Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Άντρας

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Για παράδειγμα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, αν δεις στο όνειρό σου έναν χοντρό άντρα είναι οιωνός ότι θα έχεις ευτυχία και θα πάρεις πολλά χρήματα. Αντίθετα, αν ονειρευτείς έναν αδύνατο και καχεκτικό άντρα, θα βιώσεις προβλήματα που θα σε ρίξουν στη μιζέρια και ανέχεια.

Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν άνδρα στα όνειρά της, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Ο άνδρας που εμφανίζεται στα όνειρα μπορεί να αντιπροσωπεύει την αντίρρηση, τον συνεργάτη, τον σύντροφο ή ακόμη και τον ανδρικό εαυτό. 

Κατά μία ερμηνεία, αν είσαι γυναίκα και είδες στο όνειρό σου ένα νέο άντρα ως εραστή σου, να περιμένεις επιτυχίες στον έρωτα.

Το όνειρο αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας για συνδέσεις, συμπαράσταση ή ερωτική επαφή. Μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη για την εξισορρόπηση των ανδρικών και θηλυκών ενεργειών μέσα σας.

Από την άλλη πλευρά, αν δεις στο όνειρό σου έναν άντρα να έχει στην αγκαλιά ένα μωρό,  αυτό είναι οιωνός για προβλήματα και στενοχώριες στη δουλειά σου.

Επιπλέον, η εμφάνιση ενός άνδρα στα όνειρά σας μπορεί να αναδεικνύει πτυχές του εσωτερικού σας εαυτού που αντιστοιχούν στα ανδρικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη να εξερευνήσετε τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση ή τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στο εσωτερικό σας.

Αν ονειρευτείς άντρα ή τον εαυτό σου να τρώει σοκολάτα, και σημαίνει ότι ευχαριστιέσαι τον έρωτα και το σεξ.

Αν ονειρευτείς έναν άντρα να οδηγεί ένα μεγάλο αυτοκίνητο, και είσαι γυναίκα, αυτό είναι οιωνός ότι θα έρθει ένας νέος μεγάλος έρωτας στη ζωή σου και πιθανώς γάμος. Αν όμως είσαι άντρας και δεις το ίδιο όνειρο ή οδηγείς εσύ ο ίδιος το αυτοκίνητο αυτό σημαίνει  θα απασχολήσει αρνητικά κάποιο ζήτημα σχετικά με την ερωτική σου ζωή.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν ξανθό άντρα, είναι προμήνυμα για γονιμότητα και εγκυμοσύνη αν είσαι γυναίκα. Αντίθετα, αν είσαι άντρας, και δεις άντρα με ξανθά μαλλιά σε όνειρο, αυτό υποδηλώνει ότι θα έχεις καυγάδες και προστριβές.

Αν δεις άντρα με μακριά μαλλιά αυτό σημαίνει στενοχώριες στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά. Ακόμα χειρότερα, αν ο άντρας αυτός έχει απεριποίητα μαλλιά, αυτό είναι ένδειξη ότι θα έχεις άσχημες εξελίξεις στη δουλειά ή στο γάμο σου.

Αν ονειρευτείς άντρα με καστανά μαλλιά, ίσως κάνεις κακές επιλογές στην κοινωνική ή επαγγελματική ζωή σου. Αν όμως ο άντρας αυτός έχει ωραία και καλοχτενισμένα καστανά μαλλιά, η τύχη θα σου χαμογελάσει.

Αν ονειρευτείς κοκκινομάλλη άντρα, να περιμένεις αλλαγές στα προσωπικά σου. Ενώ αν ονειρευτείς έναν φαλακρό άντρα να προσέχεις γιατί υπάρχει περίπτωση να χάσεις λεφτά από ατυχείς επιλογές ή να σε κοροϊδέψουν στην εργασία σου.

Αν στο όνειρό σου δεις έναν άντρα με γκρίζα ή άσπρα μαλλιά, θα έχεις ευχάριστη και χαρούμενη ζωή.

Αν δεις στο όνειρό σου τον άντρα σου να κλαίει, σημαίνει ότι δεν νιώθει καλά μαζί σου και μάλλον σε απατάει.

Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και ονειρευτείς τον άντρα σου να κρατάει ψαλίδι, σημαίνει ότι ζηλεύεις και δεν τον εμπιστεύεσαι ή τον υποπτεύεσαι για άλλη σχέση.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου έναν άντρα με χαλασμένα δόντια, να περιμένεις αρρώστια ή/και θάνατο στην οικογένειά σου.

Γενικά, το νόημα του ονείρου με άνδρες εξαρτάται από το περιβάλλον, τις ενέργειες και τα συναισθήματα που συνοδεύουν την εμφάνιση του άνδρα. Εξετάστε τις προσωπικές σας συνθήκες και συναισθήματα για να αντιληφθείτε καλύτερα το νόημα και τη σημασία του ονείρου για εσάς.

Σχόλια3

Stevi

πριν από 1 χρόνο 3 μήνες

Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Είδα ότι ήμασταν σινεμά νιώθαμε τρελό έρωτα, φεύγοντας ξέχασα τη ζακέτα μου κ έτρεξε να την βρει. Θυμάμαι ότι είχε μηχανή και ότι την παράτησε στον δρόμο για να μου φέρει τη ζακέτα μου και ένα αυτοκίνητο που βιαζόταν να φύγει χτύπησε τη μηχανή και εγώ νευρίασα με τον άντρα που ήμουν ερωτευμένη γιατί στεναχωρήθηκα που τα παράτησε όλα στο έλεος για να βρει τη ζακέτα μου. Υπήρχαν και άλλες στιγμές στο όνειρο με απόλυτο αίσθημα τον έρωτα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχαν μαζευτεί οι οικογένειες μας μαζί. Ξύπνησαν και ένιωθα μελαγχολική. Ήθελα να ξανά κοιμηθώ για να τον δω . Χτυπούσε η καρδιά μου. Ένιωθα τον απόλυτο έρωτα και εγώ και αυτός. Το νιώθω ακόμα. Λέτε να τον βρω κάπου? Θυμάμαι ακόμα περίπου το πρόσωπο του. Δεν τον ξέρω . Δεν είναι κάποια που έχω ξανά δει.

Μαρια Μπαλαμπανη

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

είδα στον ύπνο μου να με κυνηγά ένας μαυροφορεμένος άνθρωπος απροσδιορίστου φίλου με καθαρά ρούχα και είχε καταιγίδα !! στείλτε στο μαιλ mar.balabani@gmail.com

Ανωνύμως

πριν από 3 χρόνια 3 μήνες

Είμαι άντρας και είδα πως έκανα σεξ με τον καθηγητή των αγγλικών μου στα ιδιαίτερα. Τι σημαίνει αυτό;;