Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τηγάνι

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι τηγανίζεις, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως είναι πάρα πολύ πιθανό να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους αλλά και να πραγματοποιήσεις όλες τις ερωτικές επιθυμίες σου!  Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη σημαίνει ότι ο σύντροφός σου σε αγαπάει και απολαμβάνει το σεξ μαζί σου.

Παράλληλα, το τηγάνι στο όνειρο συμβολίζει και την προστασία από αρρώστια, αλλά και πετυχημένο γάμο με γερά παιδιά που θα πετύχουν στη ζωή.

Αν δεις όνειρο ότι τηγανίζεις ψάρια, σημαίνει ότι θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και θα πραγματοποιηθούν όλα όσα επιθυμείς. Αν τα ψάρια που τηγανίζεις είναι πολλά και τα γεύεσαι με ευχαρίστηση, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά ή ότι γενικά θα πας καλά στις δουλειές σου.

Από την άλλη πλευρά, αν ονειρευτείς ότι τηγανίζεις ωμό κρέας και αυτό παραμένει για ώρα με όλο το αίμα του, σημαίνει άσχημες ειδήσεις, αρρώστιες και πιθανώς θάνατο στην οικογένεια.

Σχόλια