άλογο

Ονειροκρίτης άλογο - Διαβάστε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα που έχουν σχέση με την έννοια άλογο.
Αν δεν βρίσκετε την έννοια που σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε.

Μαύρο, μαύρα

μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Αλογόμυγα

αλογόμυγα, ονειροκρίτης

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

τρακαρισμα

Ειδα μια γνωστη μου εξω απο το σπιτι μου να καβαλαει ενα μηχανακι στο οποιο διπλα της με το ενα χερι κρατουσε ενα αλογο κανονικο το οποιο κοιμωταν στην αρχη.και υστερα ενας αλλος φιλος μου της φωναξε τι το κανει τ αλογο το ζωντανο και εκεινο ανοιξε τ ματια του κ προσπαθουσε ν περπατησει ενω η κοπελα οδηγουσε.εκεινη την στιγμη περναγε ενα αυτοκινητο και προσπαθουσε να την αποφυγει για να μην τρακαρουν κ τ αυτοκινητο επεσε μεσα στην αυλη μου κ φοβηθηκα..και στο τελος ειδα το σκυλακι μ να ειναι γεματο με ουλες σαν καψιματα

Άλογο

άλογο, μαύρο άλογο, άσπρο άλογο, ονειροκρίτης,

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Διαδώστε: