Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ούρα, κάτουρο, κατούρημα

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Ετσι, αν δείτε στον ύπνο σας πως κατουράτε, είτε είχατε είτε δεν είχατε σωματική ανάγκη στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από στενοχώριες και βάσανα που ταλαιπωρούν εσάς, την οικογένεια ή τη σχέση σας. Αν έχετε τσακωθεί με τον/τη σύζυγο σημαίνει ότι θα ξανασμίξετε σύντομα και ο έρωτάς σας θα αναζωογωνηθεί. Αν έχετε διαφωνίες για περιουσιακά με τα αδέλφια σας, θα τα βρείτε. Αν κάποιος είναι άρρωστος, σύντομα θα αναρρώσει.

Αν όμως δείτε όνειρο να κατουράει κάποιος φίλος ή συνάδελφος, σημαίνει ότι θα έχετε στενοχώριες από συκοφαντίες. Αν τον/την δείτε να κατουράει πάνω σας, σημαίνει ότι διαδίδει άσχημα λόγια για εσάς.

Αν επιπλέον ονειρευτείτε πως λερωθήκατε από κάτουρα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας μειώσουν ηθικά και θα κυκλοφορήσουν πολύ άσχημες φήμες για εσάς.  Ειδικά αν δετε όνειρο ότι λερώνετε τα ρούχα ή τα χέρια σας με ούρα και κάτουρο να ξέρετε ότι θα σας προσβάλλουν, παρότι δεν έχετε κάνει κακό σε κανέναν.

Αν αντίθετα δείτε στο όνειρό σας πως κατουρούσατε και τα ούρα σας ήταν κόκκινα από αίμα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα αποκτήσετε λεφτά, χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας.

Επίσης αν ονειρευτείτε να κρατάτε στα χέρια σας κάποιο δοχείο ή λεκάνη με ούρα, να περιμένετε από κάπου χρήματα ή αναγνώριση και προαγωγή στη δουλειά σας.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κατουρούσατε μέσα στη θάλασσα, είναι άσχημο όνειρο. Δείχνει ότι έχετε κάνει κάτι για το οποίο μετανιώνετε, πχ. κάποια εξωσυζυγική σχέση ή κάποια άσχημα λόγια που έχετε πει στους γονείς σας.

Αν δείτε να κατουράτε σε πηγάδι, σημαίνει ότι νιώθετε ριγμένοι για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί: είτε περιουσιακά με τα αδέλφια σας είτε στα εργασιακά σας νιώθετε ότι δεν σας αναγνωρίζουν είτε στη σχέση/γάμο σας νιώθετε ότι δεν σας νοιάζονται όπως θα θέλατε.

Σχόλια3

Ρουλα

πριν από 5 χρόνια 2 μήνες

ειδα καποια ανταγονιστη μου να ουρι στιν αυλη μου,και μετα να ειναι πολυ γλικια μαζι μου

Χριστινα

πριν από 5 χρόνια 4 μήνες

Είδα ότι καθάριζα ουρά που μύριζαν κιόλας..αλλά δεν ήταν δικά μου.

Φλώρα

πριν από 5 χρόνια 5 μήνες

Είδα στον ύπνο μου να έχω βγει έξω αλλά στην διαδρομή μου γύρισα πίσω και μπήκα σε μια εκκλησια εκεί βγήκε από μια πόρτα ένας παπάς και μου είπε που πάω και εγώ του απάντησα πως πρέπει να πάω όσο πιο γρήγορα στο παιδι μου για να μην κλάψει αν δεν με δει Σπίτι και εκείνος μου έδειξε μια πόρτα για να φτάσω πιο γρήγορα στο σπίτι που είναι το παιδί μου και καθώς πάω να φύγω μου είπε να μου ζήσει το παιδί και εγώ του είπα να είναι καλά μετά δεν θυμάμαι γιατί ξύπνησα