Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σοκολάτα

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι τρως σοκολάτα και είσαι παντρεμένη, θα μάθεις ευχάριστα νέα, και πιθανώς να μείνεις έγκυος. Αν απέκτησες πρόσφατα μωρό, σημαίνει ότι θα είναι υγιές και συ πολύ ευτυχισμένη.

Αν δεις στο όνειρο σου ότι φτιάχνεις συνταγες με σοκολάτα (π.χ. σοκολατένιο κέικ), θα γλυκαθείς σύντομα από τον σύντροφό σου.

Αν είσαι ανύπαντρη κοπέλα και δεις όνειρο ότι τρως σοκολάτα με τα δάχτυλα σου σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι ο αγαπημένος σου σύντομα θα σου κάνει πρόταση γάμου.

Ειδικά οι ανύπαντρες που θα δουν όνειρο με σοκολατένιο δαχτυλίδι, θα γευτούν μεγάλο έρωτα και θα ικανοποιηθούν σε όλους τους τομείς.

Αν είσαι άντρας και δεις να γεύεσαι σοκολάτα, σημαίνει ότι έχεις τον έρωτα και το σεξ στο μυαλό σου. Αν η σοκολάτα ήταν ωραία, σημαίνει ότι είσαι ευχαριστημένος με την κοπέλα σου και θες να κάνεις γάμο και παιδιά μαζί της. Αν έφτυσες τη σοκολάτα, σημαίνει ότι σκέφτεσαι ή εκείνη σκέφτεται κάποιον άλλο και σύντομα θα χωρίσετε.

Τέλος, αν δεις το δόντι ή τα δόντια σου να είναι γεμάτα σοκολάτα σημαίνει ότι θα πάρεις μια μεγάλη χαρά, είτε θα κερδίσεις λεφτά είτε κάποιος άρρωστος συγγενής σου θα γίνει καλά είτε θα πάρεις προαγωγή στη δουλειά σου.

Σχόλια2

Louiza

πριν από 2 χρόνια 8 μήνες

eida oti vrhka enakouti sokolates kai phra polles sta xeria mou

Βασίλης

πριν από 3 χρόνια 11 μήνες

Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου, ότι ήμουν σε οργασμό και αυτός ο οργασμος εμφανίστηκε με την μορφή μιας μεγάλης ποσότητας ρευστής σοκολάτας. Ενώ αισθανόμουν ότι ο οργασμος κορυφωνοταν την ίδια στιγμή έβλεπα το κέντρο της ρευστής σοκολάτας να αλλάζει και μέσα σε αυτό να αναδύει και να αναβλύζει πίδακας με συνεχόμενη ρευστή σοκολάτα. Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο αυτό;