Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γάμος

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι βρίσκεσαι σε έναν γάμο, αυτό είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθείς σε κατάσταση με πολύ θλίψη και θα έχεις καθυστέρηση στην πρόοδό σου.

Mια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν ομως μια νέα γυναίκα δει όνειρο πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της.

Αν νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις.  Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.

Αν κάποιος άντρας δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν όμως ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο.

Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος άλλος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, σημαίνει ότι κάποιο άτομο στον στενό κύκλο της θα έχει μεγάλη ατυχία. Ομως κα η ίδια ίσως να έχει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σχόλια3

Ανωνυμη

πριν από 2 χρόνια

Για τριτη φορα ειδα ονειρο οτι παντρευομαι τον αντρα μου. Τι σημαινει;

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 2 μήνες

Είδα ότι ήμουν σε έναν γάμο με πολύ κόσμο και δεν είχα φορέσει τα ρούχα που ήθελα και όταν πήγα Να φτάσω στον γάμο έφυγα για να αλλάξω ρούχα

Ελένη

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Είδα ότι με παντρευαν αλλά το ποιο περίεργο είναι που ήταν κουμπάρος κάποιος που μου αρέσει. Τι σημαίνει αυτό;