Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μαχαίρι

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς μαχαίρι, σημαίνει απλώς ότι θα μαλώσεις είτε με κάποιον στην οικογένεια (π.χ. γονείς) είτε με τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη είτε στη δουλειά.

Αν δεις όνειρο ότι χτυπάς κάποιον με το μαχαίρι και τον τραυματίζεις σοβαρά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα προξενήσεις κακό σε κάποιον και θα νιώσεις τύψεις αργότερα.

Αν ονειρευτεις ότι σε μαχαιρώνουν, και υπάρχει αιματοχυσία, σημαίνει είτε ότι θα κάνεις μια κακή γνωριμία σύντομα και θα το μετανιώσεις είτε ετοιμάζεις κακό γάμο και σου έρθουν όλα ανάποδα.

Αν δεις τη μητέρα σου να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και η μάνα μόνο μπορεί να τα λύσει.

Αν δεις στο όνειρό σου τον ή την σύζυγο να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι τσιλιμπουρδίζεις και σε έχει καταλάβει...

Σχόλια3

ηλιανα

πριν από 9 μήνες 3 εβδομάδες

λοιπον ειδα 2 ονειρα το 1 ηταν οτι ημουν εγω και η μανα μου προσπαθουσε να με σκοτωσει αλλα μτ της πεταξα κατι και πηρα ενα μαχαρι και τι μαχαιρωσα και ξυπνησα τι σημανει? επισης μετα ειδα οτι ημουν με την οικογενεια μου και ενας ανδρας ηταν πανω σε μια μοτοσικλετα και μετα η μοτοσικλετα πηγαινε μονη της και βγήκα απο το αμαξι και αυτος ο άνδρας με μαχαιρωσε και θυμαμαι καλα το πρόσωπο του αλλα δεν τον ξερω τι σημανει?

Φυλλίνα

πριν από 11 μήνες 3 εβδομάδες

Είδα ένα δικό μου πρόσωπο το οποίο έχει φύγει από τη ζωή Και δίπλα σε ένα πιάτο να έχει ένα μαχαίρι επάνω Πήγα να το πάρω να το πάω μέσα Και μου λέει "όχι άφησε το εδώ"

Πάνος

πριν από 1 χρόνο

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια ουρά και ο μπροστινός μου (που έβλεπα ότι ήταν εγκληματίας) παραπονιόταν για την ουρά. Βγάζω πιστόλι και τον πυροβόλησα με 5 σφαίρες και αυτός δεν έπεσε ακόμα και έβγαλε μαχαίρι και με χαράκωσε στη μούρη και με μαχαίρωσε. Εγώ αναρωτιόμουν ότι είναι ακόμα ζωντανός από τους πυροβολισμούς που το έριξα και τον πυροβόλησα για έκτη φορά και του έδωσα τη χαριστική βολή

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;