Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χαμόγελο

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Γενικά, αν είδατε ένα χαμόγελο στο όνειρό σας αυτό συνήθως είναι ένα σημάδι ότι θα είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Μπορεί επίσης να είναι σημάδι ότι θα λάβετε πολύ καλά νέα. Για τις παντρεμένες μπορεί να σημαίνει κάποια εγκυμοσύνη.

Το όνειρο με ένα χαμόγελο μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες, ανάλογα με τα στοιχεία που βλέπουμε αλλά και το ποιος χαμογελάει. Το είδος του χαμόγελου σημαίνει πολλά!

Αν είδατε ένα πλατύ και πολύ χαρούμενο χαμόγελο αυτό δείχνει ευτυχία και χαρά στη ζωή σας, ίσως και ένα νέο έρωτα. Αντίθετα, αν ονειρευτήκατε ένα ειρωνικό ή σαρκαστικό χαμόγελο, αυτό ερμηνεύεται ως κρυμμένη δυσαρέσκεια ή απειλή από κάποιο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι δεν εμπιστεύεστε κάποιον στη δουλειά σας.

Αν είδατε στο όνειρό σας ένα ειλικρινές, φωτεινό χαμόγελο, αυτό ερμηνεύεται ως επερχόμενη ευτυχία στη ζωή. Παρόμοια, ονειρευτήκατε χαμογελαστά παιδιά, αυτό σημαίνει ότι έρχονται χαρές. Αν είδατε μωρό να σας χαμογελά, ίσως σημαίνει ότι θα πάρετε χρήματα. Αν είδατε στο όνειρό σας μια νύφη να χαμογελά, ίσως σημαίνει απλά ότι θα γίνει σύντομα ένας γάμος.

Αντίθετα, ένα ψεύτικο χαμόγελο υποδηλώνει την προσπάθεια αυτού που χαμογελά να σας κρύψει κάτι. Αν είναι σύζυγος ή ο σύντροφός σας, τότε ίσως φοβάστε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή ότι σας λέει ψέματα.

Ένα θλιμμένο ή λυπημένο χαμόγελο θεωρείται σύμβολο της απώλειας ή της απογοήτευσης. Η απώλεια μπορεί να έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν, αν για παράδειγμα στο όνειρό σας ένας πεθαμένος σας χαμογελούσε λυπημένα. Διαφορετικά, ίσως το κακό να συμβεί στο μέλλον, π.χ. ένας θάνατος ή ένας χωρισμός. Κατά μία άλλη ερμηνεία, πάντως, το θλιμμένο χαμόγελο στο όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ανησυχείτε για κάτι.

Ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που είδατε να χαμογελά στο όνειρο είναι σημαντικός παράγοντας για την ερμηνεία του ονείρου. 

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτήκατε ότι χαμογελούσατε εσείς, το όνειρο είναι καλό. Γενικά, το να βλέπετε σε όνειρο τον εαυτό σας να χαμογελά, συμβολίζει την αυτοπεποίθηση σας και την ικανοποίηση από τη ζωή σας. Κατά μία άλλη ερμηνεία, όμως, μπορεί να είναι οιωνός ότι ετοιμάζεστε για θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Αντίθετα, αν είδατε στο όνειρό σας το χαμόγελο των εχθρών σας, προσέξτε γιατί θα έχουν την τελευταία λέξη.

Αν ο άνθρωπος που χαμογελά στο όνειρό σας είναι γνωστός, π.χ. ο άντρας σας, αυτό συμβολίζει τη σχέση σας με αυτόν τον άνθρωπο. Αν είδατε να σας χαμογελά ένας άγνωστος άνθρωπος, αυτό είναι οιωνός ότι θα σας χαμογελάσει και η τύχη σας.

Αν είδατε στο όνειρό σας πολλούς ανθρώπους να χαμογελούν, η ερμηνεία είναι ότι θα έρθει η ευτυχία και η αρμονία στη ζωή σας Μπορεί όμως να είναι και ένα σύμβολο για την ανάγκη σας για υποστήριξη από τους άλλους. Για μια γυναίκα, το όνειρο με πολλά χαμόγελα σημαίνει συχνά και ότι είναι περιτριγυρισμένη από θετικούς ανθρώπους. Για έναν άντρα, οι πολλοί χαμογελαστοί άνθρωποι είναι ένα σημάδι ότι έχει μια καλή ζωή.

Σχόλια