Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Κλέφτης

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι εσύ κλέφτης και σε πιάνουν επ’ αυτοφώρω να κλέβεις σημαίνει ότι έχεις "παράνομη" σχέση και φοβάσαι ότι θα σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Για τις παντρεμένες γυναίκες που έχουν "παράνομο" δεσμό και δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουν...

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου ότι σου κλέβουν κάτι μικρό, είναι οιωνός ότι κάποιος θα σε αγαπήσει (ή σε αγαπά ήδη) και θα προσπαθήσει να “κλέψει” την καρδιά σου.

Η γυναίκα που θα ονειρευτεί να της κλέβουν την τσάντα, με χρήματα μέσα, δεν πρέπει να ανησυχεί. Συνήθως τέτοιο όνειρο, όπου χάνεις λεφτά, σημαίνει τύχη.

Αν είσαι παντρεμένος άντρας και δεις άντρα να μπαίνει σαν κλέφτης στο σπίτι σου, είναι δείγμα για άγχος στη σχέση με τη σύζυγο. Πιθανώς να φοβάσαι ότι θα την χάσεις από κάτι που έχεις κάνει και το έχεις κρατήσει μυστικό.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς ολόκληρη συμμορία από κλέφτες, κατά τον ονειροκρίτη  σημαίνει στενοχώρια.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου κλέφτη με άγριες διαθέσεις να σου κλέβει κάτι πολύτιμο (αυτοκίνητο, σπίτι, τιμαλφή, κοσμήματα, κλπ) τότε αυτό είναι κακός οιωνός. Είτε  θα έχεις κακοτυχία και πιθανώς να χάσεις χρήματα ή να χαλάσουν τα σχέδια που κάνεις.

Σχόλια3

Δήμητρα

πριν από 9 μήνες 1 εβδομάδα

Ο σκύλος μου γαυγίζε Εγώ μιλούσα με κάποιον στο τηλ Δεν θυμάμαι με ποιον είχα τον κλέφτη από το ματακι έβαζε κάμερα λες κ τραβαγε βίντεο μετά μπήκε στο δίπλανο διαμέρισμα Η κάμερα έξω από την πόρτα έγραφε Εγώ φοβήθηκα ήθελα να πάρω την αστυνομία την πήρα και μιλούσα με κάποια Σταυρούλα Η Σταύρο

Σταυρος Πεπιλας

πριν από 1 χρόνο 3 μήνες

Καλησπέρα σας, εγώ είδα ένα όνειρο όπου έμεινα με δύο φίλους μου.μετά έβλεπα ότι έπαιζα ποδόσφαιρο με κάποιους άλλους που είναι 1 χρόνο μεγαλύτεροι από μένα αλλά τους γνώριζα. Στην αρχή του ονείρου ήμουνα με 4 παπούτσια και θυμάμαι ότι έψαχνα τα παπούτσια μου και όλοι λέγανε φύγε και δε με βοηθούσαν. Και ξύπνησα

athanasia

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

ειδα οτι ημουν στο σπιτι μου μαζι με τους γονεις μου, καθομασταν στο σαλονι και ξαφνικα εγω βλεπω 2 κλεφτες, ντυμενοι με μαυρα, προφανως, να μπαινουν στο δωματιο μου και να παιρνουν ο,τι εχω εκει μεσα. Τι σημαινει αυτο?

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Δυστυχώς υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία.  Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό.

Κατά την πρώτη εξήγηση του ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κηδεία σημαίνει μακροζωία, χαρά και καλή υγεία. Οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας.