Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γονείς

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους και χαμογελαστούς, σημαίνει ότι θα βρείτε την αρμονία και θα έχετε καλούς και ευχάριστους φίλους.

Αν οι γονείς σας είναι ζωντανοί και τους δείτε να βρίσκονται στο σπίτι σας, να παίζουν με μωρό και να είναι χαρούμενοι, σημαίνει ευχάριστες αλλαγές στην οικογένεια.

Αν αντίθετα ονειρευτείτε τους γονείς σας, ενώ είναι πεθαμένοι, είναι προειδοποιητικό σημάδι για προβλήματα και αρρώστιες που έρχονται και πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει τους γονείς της χαρούμενους, ο ονειροκρίτης λέει ότι συνήθως σημαίνει γρήγορο γάμο, χαρά και λεφτά.

Αν  δείτε τους γονείς σας ντυμένους στα μαύρα ή σε κηδεία, σημαίνει ότι θα έχετε ερωτική απογοήτευση.

Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ικανοποιημένους και ακμαίους υποδηλώνει ότι σας αρέσει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε, ότι οι δουλειές σας πάνε καλά, θα βγάλετε λεφτά και οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς.

Αντίθετα, αν δείτε τους γονείς σας θλιμμένους και αδύναμους σημαίνει ότι έχετε μεγάλο άγχος τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική σας ζωή.

Σχόλια3

Μαργαρίτα

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Εχθές είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο ήμουν στο πατρικό μου σπίτι αλλά έλειπαν δωμάτια δηλαδή θυμάμαι μόνο το χωλ και το μπαλκόνι της κουζίνας. Συγκεκριμένα είχα πολλές μικρότερες αδερφές παραμελημένες, και στη μια προσπαθούσα να βρω καθαρή ντουλάπα να βάλω τα ρούχα της τα οποία ήταν έξω στη ντουλάπα όπου παλιά ήταν το πλυντήριο, τα οποία ήταν βρώμικα και μέσα σε ιστούς. Επίσης το κοριτσάκι έκλαιγε και με παρακαλούσε αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Πήγα προς το χωλ όπου έχουμε έναν καθρέπτη και από κάτω ένα ντουλάπι με πιάτα και το άνοιξα για να βάλω τα ρούχα της. Και ακριβώς δίπλα στη πόρτα βλέπω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου ,οι οποίοι είναι χωρισμένοι πλέον, να κρατιούνται χέρι χέρι καλά ντυμένοι και εγώ φώναξα στη μαμά μου και της είπα να αποφασίσει με ποιον θα βγαίνει με το μπαμπά μου ή με τον πατριό μου. Και μετά ξύπνησα.

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Είδα ένα παράξενο όνειρο Από διπλανή πολυκατοικία έβγαιναν κάτι λυκόσκυλα και πήδηξε ένα στο διπλανό μπαλκόνι Το χάιδεψε ο πατέρας μου που είναι χρόνια νεκρός αλλά επειδή το μπαλκόνι δεν είχε κάγκελα γλιστρυσε και έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο Δε σκοτώθηκε αλλά ανέβηκε επάνω με το πόδι άσχημα σπασμένο Η μητέρα μου ήταν εκεί και αυτή πεθαμένη την έχασα πρόσφατα Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Εφη

πριν από 5 χρόνια

Είδα στο όνειρο μου τους γονείς του φίλου μου πολύ ποιο νέους από ότι είναι κρατοντας ένα μικρό αγοράκι από το χέρι.η γονείς καυγαδιζαν! Παρεπιπτόντως δεν τους γνωρίζω καν.τι μπορεί να σημαίνει?