Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μαχαίρι

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς μαχαίρι, σημαίνει απλώς ότι θα μαλώσεις είτε με κάποιον στην οικογένεια (π.χ. γονείς) είτε με τον άντρα σου αν είσαι παντρεμένη είτε στη δουλειά.

Αν δεις όνειρο ότι χτυπάς κάποιον με το μαχαίρι και τον τραυματίζεις σοβαρά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα προξενήσεις κακό σε κάποιον και θα νιώσεις τύψεις αργότερα.

Αν ονειρευτεις ότι σε μαχαιρώνουν, και υπάρχει αιματοχυσία, σημαίνει είτε ότι θα κάνεις μια κακή γνωριμία σύντομα και θα το μετανιώσεις είτε ετοιμάζεις κακό γάμο και σου έρθουν όλα ανάποδα.

Αν δεις τη μητέρα σου να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και η μάνα μόνο μπορεί να τα λύσει.

Αν δεις στο όνειρό σου τον ή την σύζυγο να κρατά μαχαίρι, σημαίνει ότι τσιλιμπουρδίζεις και σε έχει καταλάβει...

Σχόλια3

ηλιανα

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

λοιπον ειδα 2 ονειρα το 1 ηταν οτι ημουν εγω και η μανα μου προσπαθουσε να με σκοτωσει αλλα μτ της πεταξα κατι και πηρα ενα μαχαρι και τι μαχαιρωσα και ξυπνησα τι σημανει? επισης μετα ειδα οτι ημουν με την οικογενεια μου και ενας ανδρας ηταν πανω σε μια μοτοσικλετα και μετα η μοτοσικλετα πηγαινε μονη της και βγήκα απο το αμαξι και αυτος ο άνδρας με μαχαιρωσε και θυμαμαι καλα το πρόσωπο του αλλα δεν τον ξερω τι σημανει?

Σπύρος

πριν από 1 μήνας 1 εβδομάδα

Σε απάντηση του από ηλιανα

Είσαι άρρωστη.. να πας να σε δει ένα γιατρός. Τρελή!!

Φυλλίνα

πριν από 2 χρόνια 8 μήνες

Είδα ένα δικό μου πρόσωπο το οποίο έχει φύγει από τη ζωή Και δίπλα σε ένα πιάτο να έχει ένα μαχαίρι επάνω Πήγα να το πάρω να το πάω μέσα Και μου λέει "όχι άφησε το εδώ"