Ονειροκρίτης » Σκυλί, σκύλος

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

σκύλος ονειροκρίτης

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεαζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινουριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλει αλλα δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Αγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δεν σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια

γεια σας, ειδα στον υπνο μου οτι ο σκυλος μου ήταν νεκρος και μάλιστα απο δικο μου λάθος τον κλειδωσα σε ενα πολυ μικρο χώρο και πέθανε απο ασφιξια . τι μπορεί να σημαίνει αυτο?

δν ξερω εγω παντως ειδα εναν σκυλο να τον παταει αμαξι και μετα απο κατι μερες πεθανε ο συμμαθιτης μου που ειχε καρκινο....... Καλο Ταξιδι Γιαννη Τσοκο Σαγαπαμε♥ (2003-2015)

ειδα το ιδιο ονειρο αλλα με δυο σκυλια

Θα έχεις πολύ τύχη σε κάποιο ζήτημα που σε αφορά........... γενικά αυτό σημαίνει ο θάνατος σκυλιού, είτε είναι δικό σου, είτε όχι...........

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι να πρωτοψάξω! βρισκόμουν σε ένα μικρό εκκλησάκι κάποιο κυκλαδονησι προφανώς ήταν λευκό , λαμπερό και πεντακάθαρο. Μέσα γινόταν μάλλον μυστήριο βάφτισης και εγώ άναβα κεράκι (όχι λευκό)... το μυστήριο ήταν για το μωράκι μιας παλιάς μου σχέσης που έληξε 7 χρόνια πριν. Αργότερα βρέθηκα σε ένα μεγάλο αυτοκινητόδρομο, βράδυ να οδηγώ αρκετά γρήγορα ενώ γνώριζα πως σε ένα άλλο αμάξι βρισκόταν ένας συνάδελφος με τον οποίο επιστρέφαμε από εργασία. Ένα ατύχημα με ανάγκασε να σταματήσω όταν το μπροστινό μου αυτοκίνητο, που απέφυγα, του άνοιξε το πορτ-παγκαζ και αργότερα το καπό. Κατέβηκα και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό απλά κάποια αμάξια χτύπησαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθώ με τον συνάδελφο και όταν πια ξεκίνησα και πάλι την επιστροφή να κάνω λάθος στη διαδρομή και να βρεθώ σε μια ερημική περιοχή όπου και βγήκα για να ρωτήσω σε ένα σπίτι που είχε φως. περπάτησα σε ένα δρομάκι όπου οδηγούσε στην αυλόπορτα του σπιτιού αλλά δεν μπήκα γιατί γάβγιζε ένα σκυλί- αρχικά τρόμαξα , αλλά μετά ένιωσα σα να με προστατεύει ώστε να μη μπω.. γυρίζοντας ήθελα να πάρω τηλέφωνο μια φίλη αλλά αποφάσισα πως θα ήμουν πιο ασφαλής μέσα στο αμάξι και επέστρεψα. Πίσω ακριβώς τώρα ήταν παρκαρισμένο ‘ένα άλλο αμάξι και ένας νεαρός βρισκόταν μέσα ο οποίος δεν μου έδωσε σημασία ενώ κρατούσε κάτι λαμπερό ή που φώτιζε (π.χ. ένα κινητό) μέσα στη νύχτα. Μπήκα στο αμάξι και ενώ είχα τα παράθυρα κλειστά ένιωθα αέρα δυνατό να μπαίνει μέσα… τελικά ένα από τα μικρά τζαμάκια του ήταν σπασμένο και από εκεί έμπαινε πολύ δυνατός αέρας, φοβήθηκα και αποφάσισα να ξεκινήσω μετά από ένα τηλεφώνημα στο συνάδελφο για να βρω και πάλι το δρόμο. Τέλος διαπίστωσα πως το παράθυρο το συνοδηγού ήταν ραγισμένο. Μια σφαίρα το είχε διαπεράσει και είχε καρφωθεί πάνω από τη θέση του οδηγού – τη δική μου- πανικοβλήθηκα αλλά βρήκα διέξοδο και επανήλθα στον αυτοκινητόδρομο όπου και πλέον καθόμουν σε άλλο αμάξι στο πίσω κάθισμα…

Αντι, σου έχουμε απαντήσει σε άλλο thread. Το όνειρό σου δείχνει ανησυχία και απώλεια προσανατολισμού. Το σκυλί πάντως ίσως να είναι η έγνοια σου να αποκτήσεις προστασία από αυτά που σε ανησυχούν.

 

ναι εγινε λαθος και αναρτηθηκε το ονειρο 2 φορες,διαβασα και την ερμηνεια στο άλλο thread ευχαριστώ πολύ. :-)

Ειδα οτι ειχα παει καπου και ειχα μπει με καποια παιδια απο το σχολειο μου (εκδρομη μαλλον) σε ενα μουσειο η κατι τετοιο και οτι ειχα τον σκυλο μου μαζι και οταν βγηκα απο εκει δν βρηκα τον σκυλο μ.... και ειχε πεθανει αλλα δν ξερω πως βρεθηκε εξω εφοσον ηταν μαζι μ και έκλαιγα παρα πολυ και χτυπουσα μια κοπελα γτ κατι μου ειπε και μετα ειδα κατι στο δρομο φωναζα το ονομα του σκυλιου και σηκωσε το κεφάλι και ηταν αυτο αλλα όταν πηγα εκει κοντα να το παρω ηταν μια γατουλα πολυ μικρη και την πηρα σπιτι ηταν η αδερφη μ εκει κ με ρώτησε τι εγινε της ειπα πως πεθανε το σκυλι μου και βρηκα αυτο το γατακι και την ρωτησα αν μπορω να το κρατησω και ειπε εννοειται πως ναι και μετα ξυπνησα κλαιγοντας (καθώς έβλεπα το ονειρο μου ειπε μια φιλη μου πως εκλαιγα παρα πολυ) τι μπορει να σημαίνει αυτο;;εχω τρομαξει παρα πολυ!

εχασα το σκιλο μου στη γειτονια μου δεν τον βρηκα το γυρευα μετα απο 2 μερες ειδα ενα ονειρο αριστερα και δεξια ειχε 2 μεγαλα μαυρα ντοπερμα σε γιαφορα 2 μετρα το ενα απο το αλλο και πισο ιτανε το σκιλακι μου το μικρο καφε μαλιαρουι εγο επιασα ενα σκουποξιλο και το εκανα αριστερα και δεξια γιια να φυγοθν και πιγα και επιασα το σκιλακι μου και το ειδα αλλα μετα απο 230 δευρτερολεπτα που το κρατουσα πανω μο πεταχτικε και εφιγε διλαδι με ειδε και εφιγε και περασαν 5 μηνες και μου ειπε σιμερα μια ενκλεζα οτι πατιθικε απο αυτοκινιτο ορα 10.00 τιν νιχτα και πριν 5 μινες και εγο το ονειρο το ειδα και οταν χιπνισα ιδα τιν ορα 10.20 τιν νιχτα που ειδα το ονειρο και τιν δευτερι μερα παλι ειδα παρομιο ονειρο οτι πηγα να τον αγκαλιασω περασε απο κοντα μου δεν με αφισε να το πιασω και εφιγε βοειθατε με μια επεχιγισι του ονειρου αυτου

Είδα ένα μικρό άσχημο άσπρο σκυλί να μου γαυγίζει και να έρχεται επιθετικά επάνω μου. Με δάγκωνε στα χέρια και προσπαθούσα να το σπρώξω αλλά αυτό συνέχιζε. Ζητούσα γύρω μου βοήθεια αλλά δεν με πρόσεχε κανείς. Ξαφνικά ανοίγει μία πόρτα και βγαίνει ένα μικρό μαύρο σκυλάκι με έναν άνθρωπο και το κακό άσπρο εξαφανίστηκε.Εγώ ξαφνιάστηκα και ηρέμησα..

Είδα ένα μικρό άσχημο άσπρο σκυλί να μου γαυγίζει και να έρχεται επιθετικά επάνω μου. Με δάγκωνε στα χέρια και προσπαθούσα να το σπρώξω αλλά αυτό συνέχιζε. Ζητούσα γύρω μου βοήθεια αλλά δεν με πρόσεχε κανείς. Ξαφνικά ανοίγει μία πόρτα και βγαίνει ένα μικρό μαύρο σκυλάκι με έναν άνθρωπο και το κακό άσπρο εξαφανίστηκε.Εγώ ξαφνιάστηκα και ηρέμησα..

Ρε παιδια ειδα ονειρο οτι 1 σκυλος επιτεθηκε στο σκυλακι της γιαγιας μου το οποιο ειναι ασπρο και αυτο που του επιτεθηκε ηταν μαυρο ....ομως αυτο ειχε αλλους 2 σκυλους μαζι του οι οποιοι δεν εκαναν τιποτα απλα κοιτουσαν ...τελικα εγω βαρουσα τον μαυρο σκυλο και τον σκοτωσα και εσωσα τον ασπρο σκυλο ... (δεν ξερω αν εχει σχεση οτι και καλα στο ονειρο ο ιδιοκτητης του μαυρου σκυλου λεγοταν Μαριος και υποτιθεται οτι ειμασταν και φιλοι ...) ξερω υπερπαραγωγη ...εχετε να πειτε κατι επιπλεον .. μηπως σημαινει κατι αυτο με τους τρεις μαυρους και εναν ασπρο σκυλο ...; κατι διαφορετικο ;

Πάνο, το όνειρό σου είναι σχετικά καλό. Το σκυλάκι της γιαγιάς σου είναι μάλλον σύμβολο του εγώ σου. Αντίθετα, ο μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου, πιθανότατα στο στενό περιβάλλον σου.  Η επίθεση των τριών σκυλιών στο λευκό σκυλάκι είναι οιωνός για καυγάδες που έρχονται αλλά θα τους ξεπεράσεις.

Γενικά στα όνειρα όταν βλέπεις δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι κάποιος εχθρός που σε κυνηγάει χωρίς να το έχεις καταλάβει ακόμα.

 

 

Γεια σας..ειδα οτι καπου ημουν κρυμμενη δεν ξετω γιατι και ειδα τον πατερα μου να μιλαει με καποιον που δεν εβλεπα το προσωπο του..σε καποια στιγμη ενα σκυλι απο το πουθενα ετρεξε και δαγκωσε αυτο τον αντρα και μετα ο πατερας μου αρπαξε τον σκυλο και τον κρατουσε να μην φυγει και παροτρυνε τον αλλο αντρα να τον κτυπησουν με μια πετρα στα ποδια για να του τα κοψουν και εκεινη την στιγμη πεταχτηκα απο εκει που κρυβομουνα για να βοηθησω τον σκυλο εφοσον ειχαν προλαβει να τον κτυπησουν μια δυο φορες και μετα ξυπνησα πολυ ανησυχη χωρις να προλαβω να δω αν τελικα γλιτωσε το σκυλι...και το αλλο ειναι πως οσο εγω οσο και ο πατερας μου ειμαστε πολυ ζωοφιλοι...δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο...τι μπορει να σημαινει το ονειρο? Ευχαριστω παρα πολυ που με ακουσατε..

καλησπερα...ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα σπιτι με κοσμο και μετα εφυγε η γατα μου απο κεινο το σπιτι.. ετρεξα απο πισω της αλλα την πετυχαν κατι σκυλια κ τη κατασπαραξαν..παλεψα με ενα σκυλι που τη δαγκωνε ωστε να προλαβω να μην τη σκοτωσει αλλα δεν προλαβα..μετα τα σκυλια εφυγαν κ θυμαμαι να ουρλιαζω βλεποντας τη γατα μου νεκρη κ ξεσκισμενη στο δρομο. τι σημαινει το ονειρο;

Ελενα, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Κάποιος κακός άνθρωπος, εχθρός ή υποτιθέμενος φίλος (=σκύλος) επιχειρεί να σε βλάψει (στο όνειρό σου άλλωστε η γάτα συμβολίζει εσένα). Προσπαθείς ή θα προσπαθήσεις να παλέψεις αλλά τη μάχη θα τη χάσεις.

 

Αν δεις οτι εισαι σκυλος τι σημαινει??

Maria80, αν είδες ότι ήσουν ήρεμο σκυλάκι, είναι καλό. Σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά στις φιλίες και τις σχέσεις σου. Αν όμως είδες στο όνειρό σου ότι γάβγιζες ή ότι ήσουν εξαγριωμένη, δεν είναι τόσο καλό γιατί είναι οιωνός για προβλήματα στο περιβάλλον σου από άτομα που σε επιβουλεύτονται.

 

Εγώ ονειρεύτηκα ότι είμουνα στο αμάξι με τους γονείς μου και την σκυλίτσα μου που είχε κουλουριαστεί και φαινόταν ότι πόναγε. Έκανε σαν να ιπέφερε τόσο πολύ. Φοβόμουνα μην πάθει τίποτα και είπα στους γονείς μου να την πάμε σε ένα κτηνιατρείο αλλά αυτοί μούλεγαν ότι θα περάσει και δεν χρειάζετε να πάμε, σαν να μην νοιαζόντουσαν. Τι σημαίνει αυτο?

Γιώτα, το όνειρό σου δεν είναι πολύ καλό. Είτε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα οικογενειακά (η σκυλίτσα που πονάει και δεν της δίνουν σημασία είσαι εσύ κατά κάποιον τρόπο) είτε θα περάσεις κάποια αρρώστια.

