Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ταύρος

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Αν ονειρεύτεις ότι νίκησες τον ταύρο, σημαίνει ότι θα υπερισχύσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τα προβλήματα και να κοντρολάρεις τον εαυτό σου ώστε ο έρωτας να καρποφορήσει: θα κάνεις πλούσιο γάμο, θα αποκτήσεις όμορφα μωρά και ο άντρας ή η γυναίκα σου θα βγάζει αρκετά λεφτά.

Αν όμως δεις όνειρο ότι παλεύεις με ταύρο και τελικά χάνεις, κατά τον ονειροκρίτη έρχονται άσχημες μέρες με αρρώστιες και φτώχεια για σένα και τις ερωτικές σχέσεις σου. Πρόσεξε τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη και φρόντισε τα παιδιά σου.

Αν είσαι ανύπαντρος ή ανύπαντρη και δεις στο όνειρο σου να σε κυνηγάει ταύρος, δεν προβλέπεται σύντομα γάμος. Αντίθετα θα δυσκολευτείς στις σχέσεις σου και πιθανώς να τις διαλύσεις λόγω απιστίας.

Σχόλια2

ΑΛΕΧ

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Είδε η κόρη μου τον πατέραμου, που έχει πεθάνει πριν 10 χρόνια να είναι στο σπίτι και να μην δίνει σημασία σε κανένα παρά μόνο σε εμένα αγκαλιάζοντας με και φιλώντας με.

Nena

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Γεια σας. Είδα στο όνειρό μου ότι περπατούσα στο πεζοδρόμιο αμέριμνη μέχρι που συνάντησα μια γυναίκα να περνάει απέναντί μου με έναν μαύρο σκύλο δεμένο με λουρί.Όταν κοίταξα καλύτερα όμως είδα ότι ήταν ένας ταύρος με κέρατα(μικρός,σε μέγεθος μεγάλου σκύλου). Αυτός μόλις με είδε αγρίεψε κι άρχισε να τραβάει το λουρί του για να έρθει καταπάνω του. Η γυναίκα με προειδοποίησε για την μπλούζα που φορούσα(η οποία όπως είδα από εξωτερική σκοπιά στο όνειρό μου ήταν κοκκινη-καρπουζί).Εν τω μεταξύ ο ταύρος άρχισε ξαφνικά να μεγαλώνει σε μέγεθος και να τραβάει για να με πλησιάσει. Εγώ δεν ταράχτηκα ιδιαίτερα και μόλις κοίταξα στα χέρια μου είδα ότι κρατούσα μια μαύρη καπαρντίνα μακριά.Τη φόρεσα πάνω από την μπλούζα, οπότε κι ο ταύρος δεν ασχολήθηκε άλλο μαζί μου, κι εγώ συνέχισα αμέριμνη την βόλτα μου.