Πτώση μηχανής στην εθνικη

Οδηγούσα το αμάξι μου στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής, μεγάλος δρόμος, δεν υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα. Είχα μια γαλήνια αύρα. Ξαφνικά είδα μια μηχανή να πέφτει στη δεξιά λωρίδα. Με κάποιο τρόπο σταμάτησα, περπάτησα εκεί και εμπόδισα τον άνθρωπο από το να συνεχισει να σέρνεται στον δρόμο, ακουμπώντας τον απαλά τον ρώτησα αν είναι καλά. Μου εγνεψε πως δεν μπορεί να μιλήσει και του ειπα πάω να καλέσω ασθενοφόρο. Και ξύπνησα με άγχος και ταχυπαλμια για το πως θα εμπόδισω αλλά αυτοκίνητα να πέσουν πάνω του ή πάνω στο αμάξι μου(το είχα αφήσει στην αριστερή). Ο άνθρωπος νόμιζα ότι είναι ένας κύριος από την εταιρία που δουλεύω, μέχρι που "έκοψα" το συρμό του στο δρόμο και τον είδα από κοντά και κατάλαβα ότι δεν τον ξέρω. Πως το εξηγείτε;
Ανθη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.