 

Βοήθεια! Είδα στον ύπνο μου το σκυλάκι μου,το οποίο σκοτώθηκε πριν δύο χρόνια(έτσι με είχαν πληροφορήσει τότε)ήταν γέρικο στον ύπνο μου αλλά μόλις με είδε χάρηκε πάρα πολύ.Εγώ δεν μπορούσα να του μιλήσω απλά προσπάθησα να το χαιδέψω.Το έδειξα και στους γονείς μου και όλοι έμειναν έκπληκτοι που το είδαν διότι γνωρίζουμε ότι είναι νεκρό εδώ και 2 χρόνια!Ξύπνησα απότομα επειδή είχα ταχυπαλμία και άρχισα να ιδρώνω.Δεν έχω ξανά νιώσεις ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ όνειρο.Σας παρακαλώ πολύ άμα μπορείτε εξηγήστε μου γιατί μπορεί να το είδα ζωντανό και τι σημαίνει.Ευχαριστώ πολύ Βιβή :-)

Βιβή, στο όνειρο που είδες το πεθαμένο σκυλάκι σου συμβολίζει εσένα και σημαίνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αφού είδες το σκυλάκι χαρούμενο σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα αλλά και αναγνώριση σε ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις (δουλειά, σπουδές, κοκ).

 

 

Καλησπέρα!Ειδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσα για να παω στην δουλειά μου κ βρέθηκα σε έναν δρόμο που είχε παρά πολλά όμορφα κουταβακια κ εγω επειδή δεν ήθελα να τα τρομάξω έστριψα σε έναν άλλον δρόμο που ήταν γεμάτο γάτες έκλεισα τα παράθυρα κ ξεκίνησα να διασχίζω τον δρόμο με της γάτες πολυ προσεκτικά όμως διότι δεν ήθελα να τις πατησω κ έτσι τα κατάφερα χωρίς να τραυμάτισω καμία κ στην άκρη του δρόμο ήρθε κ στάθηκε έναν κόκορας πάνω στο παμπριζ κ ενώ εγω διαζομουν να φτάσω στην δουλειά μου δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να τον κατεβάσω όμως φοβόμουν πολυ να τον ακουμπησω κ αγχονομουν ότι θα τον ψάχνουν στο κοτετσι του κ δεν ήθελα να ειμαι εγω αυτή που θα τον είχε κλέψει μέχρι που φώναξα ένα όνομα στο σπιτι που ήταν μπροστά μου κ βγήκε ένας γνωστός κ με βοήθησε να κατεβάσουμε το κόκορα χωρίς να πάθει κατι κ ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε παιδί κ συγκεκριμένα δικό του κ μου είπε ότι είναι καλός μαθητής αλλά τρώει πολυ το έδωσα μια καραμέλα για επιβράβευση κ του ευχήθηκα καλή σχολική χρόνια κ συνέχισα την πορεία μου για την δουλειά μου!

Εγώ αρχικά είδα τα δύο άσπρα σκυλιά που ήδη έχω (τσοπανοσκυλα) μαζί με ένα άλλο λίγο μικρότερο από αυτά μαύρο (που εμφανίστηκε σε όνειρο μου πριν 4 μέρες) να είναι στην αυλή μας. Μετα έξω από την περίφραξη ήρθε ένα άλλο μαύρο και άρχισαν να γαυγιζουν. Τότε το δικό μου μαύρο με κάποιο τρόπο πέρασε το άγνωστο σκυλί μέσα στην αυλή και το άσπρο θηλυκό το κατασπαραξε (το άγνωστο) .Και αμέσως μετά από αυτό βλέπω οτι το θηλυκό μου έχει δαγκώθει άσχημα στην κοιλιά. Μετά αφού φωνάζουμε γιατρό γίνεται απευθείας καλά και αρχίζουν να περιπλανιουνται στην αυλή και τα 3 δικά μου και με τον πατέρα μου βλέπουμε ένα μεγάλο σκύλι τύπου μωλοσου μέσα στην αυλή και τρέχουμε να το διώξουμε και ξαφνικά εξαφανίζονται όλα τα σκυλιά και δεν τ βρίσκουμε (και τ δικα μας).Στην αυλή βρίσκουμε μόνο 2 κύριους να βγάζουν βόλτα τα δικά τους σκυλιά (μεγαλόσωμα) και οταν τους ρωτάμε αν είδαν κάτι μας στέλνουν προς μια κατεύθυνση που δεν έχει τίποτα. Συν ότι 2-3 φορές στο όνειρο έβλεπα την γιαγιά μου που ζει να κρατά ένα μικρό σκυλί (όχι κουτάβι) βρεγμένο προσπαθώντας να το προστατέψει από όλα αυτα. Τι σήμαινει όλο αυτό ??

