Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κάστανα

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Γενικά, τα όνειρα με κάστανα θεωρούνται καλά όνειρα, ειδικά για τον έρωτα, αν και το κάστανο υποδηλώνει προσωρινά μπερδέματα και παροδικά προβλήματα, τα οποία όμως τελικά θα ξεπεράσουμε.

Ετσι, αν δεις κάστανα στο όνειρό σου προμηνύονται θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά. Κι αν δεις ότι τα τρως, οι εξελίξεις αυτές θα είναι ακόμα πιο γρήγορες – όχι όμως πάντα με θετικά αποτελέσματα από την αρχή.

Ειδικότερα, αν δεις τον εαυτό σου να τρώει κάστανα, είναι προάγγελος για κάποια λύπη που θα βιώσεις αλλά θα είναι προσωρινή και τελικά θα βρεις την ευτυχία, μόλις βρεις τρόπο να ξεπεράσεις τις αναποδιές.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς πως τρως άψητα ή ωμά κάστανα, προμηνύεται ερωτική απογοήτευση που όμως δεν θα κρατήσει πολύ και τελικά θα έρθουν οι ευτυχισμένες στιγμές που θες. Και στα επαγγελματικά, όμως, τα ωμά κάστανα στο όνειρο θεωρείται ότι υποδηλώνουν προσωρινή απογοήτευση, πισωγύρισμα ή αποτυχημένη προσπάθεια που όμως μπορείς να ξεπεράσεις.

Επίσης, αν δεις τον εαυτό σου να τρώει βρασμένα κάστανα, σημαίνει συνήθως ότι θα τσακωθείς ή θα στενοχωρηθείς για λίγο με φιλικό πρόσωπο, με κάποιον στην οικογένεια ή με το σύντροφό σου. Τα σύννεφα όμως δεν θα κρατήσουν πολύ και θα ευτυχήσεις.

Αν δεις ψημένα κάστανα, συνήθως ο ονειροκρίτης το θεωρεί προμήνυμα για μια καλή γνωριμία. Στα επαγγελματικά, το όνειρο αυτό συνήθως σημαίνει άνοδο και καταξίωση αν δώσεις τη δέουσα προσοχή στις ανοικτές υποθέσεις σου.

Κατά μία άλλη ερμηνεία όμως, αν ονειρευτείς ψημένα κάστανα ή κάστανα να ψήνονται στη φωτιά ή στη θράκα, είναι προάγγελος για μπερδέματα και φιλονικίες. Αν προσέξεις όμως και έχεις θετική προδιάθεση, αυτά δεν θα κρατήσουν πολύ και θα ξεμπλέξεις εύκολα από τις δυσάρεστες υποθέσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου να πιάνεις κάστανα, αυτό θεωρείται προμήνυμα για προσωρινές ατυχίες στις δουλειές και τις επιχειρήσεις. Και πάλι, όμως, με καλή θέληση και προνοητικότητα θα τα ξεπεράσεις όλα και θα έχεις κέρδη και επιτυχίες.

Ταυτόχρονα το ίδιο όνειρο όπου πιάνεις κάστανα, δείχνει χαρές στα συναισθηματικά και νέες γνωριμίες με ευχάριστο άτομο.

Αν είσαι νέα γυναίκα και ονειρευτείς ότι τρως κάστανα ή τα πουλάς, αυτό θεωρείται οιωνός ότι πιθανώς να γνωρίσεις έναν νέο άντρα που θα έχει δύναμη και πλούτη. Αν είσαι παντρεμένη, το να τρως κάστανα σημαίνει ότι ο γάμος σου θα ξεπεράσει τα όποιαπροβλήματα αντιμετωπίζεις.

Όσον αφορά την υγεία, τα κάστα στο όνειρο θεωρούνται καλό σημάδι.

Σχόλια