Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Φίλος, φίλη, φίλοι

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Έτσι, αν ονειρευτείτε φίλους σας γερούς και ευτυχισμένους, κατά τον ονειροκρίτη είναι οιωνός πως θα έχετε ευχάριστα νέα για αυτούς ή πως σύντομα θα δείτε τους ίδιους. Αν τους δείτε με οικογένεια και παιδιά, σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα έχουν ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Αν μια γυναίκα δει μια φίλη της να είναι έγκυος, σημαίνει ότι θα έχει καλή γέννα και γερό μωρό.

Αν όμως δείτε όνειρο με ένα φίλο στενοχωρημένο, αυτό σημαίνει πως απειλείται από αρρώστια και προβλήματα.

Επίσης, αν δείτε τους φίλους σας πασαλειμμένους με μαύρο χρώμα ή στάχτη, σημαίνει ασυνήθιστη αρρώστια ή προβλήματα για σας ή για κείνους. Ακόμα χειρότερα, αν στο όνειρό σας κάποιος φίλος τραυματίζεται και χάνει αίμα, σημαίνει ότι θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ μεγάλα προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε κάποιον πολύ καλό φίλο ή φίλη να παίρνει το σχήμα ζώων, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως εχθροί θα σας χαλάσουν τις στενότερες φιλίες σας.

Αν δείτε ότι κάποιος φίλος σας, που συνήθως ντύνεται με σκούρα χρώματα, φοράει κάτι χρωματιστό στο κόκκινο της φωτιάς, αυτό σημαίνει πως δυσάρεστες καταστάσεις θα σας ανησυχήσουν.

Αν ονειρευτείτε ένα φίλο σας ή μια φίλη να στέκεται σαν άγαλμα πάνω σε λόφο ή γενικά σε κάποιο ψηλό κτίριο, είναι προμήνυμα ότι θα προχωρήσετε περισσότερο από ό,τι πιστεύατε στα επαγγελματικά σχέδιά σας, αλλά θα αποκτήσετε νέες αντιλήψεις για τη ζωή.

Αν δείτε τη σιλουέτα ενός φίλου να βρίσκεται πιο χαμηλά από εσάς, είναι σημάδι πως θα αγνοήσετε τους παλιούς σας φίλους όταν θα προοδεύσετε. Στο ίδιο όνειρο, αν ο φίλος ή η φίλη βρισκόταν σε λιβάδι ή στο ίδιο επίπεδο με εσάς, σημαίνει ότι θα αποτύχετε σε κάποια σχέδια σας. Αν στο όνειρο αυτό είδατε ότι φεύγατε μακριά από αυτή τη σιλουέτα, σημαίνει πως σύντομα θα κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, ειδικά στα επαγγελματικά, που θα σας φέρουν σε αντίθεση με τους φίλους σας και μπορεί ακόμα να χάσετε οριστικά κάποιους από αυτούς.

Αν ονειρευτείτε ένα φίλο ή μια φίλη με το πρόσωπο δεμένο με ένα άσπρο πανί, αυτό είναι οιωνός ότι θα πληγωθείτε από κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να γίνει φίλος σας.

Αν ονειρευτείτε πως κάνατε χειραψία με ένα πρόσωπο που σας έκανε κακό και που φεύγει δείχνοντας λυπημένο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα έχετε διαφορές με κάποιο φίλο και ίσως επακολουθήσει διακοπή σχέσεων μαζί του.

Για τις γυναίκες που θα δουν όνειρο ότι είναι με ένα φίλο τους, και του δίνουν φιλιά, σημαίνει ερωτική σχέση με αυτό το πρόσωπο.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος φίλος ή φίλη σου, ίσως πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντι τους επειδή μπορεί να μην το κάνουν από αγάπη. Αν ο φίλος ή η φίλη σε αγκαλιάζει και δεν σου μιλάει μετά, ίσως το υποσυνείδητο σου που περιγράφει με μια εικόνα πως νιώθεις για αυτόν ή αυτήν, ειδικά αν έχετε καιρό να μιλήσετε ουσιαστικά.

 

Σχόλια3

Kos

πριν από 4 μήνες

Είχα δει στο όνειρό μου τον φίλο μου να πεθαίνει από σφαίρες και να έρχεται στο σχολείο και να τον βλέπουμε σαν φάντασμα μόνο οι φίλοι του

Σοφία

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Είδα στο όνειρο μου ένα κορίτσι, το οποίο το ξέρω απο το σχολείο, αλλά δεν ήμαστε φίλη, απλώς έχει τύχει λίγο να μιλάμε. Εγώ είμαι κορίτσι και στο όνειρο μου, πήγα κοντά της και της έκανα μερικές ερωτήσεις. Στην πρώτη δεν μου απάντησε, αλλά στης άλλες ναι. Δεν θυμάμαι όλες τις ερωτήσεις, το μόνο που θυμάμαι είναι πως την ρώτησα ποίο είναι το αγαπημένο της φρούτο, και είπαμε και η δύο το ίδιο ταυτόχρονα ( καρπούζι ) και με κοίταξε κάπως λίγο περίεργα. Επίσης είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, και ήταν στο τσιμέντο δηλαδή βρισκόταν ποιο ψηλά. Τι συμβαίνει αυτό?