Είδα στον ύπνο μου ότι το σκυλάκι μου, ένα μικρό λευκό κανίς, ήταν θυμωμένο μαζί μου. Ξαφνικά όμως, το βρήκαμε με τη μητέρα μου πεθαμένο μέσα με μια σακούλα με αίματα. Η μητέρα μου έβαλε τις φωνές κι εγώ έκλαψα. Αργότερα ξαναζωντάνεψε και ήταν σαν ζόμπι. Φοβήθηκα από τη μία αλλά χάρηκα κιόλας από την άλλη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Ήμουνα λέει σε μια αίθουσα, σαν αυτές που γίνονται οι δεξιώσεις, αλλά ήταν μαζεμένη. Δεν είχε φώτα μεσα, μόνο όσο φως έμπαινε από τα παράθυρα που είχε γύρω γύρω. Εγώ είχα κρυφτεί σε αυτήν την αίθουσα μαζί με τον σκύλο μου, ένα μικρού μεγέθους Yorkshire terrier. Είχαμε κρυφτεί εκεί γιατί λέει κάποιος μας κυνηγούσε. Ξαφνικά μπαίνουν μέσα στην αίθουσα κάποιοι άντρες με 4-5 μαύρα Ντομπερμαν. Εγώ για να προστατέψω τον σκύλο μου, αρχίζω και γρυλιζω, πραγματικά σαν αγρίμι, για να κρατήσω τα σκυλιά μακριά από εμένα και τον σκύλο μου. Τα σκυλιά πάνε να μας επιτεθούν αλλά εγώ γρυλιζω ακόμα πιο έντονα και πιο επικίνδυνα και στο τέλος σταματάνε και κάθονται κάτω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?

Γειά σας, εγώ είδα στον λυπνο μου τον σκύλο μου που είναι άσπρος να κουτσαίνει και παρόλα αυτά ήταν χαρούμενος. Κούτσεναι και προσπαθούσε να έρθει προς την μεριά μου. Εγώ τον πλησίασα του έποιασα το πατουσάκι που είχε πρόβλημα το πόνεσε λίγο και ο σκύλος μετά από λίγο έφυγε. Μετά ξαναέκανα πάλι το ίδιο και φροντίζοντάς το σκυλάκι (που έχω και στην πραγματικότητα) θεραπεύτηκε και έτρεχε πολύ χαρούμενο σε μία λαμπερή πλατία. Δίπλα μου ήταν η μητέρα μου και μου έλεγε ότι όσο έλειπα έχε ένα ειδικό πρόβλημα στο πόδι...δεν μου είπε ξεκάθαρα το όνομά του και εγώ την ίδια στιγμή σκεφτόμουν ότι ήθελε κούρεμα το σκυλάκι μου...που θέλει και στην πραγματικότητα. Τέλος άρχισα πάλι να το φροντίζω και να το χαιδεύω και από την αριστερή πλευρά μου με παρακολουθούσε ο πρώην μου με απορία και μετά απόλίγο χαμογελόντας.

Καλημερα! Το βραδυ στον υπνο μ ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο! Αρχικα καθομουν στο σαλονι με τους φιλους μου οταν ξαφνικα βλεπουμε εναν σκορπιο πανω στον τοιχο (ελαφρως μεταλλαγμενο με πολυ μεγαλη ουρα). Οταν σηκωθηκα να τον σκοτωσω αρχισε ν τρεχει προς το δωματιο μου και εκει υπηρχαν ηδη αλλοι 2! Αφου λοιπον καταφερα να σκοτωσω τους 2 απο τους 3 τους πεταω εξω απο την πορτα κ μεταμορφωνονται σε ασπρα κουταβακια...ο δε ζωντανος σκορπιος γινεται ενα μαυρο αγριο αναπτυγμενο καλα κουταβι π μ επιτεθηκε, με δαγκωσε στο χερι αλλα χωρις ν νιωσω ιδιαιτερο πονο! Αφου εβγαλα κ αυτον εξω...εμφανιστηκαν αλλα 3 μικροτερα κουταβια κ παρατεταγμενα ολα στο πεζοδρομιο εγω προσπαθουσα να τα πουλησω σε περαστικους για να μην γινουν αδεσποτα (συμπτωματικα περνουσαν περαστικοι π δεν τους εχω ιδιαιτερη συμπαθεια)! Τι μπορει να σημαινει αυτο?

Καλησπέρα, Ειδα στο όνειρο μου πως τ σκυλί μου ,τ οποίο ειναι ήδη 9 χρόνων , ηταν παλι κουτάβι και. Κάθε φορα π ένιωθα πως θα μ έλεγε ή θα μ έδειχνε κατι ή κατι θα μάθαινα απο κάποια αλλη πηγή πληροφόρησης ....ξυπνούσα ..τρεις φορές έγινε αυτο σε μια μισή ωρα ύπνου. Μπορείτε να τ ερμηνεύεται κάπως ; Σας ευχαριστώ

ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε εναν χωρο αγνωστο προς εμενα και βλεπω μπροστα μου αρχικα ενα ποντικι λευκο φιλικο βεβαια μαζι μου γιατι εκατσε και το χαιδεψα και οπως γυρναω και κοιταω αριστερα μου ηταν ενας σκυλος μαυρος με καφε ροτβαιλερ πολυ ηρεμος φαινοταν σαν να κοιμοτανε και οτι ειχε ξυπνησει και με κοιταγε κι αυτος φιλικα.το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο το ονειρο ειδα καποιες καταστασεις με καποιο ατομο που ειμαι στα μαχαιρια και ναι θα μπορουσε να θεωρηθει εχθρος μου!!πιστευετε οτι σχετιζεται το ονειρο με το ποντικι και το σκυλι με το ατομο αυτο που ειδα στην συνεχεια???σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω μια ανησυχια!!!!!!!ευχαριστω

Δεν μπορώ να το καταλάβω!Ήμουν λέει στο χωριό μου και εψαχνα το σκυλι μου για να το παω βολτα ομωσ το ειχε παρει η αδερφη μου για να το παει βολτα.Τελοσ παντων πριν το καταλαβω πήγα λίγο πιο δίπλα από το σπίτι μου ανεξήγητα και είδα κάτι μαύρο ύστερα το κοίταξα λίγο πιο προσεκτικά και ήταν ή λύκος ή σκύλος αλλά στο όνειρο μου φωνάζω "μαμά λύκος και λέει η μαμά μου "σιγά μην είναι λύκος" Μετά βλέπω κάτι παιδάκια που τα ξέρω και βλέπω ότι πάνε προς εκείνη την κατεύθυνση. Μετά από λίγο φωνάζουν τρομαγμενα για βοήθεια...Κατόπιν βλέπω τον λύκο στη κάγκελο πόρτα του σπιτιού μουΚαι την κλείνω μετά πηδαει πάνω από το πεζούλι και μπαίνει μέσα εγώ το φοβερίζω ξαπλώνει κάτω όπως άλλωστε και το δικό μου το σκυλι όταν το μαλώσω.μετα όμως γυρίζει απότομα και με δαγκώνει και ξυπνάω. Να προσθέσω ότι το σκυλι μου είναι άσπρο κοκονι επίσης να πω ότι ο παππούς μου που έχει δει λύκο στο χωριό μου, μου είπε ότι οι λύκοι δε δαγκώνουν αν δε έχεις πληγή που να τρέχει αίμα.

Eida xthes to bradu duo maura skulia eksw apo thn porta mou k to ena prospathise na mpei mesa eixe anoiksei ligo thn porta mou k fenotan ta dontia tou .den gaugize .alla egw tou thn ekleisa me dunamh thn.porta k den.borese na vgei

Είδα στο όνειρο μου ότι ενα σκυλακι το οποιο δεν ηταν δικο μου το ειχε η ιδιοκτητρια του με ενα πολυ μακρύ λουρακι στο πεζοδρομιο. το σκυλακι έφυγε απο το πεζοδρομιο και το χτυπησε ένα διερχομενο αυτοκίνητο. πιαστηκε στην ρόδα του αυτοκινητου και ξυπνησα. δεν ξερω τι απεγινε ο σκυλος

Είδα πως ήμουν με παρέα και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο και είδα ένα μικρο χοντρό σκυλάκι μαύρο-καφέ να επιτίθεται σε ένα άλλο μαύρο αδύνατο, προσπάθησα να σταματήσω την επίθεση και το χοντρό σκυλάκι με φοβήθηκε και κρύφτηκε κάτω από ένα αμάξι στην συνέχεια το αδύνατο σκυλάκι πέρασε μέσα από μια τρυπά, το χοντρό σκυλάκι το κυνήγησε άλλα δεν χωρούσε να περάσει από την τρύπα. τι σημαίνει;

Ida ston ipnomi tin imera pou pethane to skili mm. Oti ke ston ipnomou ixe pethani ke molis tis piga fagito sto pethameno qsipnisee efage ke egine kala ti bori na simeni

είδα στον ύπνο μου ότι κουβαλούσα την 6 μηνών λευκή κουταβιτσα μου αγκαλιά,την οποία στη πραγματικότητα δε μπορώ γιατί είναι τεράστια, κ μας πλησίαζαν αδέσποτα σκυλιά για να παίξουν μαζί της κ κάποια στιγμή μας πλησίασε και ένα λευκό ακίτα κ μ μίλησε! μου είπε ότι τη θέλει για ζευγάρωμα και ότι είναι πανέμορφη αλλά του είπα ότι είναι πολύ μικρή ακόμη και να περιμένει να φτάσει στη κατάλληλη ηλικία.βέβαια πιο πριν έβλεπα ότι έτρεχα να πάω σε μια δουλειά να προλάβω κ έπρεπε να περιμένω να περάσει από μπροστά μου μια κηδεία κόταν έφτασα στη δουλειά ήταν πολύ νωρίς κ κάποιος είχε κουβαλήσει τη κουταβίτσα μου κ έπαιζα μαζί της σα τρελή μέχρι να περάσει η ώρα.

