Ο πιο μεγάλος ονειροκρίτης online!

χιόνι

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Γεια σας. (Αρχικά να πω οτι σαυτη τη φαση της ζωής μου ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι ενω ξεκίνησα μια σχεση που θεωρούσα ιδανική,ξαφνικά επειδή μάλλον πέσαμε κ οι δυο με τα μούτρα κ το αγόρι μου έχει κ κάποια θέματα με τη δουλειά του μου ζήτησε χρόνο να ηρεμήσει.οποτε ειμαστε σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ.) Στο όνειρο ειδα οτι ΞΥΠΝΗΣΑ βγηκα στη βεράντα κ ηταν ολα χιονισμένα.δε το περιμενα αλλα ηταν κατι μου εκανε να νιώσω χαρουμενη κ ηρεμη.πηρα μια καρέκλα κ έκατσα εκει στη βεράντα.ειπλα μου σε μια καρέκλα καθόταν το αγορι μου αλλα εγω δε του μιλούσα καθολου.κ πιο διπλα καθόταν η μανα μου.οητε αυτη του μιλο
Βρέθηκα να πλατσουριζω στα όμορφα καθαρά πράσίνα νερά της Κρήτης διαβάζοντας ένα ημερολόγιο που αναιτια άρχισε να βρέχεται κ να μουτζουρωνει Τότε πρόσεξα πως η στάθμη της θάλασσας ανέβαινε. Έτρεξα στην αμμο να το δω και όταν είδα να σχηματίζει ήρεμο κυμμα... Χωρίς αφρό χωρίς θολά νερά χωρίς στροφή στο κύμα πανικοβληθηκα. Προειδοποιουσα παιδάκια στην επιστροφή μου προς το σπίτι να κλειδώσουν πόρτες κ να τρέξουν. Με περίμενε η μητέρα μου σπίτι λέγοντας μου πως ο γάμος που ειμασταν καλεσμένοι ακυρώθηκε κ μας εγκατέλειψαν ολοι.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.