Μάρω!

πριν από 8 μήνες 2 εβδομάδες

Σε απάντηση του από Σοφία

Καλησπέρα σας βασικά καλημέρα! Είδα ότι ήμουν στο δρόμο και πήγα πίσω από ένα αμάξι να κάνω την ανάγκη μου και έρχεται ένα παιδί (πολύ μεγάλης ηλικίας ) (είναι απών από την ζωή) και έλεγε κάτι ακατάλληλα και του είπα να φύγει και έφυγε και πήγε και έκατσε σε ένα τραπέζι που ήταν ο αδελφός του και δίπλα δεν θυμάμαι καθόλου είμαι 50-50 ότι ήταν ο πατέρας μου (απών από την ζωή τώρα το καλοκαίρι έφυγε 2022) φεύγω και έρχεται ένας άλλος δίπλα μου και έλεγε θα με σκοτώσει και κάτι τέτοια εγώ τρόμαξα και πήγα σε δύο αστυνομικούς και τους λέω είναι ένας έτσι και έτσι (έδωσα τα χαρακτηριστικά του) και Μου λένε πρέπει να φύγεις Χίο και εγώ αρχίζω και βάζω τα κλάματα και τους λέω τι να πω τι να κάνω δεν έχω λεφτά δεν έχω τίποτα και πόσο πρέπει να κάτσω εκείι και μπροστά ήταν ένας φίλος μου (δεν ήμαστε ακριβώς ζευγάρι) και η κοπέλα του αδελφού μου και Μ δίνει λεφτά ο φίλος μου για να φύγω μπαίνω στο καράβι και βλέπω το παιδί που είναι απών από την ζωή και τον αδελφό του έφυγα πηγαίνα στους αστυνομικούς και στο δρόμο βλέπω τον τρελό που ήθελε να με σκοτώσει και βλέπω κάτι τραπέζια με κόσμο και είχα σκύψει μπροστά στο κόσμο και με βοηθούσαν γιατι είδαν ότι ήμουν τρομοκρατημένη και μετά βλέπω δύο κοπέλες με μηχανάκι και τις λέω πάμε μαζί κλπ χωρίς να την ξέρω μπαίνω μέσα στο πλοίο (δεν είδα θάλασσα δεν είδα πλοίο έτσι το λέω εγώ ) και βλέπω τον πατέρα μου (απών από την ζωή) να κοιμάται σε ένα κρεβάτι μαζί με την μάνα μου πήγα και εγώ με την κοπέλα ξαπλώσαμε μαζί τους τα λεφτά τα ειχα κρυμμένα πάνω μου (αυτά π ήταν για το πλοίο ) μπαίνουν μέσα οι αστυνομικοί μαζί με το παιδί που είναι απών από την ζωή μαζί με τον αδελφό του και μόλις με βλέπει το παιδί που ειναι απών λεει αυτή είναι τρελή έχει θέματα θέλει ψυχίατρο και έφυγαν οι αστυνομικοί δεν θυμάμαι αν Μ είπαν κάτι σηκώνομαι και σήκωσα και τον πατέρα μου τον πήγα στο παιδί που είναι απών αλλά στον αδελφό του εγώ ξαφνικά βρέθηκα αλλού με την. Κοπέλα που δεν την ξέρω και πετυχαίνω τον τρελό και μόλις τον βλέπω φωνάζω τον πατέρα μου με όση φωνή είχα (ήταν απέναντι σε ενα μπαλκόνι και του είπα έλα γρήγορα σηκώνεται με την μαγκουρα του και είδε μια κυλιόμενη σκάλα και ακούω πυροβολισμό σκύβουμε όλοι εγώ προσπαθούσα να κρυφτώ όσο μπορούσα άνοιξαν τα φώτα και ήταν αστυνομικοί και τους έπιασαν! Αλλά μέσα στο όνειρο ήμουν με μια κοπέλα άγνωστη κ βλέπω τον αδελφό του παιδιού π είναι απών με μια κοπέλα ούτε αυτήν την ξέρω κ τσακώθηκα μαζί τις γιατί Μ πήρε τα λεφτά. Κ ο άλλος όσο την βαραγα είχε πάρει το κινητό τις και κάτι διέγραφε τις πήρα τα λεφτά μαζί Μ ένα τσαντάκι μαύρο (δεν το έψαξα ποτέ)! Μπορείτε να μου εξηγήσετε πάνω κάτω τι εννοεί το όνειρο ?? Ξύπνησα απότομα 5.30 το πρωί κ η ώρα είναι 6:06