Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παιδί, παιδιά

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Γενικά, ο ονειροκρίτης λέει ότι αν δεν έχεις παντρευτεί και ονειρευτείς πολλά, γερά και καθαρά παιδιά να παίζουν αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλη χαρά και ευτυχία. Και σύντομα γάμο. Αν στο όνειρό σου τα παιδιά είναι βρώμικα και κακοντυμένα, τότε θα έχεις κακοτυχία στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Για τους παντρεμένους, τα παιδιά στο όνειρο σημαίνουν το αυτονόητο:  αυξημένες υποχρεώσεις στην οικογένειά σας.

Αν δεις όνειρο ότι χτυπάς παιδί, σε απειλεί μεγάλος κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις γιατί δεν θα έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Αν ονειρευτείς ότι φιλάς ένα παιδί ή μωρό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πάρεις κάποια λεφτά.

Αν είσαι κάποιας ηλικίας και δεις ότι είσαι παιδί, θα σε "χτυπήσει" ένας νέος έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις.

Σχόλια3

Martina

πριν από 2 χρόνια 9 μήνες

Καλημέρα, Στον ύπνο μου είδα ότι ήμουν ναυαγός σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί. Με το που άνοιξα τα μάτια μου βρέθηκα σε ένα σπίτι με μπαμπού. Τέλεια ήταν αρκετά περιποιημένο όμως μικρό και για ένα άτομο. Καθώς εξερευνούσαν το σπίτι είδα από το παράθυρο ένα μικρό παιδί ηλικίας 10 με 12 χρονών. Το παιδί ήταν αρκετά παχουλό και μόλις με είδε πήγε να κρυφτεί αλλά όταν το βρήκα με βοήθησε και μου έδειξε το χώρο και μου εξήγησε πως βρέθηκε σε εκείνο το νησί. Γίναμε φίλοι και προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους για να φύγουμε. Όμως έξω από το νησί ήταν μία φουρτουνιασμένη θάλασσα με φάλαινες και καρχαρίες να παραμονεύουν να πάμε εκεί για να μας καταβροχθίσουν. Λίγο πριν τελειώσει το όνειρο είδα το παιδί να προσπαθεί να διώξει Τις φάλαινες και τους καρχαρίες που ήτανε αρκετά κοντά μας και έπειτα ξέσπασε τρομερή βροχή με καταιγίδες. Ένα άλογο ήρθε να μας πάρει και πήγαμε στην καλύβα μας. Αυτό το όνειρο το είχα ξανά δει και Υποσυνείδητα ήξερα την κατάληξη θα έχει. Να σημειωθεί ότι στο όνειρο εγώ ήμουν ο άντρας, γεροδεμένος ψηλός και με μαύρα μαλλιά.