Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μωρό

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως… βάσανα!  Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Γενικά, το μωρό θεωρείται καλός οιωνός. Αν είδατε όνειρο ότι αποκτήσατε μωρό, η επικρατούσα ερμηνεία είναι πως ξεκινάει μια ευχάριστη περίοδος για εσάς και την οικογένειά σας.

Αν είδατε όνειρο με μωρό καθαρό και περιποιημένο, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα. Επίσης, αν είδατε το χαμόγελο ενός μωρού ή πολλά μωρά να σας χαμογελούν, αυτό συνήθως σημαίνει ότι θα πάρετε λεφτά.

Αν είστε μια νέα γυναίκα και ονειρευτήκατε ότι έχετε μωρό, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως οιωνό πως κάποιος δεσμός σας θα καταλήξει σύντομα σε γάμο. Αν είστε παντρεμένη και δείτε στο όνειρό σας να γεννάτε ένα κορίτσι, αυτό σημαίνει ότι θέλετε πολύ το μωρό σας να είναι κοριτσάκι ή μπορεί να είναι και προμήνυμα ότι θα είναι τελικά κορίτσι!

Κατά μία άλλη ερμηνεία, όμως, αν μια νέα κοπέλα δει στο όνειρό της πως έχει μωρό, ενώ δεν είναι καν παντρεμένη, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν.

Αν είστε άντρας, και είδατε στο όνειρό σας να κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα έχετε στενοχώριες και βάσανα καθώς και πολλά εμπόδια στη δουλειά σας. Αν όμως το μωρό που ονειρευτήκατε ήταν κορίτσι, τότε θα έχετε τελικά την τύχη με το μέρος σας και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες!

Ακόμα χειρότερα, αν είστε άντρας και είδατε ένα άσχημο όνειρο ότι σκοτώνετε κατά λάθος ένα μωρό, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα για τα οποία θα νιώσετε άσχημα και θα βρεθείτε απέναντι σε φίλους και οικογένεια. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως ένα πεθαμένο μωρό.

Αν όμως δείτε στο όνειρό σας πως πετάτε ένα μωρό από τα χέρια σας είτε γυναίκα είστε είτε άνδρας, σημαίνει πως όσες στενοχώριες και αν είχατε μέχρι τώρα θα απαλλαχτείτε από αυτές τελείως. Αν είδατε στο όνειρο σας να κρατάτε ένα βρέφος δηλαδή ένα νεογέννητο μωρό, αυτό σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες.

Επίσης, αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά στο νερό ή στη θάλασσα, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα.

Σχόλια3

Νικολέτα

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Γειά σας καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα... λοιπόν έχω ένα γιο 1 ετος κι ένα ανιψιό 9 μηνων χθες είδα στο όνειρο μου τον γιο μου και τον ανιψιό μου να περπατάνε Χαρούμενα κι ευτυχισμένα ήταν τόσο ωραίο μήπως ξέρετε γιατί το είδα???

Παολινα

πριν από 3 χρόνια 10 μήνες

Ειμαι 17 χρονων και ονειρευτηκα οτι ειχα γεννησει μια ομορφη μπεμπα και η μαμα μου ελεγε πως μου μοιαζει πολυ και ειμασταν πολυ χαρουμενοι και πιο πολυ εγω που την κρατουσα στην αγγαλια μου με το λευκο σεντονακι της. Τι μπορει να σημαινει αυτο ?

Marakipapa

πριν από 5 χρόνια 1 μήνας

Ειδα την κολλητη μου ν εχει μωρο ενω δεν εχει τι σημαινει?