Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φορτηγό

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Για τις ανύπαντρες γυναίκες ένα ακίνητο ή κινούμενο φορτηγό με εμπορεύματα, μπορεί να σημαίνει καλοτυχία και πλούτη από έναν πιθανό γάμο.

Από την άλλη πλευρά αν ονειρευτείς ότι είσαι πεζός στο δρόμο και έρχεται κατά πάνω σου ένα φορτηγό σημαίνει ότι θα σε χτυπήσει κακοτυχία. Αν ονειρευτείς τον πατέρα σου να οδηγεί κουρασμένος φορτηγό, να περιμένεις κάποιο άσχημο νέο.

Επίσης, αν δεις ότι οδηγάς ένα μαύρο φορτηγό για πολύ ώρα και αυτό είναι κακό σημάδι: δείχνει ότι έχεις κουραστεί από τις συνθήκες που ζεις. Για παράδειγμα, για τις παντρεμένες γυναίκες αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχουν κουραστεί από τον σύζυγό τους ή από την οικογενειακή καθημερινότητα.

Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε αυτοκίνητο και τρακάρεις με φορτηγό σημαίνει ότι θα έχεις ατυχίες που όμως δεν θα διαρκέσουν πολύ. Για μια ανύπαντρη γυναίκα αυτό το όνειρο ίσως σημαίνει προσωρινά εμπόδια στη σχέση της με αποτέλεσμα να αργήσει να ντυθεί νύφη.

Αν δεις στο όνειρό σου ατύχημα με αναποδογυρισμένο φορτηγό ή/και αίματα από τραυματίες, πρέπει να προσέχεις. Για τους επαγγελματίες, το όνειρο με ατύχημα σημαίνει κακοτυχία στις δουλειές.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου φορτηγό ή φορτηγά φορτωμένα με εμπόρευμα να τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα στο δρόμο, και δεν νιώσεις φόβο, σημαίνει ότι οι δουλειές σου θα πάνε καλά.

Αν δεις φορτηγό να μεταφέρει πράγματα ή να κάνει μετακόμιση, σημαίνει ότι σύντομα θα ανοίξουν προοπτικές και ευκαιρίες για να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου.

Σχόλια2