Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μαχαίρι

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς μαχαίρι, σημαίνει απλώς ότι θα μαλώσεις είτε με κάποιον στην οικογένεια (π.χ. γονείς) είτε με τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη είτε στη δουλειά.

Αν δεις όνειρο ότι χτυπάς κάποιον με το μαχαίρι και τον τραυματίζεις σοβαρά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα προξενήσεις κακό σε κάποιον και θα νιώσεις τύψεις αργότερα.

Αν ονειρευτεις ότι σε μαχαιρώνουν, και υπάρχει αιματοχυσία, σημαίνει είτε ότι θα κάνεις μια κακή γνωριμία σύντομα και θα το μετανιώσεις είτε ετοιμάζεις κακό γάμο και σου έρθουν όλα ανάποδα.

Αν δεις τη μητέρα σου να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και η μάνα μόνο μπορεί να τα λύσει.

Αν δεις στο όνειρό σου τον ή την σύζυγο να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι τσιλιμπουρδίζεις και σε έχει καταλάβει...

Σχόλια3

ηλιανα

πριν από 1 χρόνο 2 μήνες

λοιπον ειδα 2 ονειρα το 1 ηταν οτι ημουν εγω και η μανα μου προσπαθουσε να με σκοτωσει αλλα μτ της πεταξα κατι και πηρα ενα μαχαρι και τι μαχαιρωσα και ξυπνησα τι σημανει? επισης μετα ειδα οτι ημουν με την οικογενεια μου και ενας ανδρας ηταν πανω σε μια μοτοσικλετα και μετα η μοτοσικλετα πηγαινε μονη της και βγήκα απο το αμαξι και αυτος ο άνδρας με μαχαιρωσε και θυμαμαι καλα το πρόσωπο του αλλα δεν τον ξερω τι σημανει?

Φυλλίνα

πριν από 1 χρόνο 4 μήνες

Είδα ένα δικό μου πρόσωπο το οποίο έχει φύγει από τη ζωή Και δίπλα σε ένα πιάτο να έχει ένα μαχαίρι επάνω Πήγα να το πάρω να το πάω μέσα Και μου λέει "όχι άφησε το εδώ"

Πάνος

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια ουρά και ο μπροστινός μου (που έβλεπα ότι ήταν εγκληματίας) παραπονιόταν για την ουρά. Βγάζω πιστόλι και τον πυροβόλησα με 5 σφαίρες και αυτός δεν έπεσε ακόμα και έβγαλε μαχαίρι και με χαράκωσε στη μούρη και με μαχαίρωσε. Εγώ αναρωτιόμουν ότι είναι ακόμα ζωντανός από τους πυροβολισμούς που το έριξα και τον πυροβόλησα για έκτη φορά και του έδωσα τη χαριστική βολή

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν την δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.