Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μαχαίρι

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς μαχαίρι, σημαίνει απλώς ότι θα μαλώσεις είτε με κάποιον στην οικογένεια (π.χ. γονείς) είτε με τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη είτε στη δουλειά.

Αν δεις όνειρο ότι χτυπάς κάποιον με το μαχαίρι και τον τραυματίζεις σοβαρά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα προξενήσεις κακό σε κάποιον και θα νιώσεις τύψεις αργότερα.

Αν ονειρευτεις ότι σε μαχαιρώνουν, και υπάρχει αιματοχυσία, σημαίνει είτε ότι θα κάνεις μια κακή γνωριμία σύντομα και θα το μετανιώσεις είτε ετοιμάζεις κακό γάμο και σου έρθουν όλα ανάποδα.

Αν δεις τη μητέρα σου να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και η μάνα μόνο μπορεί να τα λύσει.

Αν δεις στο όνειρό σου τον ή την σύζυγο να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι τσιλιμπουρδίζεις και σε έχει καταλάβει...

Σχόλια3

Ελισάβετ

πριν από 1 εβδομάδα 1ημέρα

Είδα στον ύπνο μου έναν άνδρα που ήθελε να με μαχαιρώσει. Είμασταν σε ένα σπίτι που ανεβαίνεις σε σκάλες. Εγώ μπόρεσα και πήρα όλα τα μαχαίρια στην κατοχή μου και τα έκρυψα για να μην με σκοτώσει, εκτός από ένα που το κρατούσε στο χέρι του. Ενώ ανέβηκα ψηλά και ήμουν στην κορυφή, κατέβηκα ένα σκαλοπάτι για να πάρω το μαχαίρι. Ο άνδρας αυτός ήθελε να με πλησιάσει να με αγκαλιάσει και με ένα μικρό κουζινομάχαιρο να με μαχαιρώσει πισώπλατα. Τον αντίκρυσα και τον ρώτησα γιατί θέλει να με μαχαιρώσει τόσο πολύ, και ότι δεν τον αγκαλιάζω διότι θα μου κάνει αυτό. Ενώ πήγα να πάρω το μαχαίρι από το χέρι του ξύπνησα. Αυτό είναι καλό όνειρο ή όχι? Και ποιά η ερμηνεία του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ηλιανα

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

λοιπον ειδα 2 ονειρα το 1 ηταν οτι ημουν εγω και η μανα μου προσπαθουσε να με σκοτωσει αλλα μτ της πεταξα κατι και πηρα ενα μαχαρι και τι μαχαιρωσα και ξυπνησα τι σημανει? επισης μετα ειδα οτι ημουν με την οικογενεια μου και ενας ανδρας ηταν πανω σε μια μοτοσικλετα και μετα η μοτοσικλετα πηγαινε μονη της και βγήκα απο το αμαξι και αυτος ο άνδρας με μαχαιρωσε και θυμαμαι καλα το πρόσωπο του αλλα δεν τον ξερω τι σημανει?

Σπύρος

πριν από 2 μήνες 1 εβδομάδα

Σε απάντηση του από ηλιανα

Είσαι άρρωστη.. να πας να σε δει ένα γιατρός. Τρελή!!