Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χέρι, χέρια

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στο όνειρο σου ότι τα χέρια σου είναι πιο μεγάλα από όσο είναι πραγματικά, σημαίνει ότι θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες (προαγωγή, αύξηση για τους υπαλλήλους και κέρδη για τους επιχειρηματίες).

Αν όμως δεις όνειρο ότι το χέρι σου έχει κοπεί θα γνωρίσεις στενοχώρια και μεγάλη μοναξιά από μια πράξη που έκανες ή θα κάνεις. Αν το χέρι σου τρέχει αίμα ή καίγεται από φωτιά, σημαίνει ότι θα λάβεις κακές ειδήσεις που θα σε πληγώσουν.

Αν ονειρευτείς ότι τα χέρια σου είναι καθαρά και φροντισμένα, θα σημειώσεις επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Αντίθετα, αν έχεις βρώμικα ή λασπωμένα χέρια, θα γνωρίσεις αποτυχία και θα στενοχωρηθείς από τις πράξεις άλλων, πιθανώς κάποιων φίλων σου.

Αν μια νέα γυναίκα δει ότι ένας άντρας της κρατάει ή της φιλάει το χέρι, σημαίνει ότι σύντομα θα κάνει μια νέα ερωτική σχέση. Για τις παντρεμένες, το όνειρο αυτό σημαίνει κέρατο, παράνομη σχέση που θα προκαλέσει σχόλια. Αν μια παντρεμένη δει ότι της φιλάει το χέρι ο σύζυγος σημαίνει ότι την απατά με άλλη γυναίκα.

Δεμένα χέρια στο όνειρο σημαίνουν περίπλοκες καταστάσεις στην οικογένεια ή στο γάμο,

Αν δεις όνειρο με χέρια που πλένονται, σημαίνει ότι θα έχεις συγκέντρωση και γρήγορη απαλλαγή από κάποια προβλήματα.

Τέλος, αν δεις τα χέρια σου γεμάτα λεφτά, να ανησυχείς γιατί σημαίνει ότι θα χάσεις χρήματα.

Σχόλια3

Anastasia

πριν από 3 χρόνια 9 μήνες

Ειδα στον υπνο μου οτι τσακωνομουν πανω σε ενα καραβι με κατι αγνωστους κι με μαχαιρωσε λιγο στις φλεβες στο χερι δεν ετρεξε αιμα ομως αλλα με πονουσε Τι σημαινει αυτο ?

Λευτερης

πριν από 9 χρόνια

Καλημέρα, είδα ότι με μια φίλη μου ενώσαμε της παλάμες μας, σήμερα θα της εκδηλώσω τον ερωτά μου για αυτήν κάτι το οποίο δεν της το έχω πεί εδω και καιρό, ευχαριστώ πολύ !

Γιωτα

πριν από 2 χρόνια 8 μήνες

Σε απάντηση του από Λευτερης

Ο φίλος μου κρατούσε άλλη από το χέρι..εγώ θύμωσα πολύ...τί σημαίνει?