιγο μακρια ηρεμουσε!!!! Μου ειπε το αφεντικο του που ηταν μαζι του οτι καηκε απο καποιον αλλα δεν ειχε σημαδια πολλα!!!!

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ονειροκρίτης αισθησιακών ονείρων

Ονειροκρίτης αισθησιακών ονείρων
Ποιος από εμάς δεν έχει βιώσει σε κάποια στιγμή της ζωή του ένα αισθησιακό όνειρο; Κάτι που να τον έκανε να ξυπνήσει και να αναρωτηθεί τι είναι αυτό που φέρνει όλες αυτές τις πονηρές σκέψεις στον...

Τούνελ

ονειροκρίτης, τούνελ
Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον...

Αστυνομικός, αστυνομία

αστυνομικός, αστυνομία, ονειροκρίτης
Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία. Ετσι, αν δείτε αστυνομικό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη...

Μήλο - μήλα

μήλο, μήλα, ονειροκρίτης, κόκκινα μήλα,
Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και την ζουμερότητα του φρούτου. Για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε γερά, κόκκινα, αφράτα και νόστιμα μήλα...

Νοσοκομείο

νοσοκομείο, ονειροκρίτης,
Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι. Το νοσοκομείο είναι το μέρος που πηγαίνουμε ή μας πηγαίνουμε όταν...

Βάθος πηγαδιού, θάλασσας, ποταμιού, βαρελιού

Το βάθος γενικά στο όνειρο δεν είναι καλό. Όταν βλέπεις ότι προσπαθείς να μετρήσεις το βάθος από οτιδήποτε (θάλασσα, πηγάδι κλπ) τότε κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα έρθουν άσχημες μέρες και...