Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γυναίκα

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν είσαι γυναίκα και δεις πολλές άγνωστες γυναίκες στον ύπνο σου σημαίνει ότι κάποιοι εξυφαίνουν κακόβουλα σχέδια πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι άντρας και δεις όνειρο με γυναίκες σημαίνει ότι τα επιχειρηματικά σχέδια σου δεν θα τελεσφορήσουν και θα χάσεις λεφτά.

Αν ονειρευτείς διαφωνία με γυναίκα, σημαίνει ότι θα σας ξεγελάσουν κάποιοι δήθεν φίλοι.

Αν η γυναίκα που είδες στο όνειρό σου ήταν μελαχρινή με πράσινα μάτια, σημαίνει ότι μειώνονται οι ελπίδες να πετύχες αυτό που σχεδίαζες.

Αν η γυναίκα στο όνειρο έχει μάτια καστανά και λεπτή μύτη, σημαίνει ότι είτε θα χάσεις τη δουλειά σου είτε θα χάσεις χρήματα από κακή επένδυση είτε θα σε κλέψουν.

Η κοκκινομάλλα γυναίκα, σημαίνει αγωνία και άγχος. Αντίθετα, αν ονειρευτείς ξανθιά γυναίκα, είναι σημάδι ότι όλες οι επιχειρήσεις σας θα έχουν αίσιο τέλος.

Αν είσαι άντρας και δεις στο όνειρό σου να κάνεις σεξ με ξανθιά άγνωστη γυναίκα, σημαίνει ότι θα έχεις ερωτικές επιτυχίες.  Αν όμως η γυναίκα που ονειρεύτηκες είναι καστανομάλλα, σημαίνει ότι είτε θα κάνεις ένα νέο δεσμό είτε ο δεσμός που έχεις τώρα θα καταλήξει σε γάμο.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι κάνεις έρωτα με άλλη γυναίκα, σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στη σεξουαλική ζωή σου και κάτι σε αγχώνει.

Για τις γυναίκες που θα δουν όνειρο με τον αγαπημένο τους με άλλη γυναίκα, ανεξάρτητα τι χρώμα μαλλιά έχει, σημαίνει ότι φοβούνται τον χωρισμό. 

Αν είσαι μεγάλη, παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με τον γιο σου να παντρεύεται ή να δίνει φιλί σε γυναίκα, σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά για αυτόν και σύντομα θα έχεις χαρές.

Αν δεις όνειρο με τον πατέρα σου να είναι με κάποια άγνωστη γυναίκα, σημαίνει ότι θα μάθεις σύντομα ένα φοβερό μυστικό που θα ταρακουνήσει την οικογένειά σου.

Για τις εγκύους που είδαν όνειρο με γυναίκα βουτηγμένη στα αίματα, σημαίνει ότι ανησυχούν για την εγκυμοσύνη και το μωρό τους αλλά όλα θα πάνε καλά.

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς μια γυναίκα να κρατά μια μαύρη γάτα, σημαίνει ότι τα σχέδια σου θα πετύχουν και θα έχεις τύχη.

Αν δεις όνειρο με κάποιον από τους γονείς σου με μια άγνωστη γυναίκα, σημαίνει αρρώστια και πιθανώς θάνατο.

Σχόλια3

Θεολογος

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Είδα όνειρο ότι είχα μια σχέση καινούρια με μια ξανθιά γυναίκα.. ήταν ο πατέρας μου που είναι πεθαμένος..ο πατέρας μου καθόταν λέει έξω ήταν ήσυχος και χαμογελαστός...και η ξανθιά γυναίκα συνέχεια μου γελούσε...αν και είχε κ άλλα άτομα σε ένα τραπέζι όπου τρώγαμε...εκείνη συνέχεια μου χαμογελούσε..ήταν ξανθιά με μπλε μάτια...τι σημαίνει?

Σοφοκλής Κωνστ…

πριν από 3 χρόνια

Είδα στον ύπνο μου μια γυναίκα που μου τραγουδούσε εμένα ένα ρεφρέν από τραγούδι ζήσαμε μαζί κι όμως δε ζήσαμε μια νύχτα ήταν μόνο και χωρίσαμε αναψαμε τσιγάρο για την την μοναξιά και δε σε είδα και δε σε ξέρω πια τραγούδι του Στάθη Αγγελόπουλου με τίτλο ζήσαμε μαζί