Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φρούτα

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι τρως άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα μειωθείς ηθικά από κακές πράξεις σου. Πιθανώς τα προβλήματα να προέλθουν από τη δουλειά σου.

Αν ονειρευτείς ότι αν πουλάς ή αγοράζεις φρούτα, σημαίνει ότι θα πάνε καλά οι δουλειές σου αλλά δε θα έχεις τα κέρδη που επιθυμείς.

Αν τα φρούτα στο όνειρό σου είναι πεπόνια έρχονται δυσάρεστα γεγονότα. Αν όμως δεις να τρως πεπόνι, το πράγμα αλλάζει. Για την παντρεμένη γυναίκα, σημαίνει ότι θα απατήσει τον σύζυγό της. Για τη νέα κοπέλα, το να τρώει πεπόνι σημαίνει ότι θα μείνει έγκυος ενώ αν για τον άντρα είναι οιωνός για λύπες.

Αν δεις κεράσια στο όνειρό σου, αυτά συμβολίζουν τον έρωτα. Είτε δεις λίγα είτε δεις πολλά κεράσια, σημαίνει ότι θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική περιπέτεια. Τα κατακόκκινα, δροσερά και γεμάτα χυμό κεράσια, σημαίνουν χαρά και ευτυχία ενώ αντίθετα τα άγουρα και μισογινομένα κεράσια σημαίνουν λύπη και αποτυχίες.

Όμως αν ονειρευτείς ότι τρως κεράσια, ο έρωτας σου δε θα διαρκέσει.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι καλοί οιωνοί. Αντίθετα, ερμηνεύονται ως προμηνύματα για προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Σχόλια