Γειά σας παιδιά...είδα στο όνειρό μου ,πως σκύλος ανοιχτού χρώματος και φίλου (στο όνειρο, το πρόσωπο δεν ήταν πραγματικό) με δάγκωσε δύο φορές αλλά όχι από κακία , κυρίως παίζοντας ίσως πιο ανεξέλεγκτα !!! Θυμάμαι πως με δάγκωσε στο χέρι και μάτωσα λίγο... Θα ήθελα παρακαλώ την ερμηνεία σας...ευχαριστώ πολύ!

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΣΠΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΉΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

Είδα να είμαι συνεπιβάτης σε ένα μηχανάκι και στο δρόμο που πηγαίναμε έβλεπα σκοτωμένα πατημένα σκυλιά.

Γεια σας.χτες ειδα στο ονειρο μου τη σκυλα μου και οταν την επιασα απο τη μεση της αρχισαν τα κοκκαλα της να θριματιζονται.

Καλησπερα.Ειδα 3 καφε σκυλια κανονικα σε μεγεθος να θελουν να μπουν μεσα στο σπιτι μου..Εκλεινα τη πορτα την ανοιγαν κ εμπσιναν,κρατουσα τη πορτα με δυναμη κ παλι το ιδιο,προσπσθουσα με κσθε τροπο να τα αφησω στο μπαλκονι τελικα ομως εμπαιναν κ πηγαιναν διπλα απ το κρεβατι μου κ ξαπλωναν..Δεν καταφερα να τα βγαλω,μεχρι που ξυπνησα..

Εγω ειδα οτι μου επιτεθηκε μια γατα καφε ασχημη με τα δοντια εξω και με γρηγορες κινησεις δυο φορες...τη μια την πεταω κατω ξαναηρθε κ μετα την εδωσα σε ενα ησυχο σκυλο π εμφανιστηκε και την εφαγε μπροστα μου αλλα αυτη ακομα δεν αφηνε το χερι μου ωσπου ξυπνησα...τι μπορει να σημαινει?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ.. ειναι κακο; δεν κατΑφερε να μου επιτεθει ή να με δαγκώσει..

Πριν μια μερα πεθανε ο σκυλακος μου πιστος,αφοσιωμενος σε μενα και στην οικογενεια μου 8 χρονια .πεθανε με αδικο τροπο χωρις καν να γνωριζω τι εχει αφου τον ετρεχα στους κτηνιατρους και δεν μου ελεγαν κατι συγκεκριμενο ,πηρε μια αγωγη φαρμακων και ηταν καλα για ενα μην πηγαιναμε για μπανιο ,επαιζε κοιμοταν διπλα μου ,γκρινιαζε ,ολα τα εκανε κανονικα ακομη και αυτο το ενοχλητικο ξυσιμο με τα δοντια...γερμανικο ποιημενικο του σπιτιου.και πεθανε αφου του ειχα δωσει ενα μπολ κεφτεδακια με πατατες και λιγο ξηρα τροφη.υστερα απο μια δυσκολη μερα .καταφερα να παω για υπνο και τον ονειρευτηκα δεν θυμαμαι ακριβως θυμαμαι οτι ετρεχε και εδειχνε πολυ καλα ...θα μου πει καποιος τι σημαινει αυτο ?

Εχω περάσει ακριβως το ιδιο και μετα απο καποιες μερες ονειρεύτηκα τον νεκρό μου σκύλο. Αρχικα, σίγουρα τον είδες διότι τον σκεφτοσουν συνεχώς. Επιπλέον ομως μου είχαν πει οτι αν δεις καποιον δικο σου που εχει πεθανει στο όνειρο σου σημαινει οτι αναπαύεται η ζωή του. Οποτε μην ανησυχείς να ξερεις πως ο σκύλος σου πλέον ειναι καλα εκει που βρίσκεται.

Ειδα οτι ειμουν σε ενα εμπορικο κεντρο με μια γνωστη μου..ξαφνικα συναντησα τον αδερφο μου ο οποιος βλεποντας οτι με δαγκωσε ενα αγριο σκυλι,με αγνοησε.Επειτα βγηκα εξω τρεχοντας αφου το σκυλι με ειχε δαγκωσει 3 φορες στο χερι(ευτυχως ειχα τα δαχτυυλα μου καλυμμενα απο τα μανικια..)αφου βγηκα εξω κ ειδα οτι η φιλη μου ηταν μαζιου με κοιτουσε τρομαγμενη.Μετα απο λιγο εφτασε η μαμα μου κ μπηκε γρηγορα μεσα στο εμπορικο.μετα απο γαβγισματα που ακουγα η μαμα μ ηταν εξω.δεν την ειχε δαγκωσει σκυλος αλλα οταν της ειπα οτι με δαγκωσε πριν.ο σκυλος δεν ειπε τιποτα. με κοιτουσε εκπληκτη..η φιλη μ.γελουσε.. (τελος) (το σκυλι ηταν καφε αγριο και οταν με δαγκωσε ενιωσα το κοκαλο απο την μουσουδα του..στο χερι μου)

