Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παλιάτσος

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρο σου πως είσαι ντυμένος παλιάτσος, σημαίνει πως υποκρίνεσαι στην ερωτική σχέση σου και δεν αγαπάς πια τον συντροφό σου. Ακολουθείς λάθος τακτική όμως.

Αν δεις κάποιον άλλο να είναι παλιάτσος, τότε σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι υποκριτής, και προσπαθεί να σου δείξει ότι είναι κάτι διαφορετικά από ότι στην πραγματικότητα. Πιθανώς να έχει δόλιους σκοπούς.

Αν ονειρευτείς παλιάτσο να κρατάει αιχμηρά αντικείμενα, π.χ. μαχαίρι, σημαίνει ότι κάποιο άτομο που υποκρίνεται τον φίλο σου θα προσπαθήσει να σου κάνει κακό.

Αν δεις στο όνειρό παλιάτσο πεθαμένο ή να τον σκοτώνει κάποιος άλλος, να περιμένες συμφορές και προβλήματα που θα πηγάζουν από την οικογένεια ή τους φίλους σου.

 

Σχόλια