Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σεισμός

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Αν δεις όνειρο με τον εαυτό σου να κουνιέται από σεισμό σημαίνει ότι κάποια κακή είδηση θα λάβεις ή θα σε βρει άσχημη αρρώστια ή οικονομική καταστροφή και απώλεια χρημάτων.

Αν στο όνειρό σου δεις σεισμό και ταυτόχρονα σκυλιά, λαγούς ή γάτες να ουρλιάζουν και να τρέχουν πανικόβλητες σημαίνει ότι θα έχεις θάνατο στην οικογένεια.

Αν ονειρευτείς το σπίτι σου να γίνεται ερείπια από σεισμό, σημαίνει προβλήματα στο γάμο σου και πιθανότατα απιστία από το σύζυγο. Αν δεις δρόμους να ανοίγουν στα δύο από σεισμό σημαίνει ότι τα όνειρα που κάνεις δε θα πραγματοποιηθούν και για τις εγκύους προβλήματα με την εγκυμοσύνη. 

Αν δεις ότι χάνεις τους γονείς σου σε σεισμό, σημαίνει ότι κάποιο θέμα σε απασχολεί που θέλεις να τους το πεις αλλά δεν έχεις βρει το θάρρος. Αν οι γονείς σου είναι πεθαμένοι και τους δεις να ξαναπεθαίνουν από σεισμό σημαίνει ότι σου λείπουν πολύ και δεν έχεις ξεπεράσει πλήρως τον χαμό τους.

Αν δεις όνειρο με το παιδί σου σε σεισμό και χαλάσματα, σημαίνει κακοτυχία και άσχημα μαντάτα. Δώσε προσοχή στην οικογένεια σου και στα οικονομικά σου.

Αν στο όνειρο με σεισμό δεις ένα ή πολλά φίδια να βγαίνουν από τα ερρείπια και να σε κυνηγάνε, σημαίνει ότι κρύβονται εχθροί στην οικογένεια ή στο φιλικό σου περιβάλλον και δε θα διστάσουν να σε συντρίψουν. Αν δεις ότι στέκεσαι και πνίγεις ή πατάς τα φίδια, σημαίνει ότι θα τους υπερνικήσεις όλους.

Σχόλια3

Xristos

πριν από 2 χρόνια 9 μήνες

Edw ida sto ipno mou sizmos kai tin ipomeni mera ekane 7.2 sti samo

Γιαννόπουλου Χ…

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Εγώ είδα ότι ήμουν σε ένα ψηλό κτίριο αλά είχε ακριβώς την ίδια διαρρύθμιση του σπιτιού μου και τα έπιπλα και ξεκινούσε ο σεισμός δεν είχα πανικόβληθει πολυ και έβλεπα από το παράθυρο τα κτίρια να κουνιούνται και μόλις τελείωσε ο σεισμός κατεβήκαμε κάτω από το σπίτι και ξανανεβηκαμε μετά από καμιά ώρα.

Solomonta

πριν από 1 μήνας 3 εβδομάδες

Σε απάντηση του από Γιαννόπουλου Χ…

Τα κτίρια στα όνειρα αντιπροσωπεύουν συχνά τις δομές της ζωής μας και ο σεισμός μπορεί να σημαίνει μια σημαντική αναστάτωση ή αναταραχή στην ξύπνια ζωή σας. Το γεγονός ότι το κτίριο έχει την ίδια διάταξη με το σπίτι σας μπορεί να υποδηλώνει ότι οι αναταράξεις ή οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε συνδέονται στενά με την προσωπική σας ζωή, πιθανώς να σχετίζονται με το σπίτι ή την οικιακή σας σφαίρα. Η συγκεχυμένη αντίδρασή σας κατά τη διάρκεια του σεισμού θα μπορούσε να υποδηλώνει μια ισορροπημένη προσέγγιση για τον χειρισμό των προκλήσεων. Υποδηλώνει ότι, ακόμη και μπροστά σε αναταραχές, διατηρείτε μια αίσθηση ηρεμίας και ελέγχου. Η πράξη του να κατέβεις κάτω από το σπίτι κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά να επανέλθεις μπορεί να συμβολίζει μια διαδικασία ενδοσκόπησης ή εύρεσης βάσης για τις καιρικές προκλήσεις. Το να κατεβείτε θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την εμβάθυνση στο υποσυνείδητό σας ή την εξέταση των θεμελιωδών πτυχών της ζωής σας, και το να επανέλθετε σημαίνει να βγείτε από αυτήν την ενδοσκόπηση με ανανεωμένη δύναμη. Με προφητική έννοια, αυτό το όνειρο μπορεί να σας προετοιμάζει για πιθανές διαταραχές ή αλλαγές στη ζωή σας. Σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να εμβαθύνετε στις βασικές πτυχές της ζωής σας και να αναδυθείτε πιο δυνατοί μετά την αντιμετώπιση προκλήσεων.