εοδα οτι ειχαμε μαζευτει με την παρεα μου σε ενα παρκο και ηταν ενα κρεμ μεγαλοσωμο θα ελεγα σκυλι που ειχε σηκωθει στα δυο ποδια για να το χαιδεψω.το χαιδευα αλλα μιλουσα ταυτοχρονα και με τους φιλους.το σκυλι πηρε φορα ετρεξε κατα πανω μου με εριξε κατω και αρχισε να με γλυφει.περασαν απο εκει και ενας φιλος μου με εναν αλλον με τον οποιο εχουμε φιληθει και μου αρεσε παρα πολυ.αυτος που μου αρεσε παρα πολυ μας χαιρετησε ολους και με αγκαλιασε κιολας.τι σημαινει αυτο?

είδα ότι ήμουν μαζί με τον σύντροφο σε έναν δρόμο και ξάφνικα εμφανίστηκαν κάποιοι άντρες με κίτρινες προστατευτικές στολές, οι οποίοι ψεκάζανε τους δρόμους με κάτι θανατηφόρο. Μόλις μας είδαν εκέι, άρχισαν να μας φωνάζουν να τρέξουμε γρήγορα και να πηδήξουμε πάνω από ένα τοιχάκι για να σωθούμε. Οπότε αρχίσαμε να τρέχουμε πιασμένοι χέρι χέρι όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Φτάσαμε στο τοιχάκι και πηδήξαμε, αλλα απ την άλλη μεριά ήταν δύο μεγάλα σκυλιά και την στιγμή που είμασταν στον αέρα, το ένα όρμηξε και μας δάγκωσε στο χέρι που κρατιόμασταν. εκείνη την στιγμή ξύπνησα.

είδα ότι ήμουν μαζί με τον σύντροφο σε έναν δρόμο και ξάφνικα εμφανίστηκαν κάποιοι άντρες με κίτρινες προστατευτικές στολές, οι οποίοι ψεκάζανε τους δρόμους με κάτι θανατηφόρο. Μόλις μας είδαν εκέι, άρχισαν να μας φωνάζουν να τρέξουμε γρήγορα και να πηδήξουμε πάνω από ένα τοιχάκι για να σωθούμε. Οπότε αρχίσαμε να τρέχουμε πιασμένοι χέρι χέρι όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Φτάσαμε στο τοιχάκι και πηδήξαμε, αλλα απ την άλλη μεριά ήταν δύο μεγάλα σκυλιά και την στιγμή που είμασταν στον αέρα, το ένα όρμηξε και μας δάγκωσε στο χέρι που κρατιόμασταν. εκείνη την στιγμή ξύπνησα

Καλημερα. Ειδα στον υπνο μου οτι ανεβαινα κατι σκαλια και δεξια απο αυτα τα σκαλια ηταν η παρεα μου. Καθοταν σε ενα παγκακι και μπροστα τους ηταν 3 σκυλια (ενας σκυλος για καθε ατομο) . Επειδη φοβαμαι τα σκυλια και τα φοβομουν και στο ονειρο, εκανα επιτοπου αναστροφη και εφυγα. Ομως, συναντησα ενα κουταβι καθισμενο στο κεφαλοσκαλο και πηγα να το παρω αγκαλια. Εκεινη τη στιγμη, ομως, εμφανιστηκε στο κατω μερος των σκαλιως μια αγελη σκυλιων και πηγε να επιτεθει στο κουταβι αλλα και σε μενα. Γυρισα, λοιπον, πισω σην παρεα μου και τα σκυλια που ηταν μπροστα τους εφυγαν και πηγαν να μας προστατευσουν. Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως σημαινουν ολα αυτα??

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Βρέφος, μωρό

βρέφος ονειροκρίτης
Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά.  Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία...

Κροκόδειλος

κροκόδειλος, ονειροκρίτης, αλιγάτορας
Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός...

Αιματοχυσία

ονειροκρίτης αιματοχυσία
Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με αίμα υποδηλώνουν τις δυνάμεις, τους φόβους και γενικότερα τα συναισθήματά μας. Αν όμως δούμε όνειρο όπου κάποιοι άλλοι αλληλοσπαράζονται και αλληλοσκοτώνονται,...

Κατσαρίδα

κατσαρίδα, ονειροκρίτης,
Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την...

Φαντάρος

φαντάρος, φαντάροι, ονειροκρίτης
Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη...

Γραφείο

γραφείο, ονειροκριτης
Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως κάθεσαι...